mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Lite blandat

Kategori:

Då får jag åter igen be om ursäkt för att det var så längesedan jag skrev men som vanligt räcker inte tiden till så nu kör jag ett lunchinlägg.

Italien resan blev lyckad och vi kom hem alla fem utan skador vilket inte alla gnagare gjorde. Jag kan väl lugnt säga att jag var lite nojjig på matchdagen då man fick höra om flera misshandels och knivattacker mot oss Gnagare. Men som sagt så klarade vi oss bra under dagen i den ruttna stade Neapel. Sjukt hur en stad kan vara så sunkig och ful, sopor och rivnings klara kåkar var väl det man lag märke till men jag ska också säga att området nere vid hamnen var lite finare.

Matchen blev ju väldigt konstig eftersom AIK spelade riktigt bra men fick stryk av ett otroligt effektivt Napoli men vi stod kvar efter matchen och hyllade våra hjältar och det var riktigt kul. Lite bilder från resan.

Mitt egna spel rullar på och i helgen spelar vi sista matchen. En otroligt viktig match som vi troligtvis måste vinna. Det som är ruttet är att jag för tredje gången i år ska börja på bänken vilket är helt värdelöst. Det är ju dom här matcherna som är roliga att lira men som vanligt har man ingen annan än sig själv att skylla på, är man inte tillräckligt bra får man bänka. Man ska väl inte sticka under stolen med att mycket av spänningen och uppladdningen inför matchen försvinner när du inte vet om du kommer få spela. Senast jag bänka kom jag in tidigt pgr av skada så man ska väl inte gräva ner sig helt och det viktigaste är ju fortfarande att vi vinner och håller oss kvar.

Hemma är det mycket som händer med barnen. Fattar inte hur dem kan växa så fort och bli så olika individer. Dem har alla tre riktigt sköna personligheter men oj vad starka åsikter och viljor dem har. Stor tjejerna bråkar med varandra så ofta det går men är dem i från varandra gråter dem av längtan, förklara det för mig den som kan.
Gabbe tar det fortfarande ganska chill men har väl börjat glida runt i sin gå stol och insett att det är kul att öppna lådor, dra i gardiner och slita i det som går.

Hinner inte mer nu men jag fick med en del. Slänger även med lite bilder.
Peace