mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

AJ AJ AJ

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan och tycker synd om mig själv och försöker stå emot smärtan som endast ett diskbrock kan ge. Har i dag varit till sjukhuset efter nattens smärtor och där konstaterade dem att det var et diskbrock och att jag skulle gå hem och lägga mig stilla och trycka i mig Alvedon och Ipren i några dagar så skulle smärtan försvinna.
Efter det kan man köra en magnetröntgen så får vi se hur man kan gå vidare.
Jag blev sjukskriven en vecka men hoppas självklart att jag ska kunna jobba och framför allt röra mig innan det.Jag är ju ganska bra på att hitta ryggläge så vi får hoppas skiten går över fort. Käkar stumt dessa godbitar.Min plan för fotbollssäsongen grusas ju ordenligt i och med denna "skada" men med tanke på att jag aldrig varit långtidsskadad under min sport "kariär" så ska man ju inte klaga. Vill ju väldigt gärna vara med nästa helg då vi möter mitt gamla lag Gräsö men det kan jag nog glömma.

Fick lite påskbilder från pappa sen barnen var där som jag tänkte bjuda på, varsågod.

 Nora

 Tuva letar ägg

 Hittat

 Fika nere vid sjön

 Hänger med farfar

 Fiskar eller?

 Nora försöker få fart på farfar

 Farmor steker i finvädret

Nej dags att trycka lite flera piller nu så ha en riktigt bra helg!!

Höjden av otur! (Känsliga läsare varnas:-)

Kategori: Allmänt

Man kan nog säga att min äldsta dotter nått höjden av att ha otur. I dag tisdag är det hennes stora dag hon fyller 8 år. Tyvärr är allt firande förrutom med familjen INSTÄLLT!!!!!!!!
I går kväll strax efter klockan 21 kommer hon upp och knallar in på toan och spyr ner hela badrummet. Mest knäckt är hon över att stryka allt gällande sin födelsedag men hon sköter det hela betydligt bättre än vad hennes pappa had gjort.

Smittan fick hon tydligen i helgen när hon var på en fest och enligt rapporter ligger nu även 6 stycken andra i klassen som även dem var på samma fest. Otroligt tråkigt men tyvärr sånt som händer så nu har vi isolerat oss och får väl stanna här i 48 timmar och bara hoppas att ingen av oss blivit smittad.
Efter som vi har lillkillen som behöver sin mamma 24/7 så fick jag ta VAB för att sköta tjejerna men tro mig, torkandet av badrummet i går kväll var över vad jag klarar av så tur att man har en sambo som klarar det mesta. Själv fick jag genast ont i magen och mådde illa, hypokondriker ja visst!!

Magsjuk eller ej självklart skulle hon firas med frulle på sängen och paketen måste öppnas oavsett sjukdom eller inte och spela överraskad klarade hon lysande.

 

Och självklart fick hon det hon önskade sig mest!

Själv går jag omkring som en gammal gunne och har stora problem med min ischiasnerv som tydligen ligger i kläm. Har väl känt av det i ett par veckor och hade ganska ont under matchen i söndags och efter det kan jag knappt gå. Bara att boka tid hos en naprapat och hoppas på underverk.

Nu är det bara att hoppas att övriga familjen får vara frisk så vi snart får lämna huset och ha en riktig födelsedagsfest!!

Peace

IKEA

Kategori: Allmänt

Sitter på IKEA och fikar och JA fikat är det bästa med stället. Hela familjen utom jag och förhoppnings vis Gabve bar älskar att vara här. Själv tycker jag väl som de flesta killarna att det är ett enda stort dagis för tjejer.

I veckan har fotbollsträningarna rullat på helt ok trots att jag har lite problem med ryggen. Men det blir ingen serie premiär för min del. Petad och inte ens placerad på bänken likt Tevez. Jag är inte förvånad eftersom vi har alla spelare tillgängliga och att jag då inte tar en plats på mitten är helt rätt. Självklart blir man ändå lite besviken och skulle jag inte bli det hade jag lagt av direkt. I stället blir det match på söndag med b skutan.

I kväll ska vi till syrran och fira hennes man som fyller år. Alltid lika kul att träffa familj och släkt men tyvärr är det ofta som vi missar träffar som denna så det är skönt när man får det att klaffa.

Så här nöjda blir dem av att gå på IKEA

Allsvenskan ja jag gillart!!

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och kollar på BB som vi gör varje kväll, kan inte sluta fascineras av alla sjuka deltagare och detta underbara projekt. Kan ni förstå hur kul de måste ha som castar till det här programmet.

Måste bara skriva vilken underbart bra sportslig dag jag hade i går, AIK tog tre pinnar borta mot Syrianska. Fortfarande ganska svårt att göra mål men jag tycker spelet når nya höjder för varje match. I övrigt fick real sillarna bara en pinne, Chelsea vann enkelt och det bästa var att brynäs fick stryk i sm final fyra. Brynäs som redan tagit ut segern hade smyckat staden med skyltar med texten, Grattis till sm guldet...hahaha
Det där funkar bara på Mr Mutumba, kom ihåg det.

I kväll har jag kollat in aporna mot Malmö och det kan ju tyckas konstigt att jag som gnagare kollar in djurgården. För mig är det absolut inte konstigt eftersom jag älskar att kolla på fotboll och ska ärligt erkänna att djurgården är ganska bra i år. Kollade även sillarnas match i går för jag tycker om att ha koll på lagen i allsvenskan. Man kan tycka vad man vill om kvalliten men jag tycker i alla fall om att kolla på den.

Själv har jag lirat två matcher i helgen och tycker väl själv att jag börjar närma mig en helt ok form. Grymma match referat kan ni läsa här och passa på att kolla runt på sidan för där finns mycket roligt att läsa. Serie premiär i helgen för a-laget så nu återstår att se om jag tar någon plats.

Med familjen är allt bra och Gabbe har börjat gå upp i vikt som han ska. Vi var hela familjen hem till Ericsson/Emriksson på middag i lördagskväll så även jag går upp i vikt som jag ska.... eller? Riktigt god mat och efterrätten, ja vad tror ni?Självklart vill Lukas hålla i lill gnagaren Gabbe för han själv vill ju så gärna bli en riktig GNAGARE, visst ser han nöjd utNej nu sängen

Peace

Mycket AIK nu.

Kategori: Allmänt

Som ni förstår är det mycket som händer och tiden för att skriva är minimal. Fick höra av en kompis att det var dåligt att jag inte meddelat vad grabben ska heta och vi har faktiskt bestämt namn för längesedan men jag har bara inte hunnit meddela det.

 Gabriel Tofters

Allt går bra och han sover och äter som han ska dock går han inte upp i vikt som han ska men jag tror inte det är något att oroa sig för.

Annars har det varit otroligt mycket sport om dagen. AIK hockey var nära att ta sig till sm final men i sista avgörande matchen blev kopiorna för svåra och tog finalplatsen där mitt hat lag Brynäs väntar. Brynäs är ett lag för mig som mycket folk som inte kan ett skit om hockey eller om laget håller på. Självklart har även brynäs riktiga fans som kan sitt lag men alla dessa medgångssupportrarna som ploppar upp nu gör mig galen. Att det i år har ett bra lag är det inget snack om men jag hoppas på grunda av det ruttna fansen att dem inte vinner guld.

Allsvenskan är igång och som vanligt var vi inne på hemma premiären. Spelet värmde inte men stämningen var som vanligt magisk. Jag hävdar ( enögd ja visst) att AIK har det bästa fansen både i hockey och i fotboll och vill någon hävda något annat vill jag ha bevis.
I dag tog AIK första tre poängaren och jag tror det kan bli en riktigt bra säsong.

I påsk har vi haft oväntat besök från Norge, kusin Max dök upp till allas stora glädje. Barnen har varit med Max så mycket det bara kunnat hela påsken och det hela avslutades med att mormor bokade en resa med barnen till kusin Max i sommar.


Själv har jag hunnit med att lirat säsongens första fotbollsmatch. Har tackat nej till många matcher här på för säsongen så denna dag kunde inte min ihållande förkylning sätta stopp för mig. Jag tog mig igenom matchen och det var faktiskt riktigt kul att lira match igen. Vi har fått en ny tränare i år igen och mer kunnande hos en tränare får man nog leta efter. Riktigt roliga träningar och mycket lärorika komentarer har redan delats ut. Precis som förra året är det ett otroligt skönt gäng som ska lira så jag tror det kan bli en rolig säsong sen får vi se hur mycket jag kommer ha tid att vara med.

I morgon är det dags att ta sig tillbaka till verket så nu är det bara att förbereda sig för sängen.Peace