mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Napoli away

Kategori: Allmänt

Som vanligt har jag varit riktigt duktig på att blogga. Tänker ofta att i dag ska jag skriva ett riktigt långt och bra inlägg men när man väl kommer hem från jobbet, lagt barnen, placerat sig i soffan och slagigt i gång tv´n så känns det som att det är helt rätt att vänta till dagen efter med det smaskiga inlägget.

Är ju en hel del som hänt senaste tiden eller rättare sagt senaste fyra veckorna. Får väl börja med det som ligger närmast i minnet vilket självklart är Stockholmsderbyt som var i söndags. Efter en otroligt bra andra halvlek tror jag man kan säga att AIK utklassade lillasyster dif utan att vara alltför partisk. Dif började bra och efter en kvart i första var jag riktigt orolig för hur matchen skulle utveckla sig. Men efter 20 minuter vände väl det mesta till AIK´s fördel och från den stunden behövde man inte längre tvivla.
Matchen slutade 3-0 vilket var helt rättvist.

I fredagseftermiddag kom familjen Edvardsson på besök och stannade hela helgen vilket var mycket trevligt. Svampplockning, marknad och en tur med Eckerö linjen fick fylla helgen och jag tror barnen och deras mammor var riktigt nöjda. Jag, Danne och Gabbe hade fullt upp hemma…. Eller?

När det gäller mitt fotbollsspelande så kan man väl milt uttryckt säga att jag är fruktansvärt less just nu. Har ju lirat alla matcher i princip 90 minuter sen jag kom tillbaka efter min rygg-skada fram tills matchen för tre omgångar sen. Då fick jag starta på bänken och endast lira en halvtimme. Matchen efter var jag åter med från start och lirade typ 80 minuter. Nu i helgen som var skulle jag åter igen starta på bänken vilket fick mig att helt enkelt tacka nej med an-ledning av derbyt eller den officiella anledningen var att vi hade gäster men…. Självklart hade jag ställt upp om det varit dåligt med folk för så dum är jag men som tur var fanns det folk.

Att bli petad från startelvan så här i slutet på säsongen när det viktiga matcherna avlöser varandra är självklart skit tråkigt men absolut inte konstigt eller något jag ifrågasätter. Vet själv hur ”bra” jag är jämfört med andra lirare och skulle snarare tycka tränaren gör fel om han inte lirar med det bästa laget. Sen att vissa tränar och ställer upp betydligt mer än andra har ingen som helst betydelse när man har kniven mot strupen.

I morgon drar jag och några Östhammarsgnagare till Italien för att se AIK lira mot Napoli i Europa league. Ska bli riktigt roligt men även lite nervöst, nej inte för att jag tvivlar på att VI kommer vinna utan för att man läst otroligt mycket konstigt om Napoli supportrarna som tyd-ligen gillar att boxas efter matcherna. Har ju varit på fotboll i Spanien, England och Skottland men aldrig sett AIK så det ska bli riktigt roligt.

För barnen rullar allt på med fotboll, ridning och häng med kompisar ibland hinner stortjejen även med att göra läxorna…. Lillgrabben växer och visar tydliga tecken varje dag på att han kommer bli en framgångsrik fotbollsspelare.

Bäst att börja packa en liten väska eftersom vi drar tidigt i morgon, jag vet att ni alla önskar oss lycka till så jag säger väl tack på en gång 

Följ mig på twitter @mactofters eller på instagram MAKST

Kommentarer


Kommentera inlägget här: