mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Jag är Drogba!

Kategori: Allmänt

Likt Joakim Posener har jag lyckats gå under jorden ja i alla fall från bloggvärlden sen den 28/12-11. Tyvärr fick jag inte med mig 46 miljoner som han men å andra sidan har jag bara varit borta i en månad. Nu är jag tillbaka och som vanligt säger jag att jag är här för att stanna.


Jag gillar att jag får ta en del skit från mina polare på grund av mitt bloggande, hm.. ja att ta skit ska man väl inte gilla men det är bara det att dom kan såga vissa saker jag skriver, inte skriver, att jag skriver för långa inlägg eller för korta. För mig bevisar det bara att dom faktiskt tar sig tid för att läsa skiten jag skriver och varför gör man då det? Det som gör det hela ännu roligare är att dom ALLA älskar att läsa om sig själva och gör därför det dom kan för att jag ska skriva om dom.


Vad har då hänt sen den 28 december förra året? Vet att det låter klyschigt men jag har faktiskt haft fullt upp.


Det första vi gjorde i början på året var att dra hela familjen till Stockholm eftersom barnen fått Disney on Ice i julklapp. Så vi passade på att ta in på hotell för att utnyttja hela helgen. Showen var helt ok men inte så där att man stod upp och skrek efter extra numret. Självklart passade jag på att visa tjejerna Hovet där jag mycket noggrant berättade att AIK lirade sina hemma matcher.Dagen efter drog vi till Naturhistoriska riksmuseet och frågan är om inte det smällde högre? Jag och stor tjejen drog på Cosmonova och kikade på 3D film vilket var oerhört coolt. Både hon och jag satt och duckade när sjömonstret ville hoppa upp i knät på oss. En riktigt bra helg som jag tror alla var nöjda med.
Jag kör för fullt på nya jobbet och trivs riktigt bra och njuter varje dag av det otroligt sköna arbetstiderna. Hinner träffa barnen ungefär 100% mer nu och bara det att vi käkar middag ihop varje dag är ju vardagslyx. Direkt när man kommer hem glider man i den oerhört sköna OnePiecen käkar middag och som efterrätt lägger vi oss i soffan och kollar bolibompa. Det har faktiskt gått så långt att jag börjat få favorit barnprogram nu.


Har även tagit mig i kragen och insett hur tjock jag blivit och tro det eller ej jag har börjat träna på egen hand. Jag vet att ingen tror mig därför har jag delat bildbevis via min twitter men att någon skulle gå på att världens lataste idrottsman tränar hemma låter ju helt idiotiskt. Så jag hoppas kunna leverera en överkropp likt dessa två pojkar till sommaren......Kan inte se det svåra i det eller?

Innebandy har gått bättre och bättre men i helgen som var förlorade vi en otroligt viktig match och att ta oss till kval kan vi nog bara glömma nu. Det är väl egentligen bara styrelsen som vill att vi ska gå upp en division samtidigt som dom inte låter oss använda det bästa spelarna i A-laget. Alla var riktigt sura i helgen då vi inte fick ha med våra otroligt duktiga 96:or som i stället lirade med sitt pojklag. Jag är helt övertygad om att vi hade vunnit i lördags med dom i laget men nu skiter jag faktiskt i det. Vi skämtade i omklädningsrummet efter matchen om att publiken borde ha visat lite känsla som Sparven och krävft att någon måste AVGÅ!!I helgen är det derby mot Söderön som även dom kommer från Östhammar så ni förstår att den matchen är lika viktig för oss som El classico är för Messie. Jag hoppas mest det blir en rolig match utan att någon behöver bäras av plan på grund av en skada men jag vet även att vissa grabbar tar det här matcherna som någon form av köns mätning och är redo att gå över lik för att vinna. Jag som är lite äldre och mognare skiter i det och är nöjd bara vi vinner och att jag har gjort mest poäng av alla!!! Gör jag inte det kommer det att smälla:-)


I övrigt planerar jag för fullt för att Marcus Invitation som går av stapeln den 25 februari ska bli ännu bättre än förra året. Tror jag har allt under kontroll och det ramlar in spelare hela tiden. Har även en turneringschef på gång vilket betyder att jag själv ( som alltid är chef) kommer kunna koncentrera mig mer på spelet vilket borde resultera i att jag vinner min egen turnering, vore inte det coolt?


Just nu längtar jag efter två stora saker som båda två är värda att längtas efter, självklart är den ena saken större än den andra och ni får själva lista ut vilken.


I mitten av Mars kommer våran tredje dotter som jag garanterat har skrivit tidigare. I början av Februari ska det bestämmas ett datum eftersom det kommer bli ett planerat snitt vilket känns otroligt bra eftersom det andra två har varit akut snitt. Jag ber till gud att allt kommer gå bra och att hon mår bra. Sen om vi skulle ha sån tur att hon sover och äter lika bra som sina systrar gjorde ja då får jag tacka gud. Minstingen Nora är nog den som längtar mest, sen om hon längtar efter sin syster eller om det bara är att få bli stora syster det låter jag vara osagt.
Jag och min underbara sambo har nu varit tillsammans i hela 12 år och ja jag förstår hur ni tänker... HUR står hon ut? Ja inte vet jag :-)
Det andra jag längtar till är självklart den allsvenska premiären den 1/4-12 då AIK tar emot Mjällby hemma på Råsunda. Alla förstår nog att det här kommer bli en speciell säsong för alla gnagare eftersom det är den sista som kommer spelas på Råsunda. Sen tycker jag själv att laget för dagen ser oerhört intressant ut och om alla stannar tror jag som vanligt på guld 2LAX12.

Nej vad säger du JH det här var väl ett långt och smaskigt inlägg? Tror jag nöjer mig så här i dag och satsar på att vara tillbaka om någon dag. Ska även vara ute i god tid med att fixa en fotograf till helgens derby så ni får se drabbningen i stillbild, det är då jag gör mig som bäst.


Sweet Life!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: