mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Grattis till Zingo och sjuk dotter, ja en blandning på en vanlig dag

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från träningen och är helt slut i kroppen. Vi var ganska några i dag men som tur är har vi en bra och påhittig tränare som alltid lägger upp bra träningar. I dag var det mycket två mot två spel på liten plan och tro mig det var as jobbigt men riktigt kul.
Som tur var lirade jag ihop med "min son" Aron så vi dominerade stort och vann mest.... nej inte sprang mest men vann mest:-)

Det blev även seger i helgens derby mot Söder ön med 6-5 och deras målvakt storspelade och sänkte mig totalt. Jag hade två solklara målchanser som 99% av gångerna blir mål men på något vis lyckades han rädda båda gångerna och var utan snack matchens bästa spelare. Måste säga att det var en ovanligt lugn match för att vara ett derby men vi var nöjda med vinsten och ser nu fram emot helgens match som blir betydligt tuffare men det tar vi senare.

Min yngsta dotter har nu haft feber i två veckor och hostar fortfarande likt en stor rökare som dragit Johnsilver utan filter i 44 år. Febern pendlar mellan 38,6 och dryga 40 grader så man kan väl inte påstå att hon är pigg. Enligt Östhammarssjukhus är det inget fel på lungorna och som min hat doktor sa - Barn kan ha feber.... no shit sherlock.

Så här tillbringar hon större delen av dagen



I Fredags var vi iväg och lirade en pokerturnering i Uppsala och det var riktigt roligt. Träffade massor av nya lirare och jag gjorde mitt bästa för att ragga spelare till min turnering och jag tror mitt tugg gick hem. Hoppas att en 4-5 spelare därifrån dyker upp.
Spelet gick ganska bra och jag sprang väl inte in i något speciellt och när jag väl tryckte in degen gjorde jag det helt rätt. Ställde med 88 som någon nisse lyckades hitta syn på med J5 off och självklart träffade han J på river.
Men jag är riktigt nöjd med mitt spel och tycker det ser lovande ut inför den STORA turneringen:-)

Annars har det inte hänt så där super mycket och det enda i sport världen som jag kan rynka pannan för är att Walid Atta är i Helsingborg och visar upp vad han kan och visst det är väl bra men jag undrar varför inte AIK visar sitt intresse för han. Kan säkert vara något som ligger och gror i bakgrunden sen han lämnade AIK på ett sätt där jag tyckte AIK agerade mycket mycket märkligt men vad vet jag.

Hänger väl mest på twitter nu förtiden och det är väl ganska självklart för det är ju där det händer. Är väl inte den mest flitiga på att skriva men jag gillar att läsa det andra skriver och jag följer en ganska blandad skara människor.
Självklart vill jag att ni ska följa mig även där så mactofters var namnet.

Nu är klockan 23:34 vilket betyder att det bara är 26 minuter kvar tills vi kliver in på my brother from another mothers Födelsedag. Passar på att säga ett STORT grattis till Adde som fyller 40 nej det där va inte kul, jag menar 36 år i dag. Grattis Zingo jag hoppas du får en kanon dag med massor av skit dyra presenter och massa godsaker att proppa i dig.!
Peace

Jag är Drogba!

Kategori: Allmänt

Likt Joakim Posener har jag lyckats gå under jorden ja i alla fall från bloggvärlden sen den 28/12-11. Tyvärr fick jag inte med mig 46 miljoner som han men å andra sidan har jag bara varit borta i en månad. Nu är jag tillbaka och som vanligt säger jag att jag är här för att stanna.


Jag gillar att jag får ta en del skit från mina polare på grund av mitt bloggande, hm.. ja att ta skit ska man väl inte gilla men det är bara det att dom kan såga vissa saker jag skriver, inte skriver, att jag skriver för långa inlägg eller för korta. För mig bevisar det bara att dom faktiskt tar sig tid för att läsa skiten jag skriver och varför gör man då det? Det som gör det hela ännu roligare är att dom ALLA älskar att läsa om sig själva och gör därför det dom kan för att jag ska skriva om dom.


Vad har då hänt sen den 28 december förra året? Vet att det låter klyschigt men jag har faktiskt haft fullt upp.


Det första vi gjorde i början på året var att dra hela familjen till Stockholm eftersom barnen fått Disney on Ice i julklapp. Så vi passade på att ta in på hotell för att utnyttja hela helgen. Showen var helt ok men inte så där att man stod upp och skrek efter extra numret. Självklart passade jag på att visa tjejerna Hovet där jag mycket noggrant berättade att AIK lirade sina hemma matcher.



Dagen efter drog vi till Naturhistoriska riksmuseet och frågan är om inte det smällde högre? Jag och stor tjejen drog på Cosmonova och kikade på 3D film vilket var oerhört coolt. Både hon och jag satt och duckade när sjömonstret ville hoppa upp i knät på oss. En riktigt bra helg som jag tror alla var nöjda med.




Jag kör för fullt på nya jobbet och trivs riktigt bra och njuter varje dag av det otroligt sköna arbetstiderna. Hinner träffa barnen ungefär 100% mer nu och bara det att vi käkar middag ihop varje dag är ju vardagslyx. Direkt när man kommer hem glider man i den oerhört sköna OnePiecen käkar middag och som efterrätt lägger vi oss i soffan och kollar bolibompa. Det har faktiskt gått så långt att jag börjat få favorit barnprogram nu.


Har även tagit mig i kragen och insett hur tjock jag blivit och tro det eller ej jag har börjat träna på egen hand. Jag vet att ingen tror mig därför har jag delat bildbevis via min twitter men att någon skulle gå på att världens lataste idrottsman tränar hemma låter ju helt idiotiskt. Så jag hoppas kunna leverera en överkropp likt dessa två pojkar till sommaren......



Kan inte se det svåra i det eller?

Innebandy har gått bättre och bättre men i helgen som var förlorade vi en otroligt viktig match och att ta oss till kval kan vi nog bara glömma nu. Det är väl egentligen bara styrelsen som vill att vi ska gå upp en division samtidigt som dom inte låter oss använda det bästa spelarna i A-laget. Alla var riktigt sura i helgen då vi inte fick ha med våra otroligt duktiga 96:or som i stället lirade med sitt pojklag. Jag är helt övertygad om att vi hade vunnit i lördags med dom i laget men nu skiter jag faktiskt i det. Vi skämtade i omklädningsrummet efter matchen om att publiken borde ha visat lite känsla som Sparven och krävft att någon måste AVGÅ!!



I helgen är det derby mot Söderön som även dom kommer från Östhammar så ni förstår att den matchen är lika viktig för oss som El classico är för Messie. Jag hoppas mest det blir en rolig match utan att någon behöver bäras av plan på grund av en skada men jag vet även att vissa grabbar tar det här matcherna som någon form av köns mätning och är redo att gå över lik för att vinna. Jag som är lite äldre och mognare skiter i det och är nöjd bara vi vinner och att jag har gjort mest poäng av alla!!! Gör jag inte det kommer det att smälla:-)


I övrigt planerar jag för fullt för att Marcus Invitation som går av stapeln den 25 februari ska bli ännu bättre än förra året. Tror jag har allt under kontroll och det ramlar in spelare hela tiden. Har även en turneringschef på gång vilket betyder att jag själv ( som alltid är chef) kommer kunna koncentrera mig mer på spelet vilket borde resultera i att jag vinner min egen turnering, vore inte det coolt?


Just nu längtar jag efter två stora saker som båda två är värda att längtas efter, självklart är den ena saken större än den andra och ni får själva lista ut vilken.


I mitten av Mars kommer våran tredje dotter som jag garanterat har skrivit tidigare. I början av Februari ska det bestämmas ett datum eftersom det kommer bli ett planerat snitt vilket känns otroligt bra eftersom det andra två har varit akut snitt. Jag ber till gud att allt kommer gå bra och att hon mår bra. Sen om vi skulle ha sån tur att hon sover och äter lika bra som sina systrar gjorde ja då får jag tacka gud. Minstingen Nora är nog den som längtar mest, sen om hon längtar efter sin syster eller om det bara är att få bli stora syster det låter jag vara osagt.
Jag och min underbara sambo har nu varit tillsammans i hela 12 år och ja jag förstår hur ni tänker... HUR står hon ut? Ja inte vet jag :-)




Det andra jag längtar till är självklart den allsvenska premiären den 1/4-12 då AIK tar emot Mjällby hemma på Råsunda. Alla förstår nog att det här kommer bli en speciell säsong för alla gnagare eftersom det är den sista som kommer spelas på Råsunda. Sen tycker jag själv att laget för dagen ser oerhört intressant ut och om alla stannar tror jag som vanligt på guld 2LAX12.

Nej vad säger du JH det här var väl ett långt och smaskigt inlägg? Tror jag nöjer mig så här i dag och satsar på att vara tillbaka om någon dag. Ska även vara ute i god tid med att fixa en fotograf till helgens derby så ni får se drabbningen i stillbild, det är då jag gör mig som bäst.


Sweet Life!!