mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Allt flyter

Kategori: Allmänt

Ligger fortfarande på sjukhuset och vi har det riktigt bra. Allt flyter på och både grabben och min sambo mår prima. Man kan ju lugnt säga att ett planerat snitt är en helt annan sak än akut snitt.
Operationen, upp vaket och återhämtningen blir betydligt mer harmoniskt och personalen tar sig tid att förklara vad det är som händer. Vi är sjukt nöjda med alla som sprungit omkring oss.

Chocken över att det faktiskt var en grabb som kom ut har nu lagt sig och vi kämpar för fullt med att hitta ett värdigt namn till min son. Zlatan, Jimmy Floyd eller snoop är ju mina givna förslag men tyvärr uppfyller dem inte alla kriterier. Men vi jobbar på saken och närmar oss ett beslut. Yngsta dottern tycker fortfarande att han ska heta Benedikte för hon hävdar att det är ett kill namn.

I dag drog jag ner på stan och mötte upp en kompis som hakade på när jag skulle köpa lite kläder eftersom det vi hade med oss gick i en lite väl rosa ton. Det här blev resultatet.

Grattis Sverige, den nya Zlatan är född!

Kategori: Allmänt

Ligger på sjukhuset och försöker smälta dagens händelse. Ett planerat snitt som absolut inte kunnat gå bättre än det gjorde i dag. Tjejen mår bra, förlorade väldigt lite blod under operationen och fick vara med oss hela tiden.

Den stora chocken var ju att det trots flera ultraljud där man sett att det varit en tjej alltså kom ut en pojke!!! Jag han t.om klippa navelsträngen och knäppa några kort innan en sköterska säger - oj nu kissar han var på både jag och en annan sköterska säger nej du menar väl hon. Jag kollar ner och förstår vad hon menar med, öh vad jag vet kissar inte tjejer uppåt...

För min familj lägger jag nu upp lite bilder och ja jag förstår att inte alla tycker det är kul med bilder som ser exakt lika ut.

Men som ni alla förstår så är den nya Zlatan alltså född i dag, grattis Sverige!

Fullt upp

Kategori: Allmänt

Då var det 10 dagar kvar tills våran dotter planeras komma och som jag sagt så många gånger tidigare så flyger dagarna fram. Men tänker man efter så har man hunnit med en hel del under veckan så för mig får tiden fortsätta flyga fram.

Jag har tränat bra i veckan både fotboll och innebandy. Fotbollen kör vi just nu på konstgräs i Gimo och det är faktiskt riktigt roligt. När det gäller innebandyn så är man riktigt less nu men trots det så stod vi upp bra i gårdagens match mot seriesegrande Västerlövsta. För dem räckte det med ett x för att säkra seriesegern och vi var riktigt nära att skjuta upp segern för dem men matchen slutade 4-4 och alla var nog nöjda när vi lämnade planen.

I dag har stor tjejen varit med morbror och Marie till båtmässan i Stockholm medans jag och lilltjejen var på bio i Östhammar. Självklart somnade jag under filmen men hon och hennes kompis tyckte den var riktigt bra så det var ett lyckat drag.

I fredags kväll var jag över till en polare och vi hade bestämt oss för att lira Fifa. Kvällen svängde snabbt över till en helkväll med musikvideos via youtube. Sjukt roligt hade vi och skrattade sönder oss själva. Bäst var när vi kom på att vi satt fyra grabbar och lyssnade på balader som tex Celin Dion och Whitney Houston.

Melodifestivalen är äntligen över och för en gångs skull vann den bästa låten. Det roligaste var att när Torsten Flink började köra sin ruttna låt började min yngsta som snart fyller 5 att sjunga med....??? Hur hon kunde den låten kunde hon inte svara på och när hon skulle få rösta var det honom hon ville ge sin röst.

Söndag kväll och jag har absolut ingen söndags ångest vilket är oerhört skönt, det måste betyda att jag trivs bra på mitt jobb eller?

Oj jag har egentligen massor att skriva men ska vara duktig och slänga mig i sängen. Måste bara uppmana alla att kolla in Vasta på youtube. Han kör en följetång om sin praktik som är värd att kolla upp. Följ mig på twitter där jag numera hänger mest hela tiden, mactofters är namnet ni ska följa!!

Peace

Det närmar sig....

Kategori: Allmänt

Ännu en helg är över och som vanligt rasar veckorna på i hög fart. Förra helgen hade jag min årliga pokerturnering Marcus Tofters invitation. Tycker själva turneringen blev lyckad men mitt eget spel fanns det mer att önska av. Av 60 spelare åkte jag ur runt plats 13-14 tror jag och som vanligt hade jag otur i den handen.....

Vann gjorde Hempa en kompis från Öregrund och på andra plats hittade vi årets stora skräll, Heffa som spelade för första gången på min turnering förra året lyckades ta sig nästan hela vägen. Förrutom ett par överförfriskade grabbar så flöt det på riktigt bra så jag tackar alla deltagare för i år.
Riktar även ett extra stort tack till David som var den enda som dök upp dagen efter och hjälpte mig. Jag och barnen körde på i fyra timmar och efter det var lokalen återställd.

Tog några bilder på finalbordetJag förstår hur ni tänker, hur kunde jag inte vinna över de här lirarna:-)

I veckan har det bara varit jobb och träning både för mig och barnen. Hängde på stor tjejens träning i onsdags och jag måste säga att hon tar små små steg mot sin proffskarriär och det är riktigt kul att kolla på spelare i den åldern. Alla springer i klunga och sparkar på allt som rör sig.

Jag var även i väg på basket i veckan som min arbetsgivare bjöd på. Det var väl ungefär 10 år sen jag var på en match och när jag satt där kom jag på varför. Ingen höjdare kan man säga och det blev ju inte bättre av att jag egentligen hade tänkt åka med stortjejen till Gävle och se AIK krossa brynäs. Men på basketen bjöds det i alla fall på:
Som jag skrivit tidigare så ska ju vårat tredje barn komma den 21 Mars så man kan ju säga att det nu är tre veckor kvar. Men i fredags natt klockan 01:00 kände tjejen att sammandragningarna började bli lite väl kraftiga och på grund av vissa omständigheter så får det inte gå så långt som till värkar. Så vi åkte in och blev kvar hela natten men är nu hemma igen utan bebis. Så vi får se om hon vill stanna där inne tills den 21.

I dag har vi var varit iväg till Norrtälje med innebandylaget för att möta seriens sämsta lag. Senast vi mötte dem vann vi med 18-3 så dagens match skulle självklart bli en walk in the park. Vid samlingen 14:00 var det jag och en kille till på plats.... ja typiskt IBK Östhammar. Vi fick ihop 9 utespelare och en målis och flera spelare saknades på grund av jobb och BAKFYLLA.
Vi lottade ihop femmorna och körde, allt såg bra ut till en början och vi tog en bekväm 3-0 ledning. Efter ledning med 4-2 rasade det mesta och matchen slutade 6-6. Det enda vi kunde konstatera efter matchen var att ingen orkade bry sig. Vi kunde inte nå slutspel och vi kunde inte åka ur så nu ska serien bara spelas av.

Nu är det bara att ladda batterierna för ännu en vecka, ha det bra!!

Sweet Life

Det kommer mera

Kategori: Allmänt

Har helt enkelt inte orkat, hunnit eller kunnat blogga senaste tiden. Man kan lugnt säga att det varit fullt upp med allt från jobb till fixande inför min pokerturnering som ägde rum förra helgen. Ska försöka skriva lite i helgen om turneringen och lite annat surr.
Trevlig helg