mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Vem är David Larsson???

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och klämmer på min orangastressboll, stressad nä inte alls men välldigt fundersam. Har precis hört det sista ur ljudboken "jag är wanted" av alias David Larsson. En riktigt bra ljudbok som lämnar mig med många tankar, känslor och funderingar. Orkar inte dra hela storyn här men den stora frågan som kvarstår är vem är David Larsson. Såg på hans blogg att han i går för första gången sen han flydde landet för typ 3 år sedan skulle hålla ett semenarium i Stockholm och då tillkännage sin rätta identitet. Så nu väntar jag ivrigt på att få all information om killen med bilder och allt som han lovat ska finnas med på hans blogg i kväll.
Kanske låter konstigt men alltid när jag fastnar i en bra bok eller ljudbok får man kännslan av att man tillslut har en relation till personerna i boken. Trots att den här David Larsson egentligen inte förtjänar min sympati för fem öre så gillar jag killen och hoppas han ordnar upp sitt liv.

Nu ska jag ge mig på nästa ljudbok som även den är skriven av en kriminell kille vid namn Liam Norberg. Har hört att den också ska vara riktigt bra så jag ger han en chans att bli min vän:-)

Så vad har hänt senaste tiden då när jag inte suttit fast i mina ljudböcker. I dag har vi varit på utflykt till Öregrund med hela familjen. Först hängde vi i lekparken som är nybyggd och riktigt fin där barnen roade sig i solen. Sen blev det glass till barnen och en promenad genom Öregrund.
Kvällen bestod av morsdagsmiddag hemma hos svärmor och grillat stod på menyn. Alltid gott med grillat så nu är man mätt för ett par dagar igen.

I går spelade jag finalen i poker och det var ju den som skulle leda mig till spel i sm som hålls nästa vecka. Allt började enligt planen och jag byggde upp min stack från 5200:- till 12000 och jag tyckte själv jag spelade riktigt bra. Efter den första lite längre pausen så började något gå snett och mina marker letade sig bort från mig. Tappade en del på otur och en del på dåligt frustrerande spel.
När jag sen fick byta bord och äntligen hittade en hand att ställa in keramiken med så blev jag utdragen på river och fick inse att sm inte kommer vinnas av MR Tofters i år heller.
Drog istället med familjen på kalas där det bjöds på god mat, kakor och massor av god dryck. Somnade in fint på soffan när vi kom hem så kvällen blev bra trots mitt ruttna spel runt pokerbordet.

Har tagit lite kort under helgen med min X10a som jag ska försöka lägga upp.

 Glass i Öregrund
 Lekplatsen
 Barnen leker
 Öhhh.... mamma leker
 Tobbe L trivdes på kalaset:-)
 Svinen som tog mina marker!!!

Nu blir det en tur runt på olika bloggar för att få svaret på min fråga.... Vem är David Larsson?

Får inte heller glömma att säga grattis till min mamma och till mina barns underbara mamma!! Sen har vi ju även han som är som en mamma men heter Sebbe som i dag fyller år, grattis till dig med!!

By


Vem vill byta kropp med mig?

Kategori: Allmänt

Börjar bli en vanlig inledning nu men som vanligt var det ett tag sen jag skrev. Av någon konstig anledning så har jag varit och är helt slut på kvällarna och jag tror inte att det bara är rent kroppsligt utan även psykiskt trött. Har väl mina små aningar om varför men det är ingenting jag orkar ta upp just nu men jag sliter vidare och hoppas komma ut på andra sidan pigg och glad som en lärka.

Tränar ganska hårt med fotbollen just nu och där har ni svaret varför min kropp är lite sliten och stel. Tycker dock att det är riktigt skönt att känna träningsvärk igen och jag tror ju att det är träningen som gör att jag fortfarande är hyfsat klar i skallen.
Det jag imponeras av med mina nya tränare är deras engagemang, riktigt genom tänka träningar där varje övning har en baktanke och en rödtråd till hela vårat spelsystem. Tyvärr fick jag i dag veta när jag blir spelklar för min nya klubb och det dröjer till den 1 juni vilket betyder en veckas väntan tills jag får lira någon match. Tränarna har ju haft lite samtal med mig om deras tankar och ideer så vi får väl se om jag håller måttet när jag blir tillgänglig för spel.

På jobbet rullar det på och jag har varit i Östhammarsbutiken hela den här veckan men i morgon bär det av till Norrtälje. Tydligen kommer det folk från huvudkontoret i morgon så det är väl bara att dra på sig sin finaste skjorta och dra på sig sitt allra smörigaste leende så ska nog dagen bli bra.

På lördag ska jag spela den stora pokerfinalen i Östhammar där vinnaren kammar hem en SM biljett och fina extra stålar och om allt går som det ska så blir det jag som tar hem det och av bara farten plockar jag hem en fin plasering i SM. Har ju ganska så låååååång uppförsbacke då jag kommer starta lördagensturnering med 5200 marker och ledaren kommer sitta med 18000, ja jag vet att ni tänker som mig nu, det blir nog inga problem.
Hade en riktigt bra filing under och efter senaste turneringen så mina förhoppningar är stora.

Nu måste jag rusa till sporten men vi hörs innom kort!!!

/phil Ivey

Det var fint vääääder.

Kategori: Allmänt

Har inte hunnit skriva på några dagar då jag haft fullt upp med jobb och träningar. Fredagskvällen var vigd åt det obligatoriska fredagsmyset som i går bjöd på tacos och film. Tjejerna hade hyrt en rulle tidigare på dagen som vi tog oss igenom.

I dag har det varit utomhusarbete med gräsklippning och lite annat, sjukt nice väder och solen bara ler mot mig. Mitt i klippandet ringde mobilen och det var Appon som var sugen på att dra och kolla lite fotboll. Så när jag var klar packade jag och småtjejerna in oss i bilen och drog iväg för att plocka upp Appon. Matchen mellan Norrskedika och Storvreta behöver man väl inte säga speciellt mycket om förutom att Norrskedika lyckades tappa poäng mot ett lag som inte tagit poäng på 29 matcher.... Hur dom lyckades med det efter en riktigt bra första halvlek fattar jag inte men dåliga var dom.

Kvällen kommer troligtvis tillbringas på hemma plan med lite grillning med Tapout och Appon innan vi intar soffan fö att kolla in CL finalen på tv.

Jo en rolig sak som hänt i veckan är att jag "fått" en Ipad eller rättaresagt butiken har fått en som jag nu har i min ägo. Garanterat en pryl som kommer inhandlas till mitt hem så fort den kommer för släpp i Sverige.
Annars går man väl mest i väntans tider och det jag och många andra väntar på är det stundande fotbolls vm. Ska bli riktigt kul när det rullar i gång och jag har höga förväntningar på mina favorit spelare.

Sitter just nu och kollar in tre kronors väg till en vm final och just nu ser det bra ut. Leder semin med 2-1 nu och jag tror dom kommer klara det. Annars taggar man nu inför kvällens CL final som jag hoppas blir en grymt bra fotbollsmatch.

Har även ritat på papperna nu för min övergång till HÖFF så snart kommer jag vara spelklar och kanske få lira någon match innom kort. Nu måste jag kolla slutet på hockeymatchen.

Peace

ÅÅÅÅHHH VI E AIK

Kategori: Allmänt

Ja då var det dags för lunch igen och med tanke på all mat jag tröck i mig uppe i Åre så består dagens frukost, lunch och middag av den underbara drycken Nutrilett. Inte så gott men ska man vara fin får man lida pin....

Går dagen blev riktigt bra förutom kaos körning inne i Stockholm som jag kan tacka min mobilgps för. Den la av när jag var på väg till Västberga för att hämta biljetterna och då blev det lite kaos kan man säga. Stort tack till Stefan som guidade mig rätt via mobilen.
Efter det flöt allt på bra, maten var god, platserna perfekta och AIK spelade en ok fotboll. Kul att Miran Burgics fick hänga tre kassar i sin sista match för Gnaget. Om jag ska klaga på någonting så får det bli det i förhand omtalade tifot, stor besvikelse eftersom man höjt det till skyarna innan matchen och sagt att det ska bli det fetaste i svenskhistoria. I mina ögon var det inget speciellt alls med det men ni kan döma själva för här kommer lite bilder.

 Tifot på norra

 Bengaler...kostar pengar det

 Don Björn

 Miran firar efter sitt 3 mål för dagen

 ? tror han heter Appon

Blev alltså en lyckad kväll med 4-1 vinst och nu ett välbehövligt uppehåll. Jo jag köpte även ny tröja men snålheten slog till och jag valde en billigare tröja som var ganska snygg den med. Bild kommer säkert senare men nu e lunchen snart över så jag säger bara:

ÅÅ vi e AIK!!!!

Kan bli en riktigt bra måndag

Kategori: Allmänt

Sitter återigen på jobbet i Norrtälje och slänger i mig min lunch för dagen. Eftersom jag just nu är helt ensam här och inte har ng att snacka med när jag käkar så passar jag på att skriva lite.

Vi kom hem säkert i går men det tog sin lilla tid. För att barnen inte skulle ledsna helt så blev det några extra stopp för glassköp och lite spring som behövde lämna deras ben.
Väl hemma packade vi ur bilen innan det var dags för mig att se Barca spela hem ligaguldet. Helt sjukt maffig hyllning efter matchen och fler än jag tror jag drömde sig bort, min dröm var att vara Zlatan för en dag och få stå nere på planen och ta emot fansens hyllningar. Tänkte även på all sågning min vän Zlatan fått motta under säsongen. Han har kommit ny till en av världensbästa ( ja Chelsea och AIK är ju bättre) klubblag, gjort typ 16 mål, avgjort elclassico och flera andra matcher men ändå blivit sågad.... vad har jag missat? I mina ögon ska han hyllas som en av världensbästa och ingenting annat.

Planen för denna Måndag var från början att ta mig ner på fotbollsträning och fortsätta jackten på en plats i start elvan men jag har fortfarande inte sett några övergångspapper så jag vet inte hur ivriga dom är på att få min signatur. Fick i alla fall meddelande om att dom återigen fick stryk mot ett lag som jag såg i premiären och då imponerade dom inte. Tråkigt att det rasat lite efter derbyt mot Norrskedika men jag får väl invänta matchrapporten tills onsdagens träning.
Istället ska jag ta mig till Stockholms stollthet Solna för att bära fram mitt AIK. Fick ett underbart samtal från min kollega i Västberga som meddelade mig att fyra VIP biljetter var mina till kvällens match!!!!! Jag älskar dom biljetterna som innebär Mat innan matchen, ett tal av tränaren där han delger oss dagens taktik mm, Grymt bra sittplatser och fika i pausen, kan det bli bättre?
Ska även ta mig en sväng in i AIK shopen och jag tror dagens affär blir den här:
 
Men det brukar finnas mycket fint så vi får väl se vad det blir.
Nu ska jag bara svälja maten sen får jag jobba vidare. Hoppas det blir en så bra kväll som jag väntar mig, KOM IGEN NU GNAGET!!!

Ni kommer höra mig!

Firar i Åre

Kategori: Allmänt

I går firade vi min sambos mamma hela dagen här uppe i Åre. Vi var till badhuset där jag gav upp efter ett par timmar och gick och satt mig i baren tillsammans med onkel Alex där vi vantade ett par timmar på att de andra skulle bada färdigt. Sen knallade vi till restaurangen där vi bokat bord och alla var supernöjda med maten som serverades.
 60 åringen
När vi kom hem tröck vi i oss tårta och det är det sista jag minns av den kvällen.... somnade på sofan när vi skulle kolla film och vaknade sen upp i min säng 09:30.
Lite bilder från kvällen:
Onkel Alex och Tuva
 Nora sliten efter badet
 Glada norrbaggar
 Tuva tog lite kort, thats me

Nu ska vi käka frukost och se vad den här dagen har att bjuda på.
Peace

BLOGG chill på vägen till Åre. Få se om ja...

Kategori: Allmänt

dsc_0054 (MMS)

BLOGG chill på vägen till Åre. Få se om jag lyckas få in de här på bloggen

ÅRE

Kategori: Allmänt

Nu är vi äntligen uppe i Åre och resan gick riktigt bra, drog direkt efter jobbet i går ( Onsdag) och var framme runt 01:30.
Har försökt blogga och skicka bilder i veckan från min mobil men jag får det inte att funka så jag jobbar vidare.
I dag fyller alltså min sambos mamma 60 år så det ska firas hela dagen.
Min storasyster Petra fyller också år i dag så vi har skickat mms där små tjejerna sjunger eftersom syrran skickat det på deras födelsedagar och det har varit väldigt uppskattat, så det var viktigt att det gick i väg i dag.

Skriver mera i kväll när jag hunnit tagit lite bilder och så. Vad veckan har bjudit på..... ja det kanske kommer i kväll men man kan väl säga att sportsligt har det varit en riktigt rutten vecka.

Höres i kväll

Vilken bra SÖNDAG

Kategori: Allmänt

Klockan 20:00 sov alla tre brudarna i mitt hus och jag själv sitter i min vanliga position i soffan och kollar på Allsvenskfotboll. Att småtjejerna sover är väl ingen högoddsare direkt men att min sambo i dag runt tre tiden ringde till jobbet och bad mig komma hem hade det nog blivit riktigt bra utdelning på. Hon är inte typen som viker ner sig utan brukar köra på tills kroppen skriker ifrån och hon blir däckad ett par dagar. Så jag lämnade jobbet strax innan fyra för att vara med barnen (+ 2 extra barn) så min sambo fick bädda ner sig.
Att hennes insjuknande kan ha med helgens hårda festande och all hårdrock hon insupit låter vi vara osagt men hon hävdar att så inte är fallet....

För min del var Söndagen en helt underbar dag, ja inte bara för att min sambo kom hem men det var ju också underbart men kan ni fatta att både Chelsea och AIK vann sina matcher!! Chelsea visade världen att dom var värdiga segrare av PL genom att besegra Wigan med hela 8-0. Underbart att se Drogba lacka ur på Lampard vid första straffen. Grabben vill ju bara vinna skytteligan och surar därför att han inte får ta den. Nu skulle det ju visa sig att Drogba får hänga tre sköna strutar senare i matchen och då såg han betydligt gladare ut, vinnar skalle tror jag det heter. Kul att han får vinna skytteligan också.
AIK tog ju en skön och välbehövlig trepoängare hemma mot Trelleborg. Tycker fortfarande att dom spelar som skit och många spelare underpresterar fortfarande. Men tre poäng är alltid välkommet och kan dom följa upp detta med en bra match borta mot ellos på onsdag kan det bli kul att vara på plats på måndag. Som den ruttne supporten jag är ska jag väl i alla fall då kunna ta mig dit.

Lördagskvällen tilbringade jag hemma tillsammans med Tapout och Appon, vi tog några krukor och kollade lite fotboll (Barca) lyssna på gammal hederlig svensk hiphop blandat med det bästa från Kent. Riktigt kul att dra gamla minnen från de olika konserter vi varit på.
Är ruskigt sugen att dra på storsjöyran i år som bjuder på riktigt många lysande artister. Får se hur vi får ihop det med semesterfirandet men suget finns.

Tränade fotboll i söndags då en tidig träning var planerad eftersom a-laget har ny match redan i morgon tisdag. Jag har fortfarande inte fått några papper att skriva på så mitt matchande lyser med sin frånvaro. Att tagga till på träningar för att försöka ta sig en plats i a-laget blir ju lite konstigt eftersom dom inte är alltför ivriga med att fixa fram papperna. Nu drar jag ju till Åre på onsdag för att fira svärmors 60års dag och hade gärna sett att dom velat ha min autograf innan jag åker. Missar ju en del när jag är där men skulle gärna börja lirat matcher när jag kommer hem och då menar jag i b-laget. Fattar ju att jag inte kommer knalla in i start elvan utan problem men nu har jag tränat ganska mycket och börjar bli sugen på att lira match. Får se hur det blir med den saken när jag kommer hem.
B-laget hade seriepremiär i går och allt jag vet är att dom förlorade på hemmaplan med 0-1. Hur rättvist det var får jag återkomma med eftersom jag inte sett matchen själv.

Nu blir det chill i soffan och tro det eller ej men i morgon har jag stora planer på att ta mig en löprunda på kvällskvisten.

Se ya

Lördag = GODIS!!!

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem efter några timmar inne i Östhammar. Dagens stora happening var det stora statsloppet som går genom staden och i dag var det ca 440 st löpare på plats. Riktigt glad att jag själv inte skulle delta med tanke på det isande vindarna som bet sig fast på hela kroppen.
Jag är ju ensam med småtjejerna den här helgen eftersom min sambo är på kryssning så vi blev inte så långvariga inne i Östhammar utan vände hemåt efter någon timme. På vägen hem dök önskemålet om hamburgare upp och jag var inte sen med att vända skutan mot hamburgehaket i Östhammar.
Middagen lätt fixad och nu är det frittfram att trycka lördagsgodis.

I går var det derby i "stan" och det skulle visa sig att Östhammar eller rättare sagt HÖFF förvånansvärt enkelt skulle plocka hem den prestigefyllda segern. I mina ögon var det klassskillnad på lagen denna dag och HÖFF var bättre än Norrskedika på alla platser och i allt dom gjorde. Är ganska glad att jag skrivit på för Höff som visade att dom stundtals rullar boll mycket fint.

I kväll blir det en lugn kväll i soffan troligtvis tillsammans med Tapout och våran vän Zlatan som ska spela match. I morgon är det sista omgången i PL och jag ska se Chelsea spela hem guldet. Vore det inte för den matchen hade jag nog tagit mig in till Solna för att stötta det sjunkande skeppet AIK som tar emot Trelleborg i ännu en måste match.
Den senaste AIK matchen vill jag inte ens skriva om för där var det förnedring på hög nivå.

Nej nu ska jag käka godis med tjejerna och kolla på Rädda Willy 3, grymt bra film......

Peace

Lunch

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på kontoret i våran nya butik i Norrtälje och trycker i mig lite lunch.

 This is me

Jobbet flyter på trots bristen på det stora kundflödet men vi har det helt ok här jag och min kollega Albin.

Va och tränade fotboll i går igen och jag börjar misstänka att någon som läser här har snackat med ledningen i klubben för i går kom helt oväntat en man fram och frågade om jag var redo att signa på för klubben. Självklart sa jag ja och mitt i träningen kom tränaren fram till mig och sa att han ville ha ett snack efter träningen.
Vi surrade lite gran och dom frågade om jag ville skriva på och att dom gärna vill ha mig med i klubben. När dom frågade hur pass mycket jag ville satsa så sa jag att ja inte har för avsikt att vara en B-lagsspelare vilket dom tyckte va bra. Sen får man ju självklart se hur långt det räcker och förstå mig rätt, jag har inga problem med att spela med B-laget så länge tränarna (och jag) tycker att jag inte platsar. Men jag ska i alla fall få en ärlig chans tycker jag innan jag blir sågad och nu tror jag att jag kommer få den.

Kvällens träning missar jag tyvärr eftersom jag själv jobbar ganska sent och min sambo ännu senare, tror dock att det inte gör så mycket eftersom det är match på fredag, blir nog välldigt lugn träning vilket jag inte är så mycket för, ni som känner mig vet ju att jag vill ha ett högt tempo, mycket löpning och gärna så lite boll som möjligt.... NOT!!!!

Hörs kanske senare i kväll efter AIK´s match mot Glenn.

Peace

Jag vill ha sommar nu!!!

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar in Barca och undrar om inte vilken träna som hälst kan klara av att vinna ligan med det laget? Det jag inte gillar är att dom ska stå och rulla boll i backlinjen  80% av tiden. Skulle bli galen om jag var Zlatan som springer och springer och springer men passningen kommer 1 av 10 gånger. Men tydligen så är det ett vinnande koncept så det e väl bara att fortsätta så. Nu tog dom ledningen också och som vanligt var det inte Zlatan.

I dag har jag jobbat i Norrtälje och tyvärr håller kunderna sig borta men vi gör mycket jobb via telefon så dagen har varit bra rent resultatmässigt.
I morgon ska jag ha PU samtal med min butikschef så kvällen ska tillbringas med förberedelse inför det mötet. Vet inte helt hur jag ska förbereda mig eftersom jag är ganska säker på att hon vet vad jag tycker och menar redan innan det här mötet. Man får väl bara hoppas att man inte får en massa klagomål och oväntade (dåliga) nyheter.

Ska väl försöka ta mig ner på ännu en fotbollsträning i morgon nu när jag är på g, som sagt så tycker jag det går helt ok just nu så det är väl bara att hålla i.

Längtar till värmen nu och det berömda ordet semester så här kommer lite bilder som visar hur skönt det kan vara:




Ahhhh snart e den här.....

Tränar hårt nu

Kategori: Allmänt

Yes iam back!! Sitter ner sjunken i soffan efter ännu en fotbollsträning. Tycker väl själv att det går bättre och bättre för varje träning men fortfarande får jag snällt följa med det gänget som står utanför A-lags 11an när det delas upp för olika övningar.
Ja jag vet att jag skrev att ambitionen med mitt lirande inte var att lira i A-laget men ändå känns det jobbigt att inte få träna med dom som tränaren menar är det bästa.... Jag har ju inte spelat B-lagsfotboll på välldigt många år så det blir väl en ny upplevelse. Nu menar jag inte att det skulle vara någon sämre standard där än vad det är i tex division 7 som jag spelade med Gräsö senaste åren utan det är just det att det kallas för B-lag och B kommer ju faktiskt efter A.
Men till saken hör att jag kanske inte ska räkna med något spel över huvud taget, hittills har jag inte ens fått frågan om jag vill skriva på för klubben. En sak är säker och det är att jag aldrig kommer fråga om jag får komma till en klubb, jag menar att jag visar ju med att komma på träningar och visa upp (det lilla) jag kan att jag vill spela här och då är det väl upp till tränarna att ställa frågan om dom tycker att jag kan tillföra någonting. Eller har jag fel där är det inte så det funkar längre? Får jag inte frågan snart så tolkar jag det som att dom inte vill ha mig där och lägger ner min lilla satsning.

Dagens snackis handlar så klart om gårdagens derby där domaren i mina ögon stal tre poäng för gnaget. Hade vi fått straff och satt den tror jag inte aporna hade klarat att ta igen det men det är vad jag tror med mitt AIK hjärta. Måste ändå ge lite cred till difs it ansvarig som gjorde den roliga bilden på världens största målis men det är inte han ni ska skratta åt utan texten i pratbubblan som är ganska rolig, hatar att länka till en så rutten sida men kolla in bilden

För AIK fortsätter det gå tungt och i dag har flera spelare gått ut öppet och totalsågat sin egen målvakt vilket dom absolut har all grund att göra men jag menar att det är sjukt onödigt just nu när samtliga spelare underpresterar och krisen i laget redan är ett faktum. Nu jagar dom en icke licensierad målvakt som kan komma på kort varsel och jag skriker bar KOM TILLBAKA HEDMAN!!!!! Ja platsa han hos världens bästa Chelsea så borde han platsa i allsvenskans just nu näst sämsta lag och han sa ju här om dagen att han var pank så Hedman välkommen.

Fansen har börjat kräva allt möjligt nu som möten, öppnabrev, ursäkter och massa annat men jag tycker att nu ska dom få jobba i lugn och vi ska bara stötta som de bra fans vi e eller? Men jag håller med om att frågan -Vad har hänt med miljonerna man fått för Hooiveld? är befogad

I morgon ska jag jobba i butiken i Norrtälje och jag hoppas att det blir lite bättre drag än tidigare dagar jag varit där.
Ska nu försöka hålla i mitt skrivande så ni inte behöver vänta så länge på uppdateringar. Nu väntar sängen och några timmars skönhets sömn.

Natta

Sorry

Kategori: Allmänt

Förlåt, ja jag vet att jag skrev sist att jag skulle börja skriva mycket oftare och det var en vecka sen men tro det eller ej jag har inte haft tid en enda kväll. Jag vill skriva oftare så det kommer. Veckan som har varit har sett ut så här:

Måndag, jobb till 18:00 fotbollsträning med HÖFFK vilket inte var någon större succe. Man kan väl säga att en kväll i soffan hade gett mig lika mycket rent fysiskt.

Tisdag, jobb till 18:00, käka middag sen iväg till Viktor för att se CL matchen som var klar strax efter 23:00

Onsdag, jobb till 18:00 hämtades för fotbollsträning 18:25 för träning med HÖFF vilket var betydligt mycket roligare än med HÖFFK ( ni ser skillnaden va:-) ) raka vägen hem så jag hann ta emot grabbarna som kom 20:45 för att se CL matchen med Zlatan i huvudrollen.

Torsdag, jobb till 18:00, Fotbollsträning 19:00 med HÖFF, ja jag vet att det är helt sjukt att jag tränar två gånger i rad med samma lag.... men det kan nog bli en fortsättning där. Eftersom dom skulle kalla lag och fika så blev det sen hemkomst för min del även denna kväll.

Fredag, jobbade till 18:00!!!!!!!! vilket var extremt jobbigt eftersom det var folktomt från 16:00 så tiden kröp fram. Sen raka vägen hem till familjen Ericsson/Emriksson där det som vanligt bjöds på godmat och dryck. Vi knallade ner till krutudden för att kolla in brasan och fyrverkerierna. Blev en ganska tidig hemgång eftersom min sambo skulle upp och jobba kl 06:00.

Så där har ni min fullspäckade vecka och i allt det här är det ju lite andra saker man ska hinna med också. När det gäller min träning så blev den ju lite speciell den här veckan, planen var att bara träna i måndags med HÖFFK som man kan kalla HÖFFs c lag. Det är trevliga killar med stor vilja och kriget på planen är väl större än det så kallade finliret. Detta gjorde att jag drog för att träna med div.5 laget HÖFF där jag nu (tror jag) kommer att fortsätta att lira. Har väl inte direkt några stora ambitioner med mitt tränande utan hoppas få upp min kondition och kanske ta en plats så småning om.

I helgen har vi fått en del gjort här hemma på gården men vi har även varit ute på sightsing och sett Öregrund och Östhammars alla nya hus och gator. Riktigt kul att bara åka runt och kolla in allt nytt som dykt upp lite här och där.
Sen har ju AIK blivit bortdömda i derbyt mot djurgårsaporna i dag. Orkar inte klaga mer nu för jag ser inte vad som ska kunna få detta sjunkande skepp att börja flyta igen. Men som AIKare ger man aldrig upp så man får fortsätta att hoppas att under snart kommer att ske.
Chelsea vann i alla fall i dag så där lever guldrömmen vidare., nog om sport nu.

Vad veckan som kommer har att bjuda på tänker jag inte ta nu eftersom jag kommer uppdatera betydligt oftare nu..... ska göra mitt bästa. Ska även försöka få över lite bilder från min telefon från veckan som varit.

Hörs snart