mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Födelsedag och lite annat

Kategori: Allmänt

Då har nästan en hel vecka rullat förbi och tro det eller ej så har jag haft fullt upp. Jobb, träningar, möten och annat kul.

I går fyllde min äldsta dotter hela 9 år och jag vet vad ni tänker nu. Hur kan han som bara är 25 år ha en dotter på 9 år, ja ni det kan man undra…..

Hennes dag blev i alla fall bra och självklart startade den med frukost på sängen och paket i stora lass. Efter skolan hängde hon med sin bästa kompis innan gästerna kom på lite fika. Tror hon var super nöjd med alla presenter och somnade glad och tacksam.

Självklart blev dagen extra bra eftersom kusinerna från Norge kom "hem" samma dag och var med och firade.

När det gäller laget som jag tränar väntar seriepremiär i helgen vilket ska bli riktigt kul. Vet inte riktigt vart vi står i dagsläget eftersom vi inte mött något lag från samma serie på försäsongen. Vi fick stryk av ett division 6 lag en match och slog ett division 5 lag nu senast dock från den andra 5an så lite ovisst är det. Kul är det i alla fall att vi kan ställa upp med ett starkt lag och bred trupp nu när det börjar hetta till.

Har även varit på möte i skolan gällande min äldsta dotter. Skönt att få höra att hon sköter skolarbetet som hon ska precis som hennes pappa en gång i tiden gjorde. Man ska väl vara glad så länge dem gillar att åka till skolan och tycker att det är kul, undra när det vänder…..

AIK tog sin första trepoängare i måndags borta mot Gefle. Kennedy hängde 1-2 i 95 minuten så äntligen började det blåsa lite i våran riktning. Tyckte att tränare Alm återigen visade att han gör vad han kan för att föra laget till seger genom att ändra om och påverka det han kan. Tyvärr lirar gnaget samtidigt som våran premiär match så jag missar även HBK hemma.

Min käre storebror fyllde år i veckan och självklart ringde jag och gratulerade honom…. på fel dag. Kul var att han var sugen på att haka på när jag och pappa ska till huvudstaden Solna och kolla på AIK. Blir ju en fantastisk resa i mina ögon, spendera tid med pappa och storebror (vilket händer alldeles för sällan) samtidigt som vi gör bland det roligaste man kan göra, underbart!! Nu ska jag bara hitta ett match datum som passar alla.

Göra lite nytta nu... aa vi hörs

BTW, Jag har namnsdag i dag, tack för alla gratulationer.

 

Peace

Kommentarer


Kommentera inlägget här: