mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

DERBY

Kategori: Allmänt

Låter Petter & September pumpa ut budskapet att det är ok att spåra ur från datorn samtidigt som jag försöker samla tankarna så detta inlägg blir riktigt bra. Jag har mycket jag vill skriva och då brukar det bara bli en enda röra av allting men jag gör ett försök.

Självklart är det säsongens sista derby drabbning som kommer prägla detta inlägg och vilket derby det blev sen. Efter ett inlägg jag gjorde för en tid sen fick jag ju veta att under detta derby skulle jag minsann få smaka, för det jag skrivit då var inte omtyckt i klubben. Fick jag smaka.... haha ja i första bytet eller andra kanske det var fick en av det jag skrivit om in en fin armbåge i bröstet på mig, medvetet eller inte, faktiskt kan jag inte säga om det var så men detta var bara början.

Men eftersom Alunda har ett riktigt bra lag tänkte jag börja med att nämna några av det spelarna jag tycker är värda att nämna för att få en bild av laget vi mötte för dagen:
Dom mönstrade tre man från A-laget (div.2)
Henke W - har varit och bör vara ordinarie i a-laget, snabb, smart och en lagspelare som (nästan) alltid ger allt
S. Mattsson - Bra teknik, bra skott, älskar att hålla i bollen :-) hängde 2 i A-laget i går
M. Breidenskog- Ung lovande talang

Sen har dom ett antal spelare som enligt mig borde spela på en högre nivå:
Carl Lagerström - har lirat i A-laget i början av säsongen men tydligen tappat suget, riktigt bra på det mesta
Johan Jansson - Undrar fortfarande vad han gjort för ont för att inte få chansen i A-laget, slit varg
Jimmy Forsman- Kan man vara mer vältränad? spelar hårt, smart och ganska målfarlig i mellan åt

Sen måste jag bara nämna två backar som jag gillar av olika anledningar:
Gustav " Gurra" Andersson - Blir bara bättre och bättre för varje gång jag ser han lira, kommer lira i A-laget om några år
Rohdin - STENHÅRD back som alltid ger allt, han kan få spela i mitt lag alla dagar i veckan

Nu till matchen, planen från coach var att backa hem, stänga ytorna och sen försöka kontra så mycket som möjligt. Eftersom fysiken på oss och Alunda är som natt och dag var tanken att inte hamna i deras fysiska spel utan att snabbt komma till avslut och inte snurra i hörnen. Eftersom vi visste att dom ville spela hårt och få oss ur balans var min plan att försöka ta så mycket plats som möjligt och försöka få dom ur balans på något annat sätt. Tidigt i matchen gör jag årets snyggaste filmning framför deras bås vilket gav oss frislag och cirkusen var i gång. Många i deras lag började redan då kasta skit och ni förstår inte hur nöjd jag kände mig.
Vi spelar helt enligt planen men när vi under ett anfall tappar bollen i mitten blir vi straffade hårt och 1-0 var ett faktum, snyggt mål måste jag hålla med om där Kumme var regisör. Har för mig att perioden slutar 1-0 till hemma laget och vi är med i matchen.

Andra perioden var som den första, bollinnehav 70-30 till Alunda men vi höll oss till planen och stod emot riktigt bra. Själv tuggade jag på mot dom jag märkte att det tog bra på och vi fick helt rätt personer i gungning. Höjd punkten var nog när jag får en skaplig cross-checking av den hårde Rohdin så jag får tugga golv, sen blir jag utskälld av halva laget som tror att jag visat upp mina skådespelar tallanger igen. Självklart tar jag tillfället i akt och tuggar tillbaka så mycket jag kan. För varje två dom fick sitta av eller för varje frislag vi fick var tugget i gång, självklart var aldrig de mer ruttinerade spelarna med i tugget för dom vet bättre. Mattsson lyckas trycka in en boll till och perioden slutar 2-0.

Tredje perioden var våran bästa, vi fick till lite mera spel och tryck runt deras mål men bollinnehavet var fortfarande till deras fördel och konstigt nog spelar vi bäst så. Dom fortsätter rulla boll, skapa lägen och gnälla på att vi inte kan stå upp. Vi matchar nu min lina mot deras lite sämre backpar och vi skapar flera riktigt bra målchanser, tror jag har ett skott som räddas av deras back på mållinjen. Nu kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände men vi får i alla fall ett nytt PP och Owe smeker upp bollen i nät, 2-1.
Men istället för kvittering så gör Mattsson ett ännu billigare mål och nu måste vi börja pressa. Vi skapar flera bra lägen och bjuds på ett nytt powerplay eftersom (tror det var) R.Eriksson fastnar med klubban mellan benen på Samuel, ja jag håller med om att den var billig men återigen, vi filmade inte....
När vi skulle starta spelet skulle Alunda ge tillbaka bollen till oss, då brukar man slå den ner i banan där vi stog och väntade. Självklart kan inte Mattsson vara sportslig utan dumpar bollen i motsatta hörnet. ( så gör man inte mot den som gjort dig till den duktige spelaren du är i dag) Då lackar jag för första gången under matchen och är så sur att jag tar bollen och går in och avlossar ett av mina fruktade slagskott.... reslutatet MÅL. Tack för den Mattsson. Efter det försöker vi trycka på men lyckas aldrig riktigt och istället är det Alunda som har dom heta chanserna. Den bästa är väl när jag jagar R.Eriksson och får till ett slag på hans klubba precis innan han hinner skjuta, domaren blåser för slag precis när han stänker in den i våran kasse.

Matchen slutar 3-2 till Alunda vilket var ett helt rättvist resultat, självklar kunde dom gjort ett par till kassar men Johan i vårat mål gör en riktigt bra match och håller siffrorna nere, det är ju trots allt deras A-lags killar som gör alla tre målen. Vi kunde med lite flyt ha hängt något mål till men i det stora hela vann rätt lag. Vi får fortsätta kriga i botten av tabellen medans Alunda jagar en kvalplats till division tre.

Hade ju en av fienderna i min bil så på vägen hem fick jag veta att jag inte var så omtyckt i motståndarnas omklädningsrum efter matchen. Själv bryr jag mig inte ett skit, det som händer på planen stannar på planen och dom som jag gillade innan matchen gillar jag efter matchen. Kan faktiskt ärligt säga att det inte finns någon i det laget jag har något emot trots allt tugg under matchen, jag bara ÄLSKAR matcher som den här. Absolut ingen jätte ful match och nej jag filmade inte mer än en gång.
Tycker ni jag varit hård mot Mattsson i Alunda så kan jag meddela er att jag känner honom bra och han vet precis hur han ska ta det jag skriver ( med ett skratt) och är det någon annan som inte gillar det jag skriver är ni välkommna att delge mig det.
Tycker alla i laget gör sitt jobb i dag och vi behöver inte skämmas efter den här förlusten. Spelar vi så här mot det lag vi måste slå kommer vi klara nytt kontrakt. Säger grattis till Alunda och lycka till!! 
 
Peace from the movie star

Söndag

Kategori: Allmänt

Söndag morgon och jag vaknar av att tjejerna och deras natt besök ropar att frukosten är färdig. Får slå mig ner vid ett färdig dukat bord och inta dagens första måltid. Tyvärr ingår det inte att plocka bort disk och mat efter frukosten i tjejernas lek utan den delen var tydligen mitt ansvar.

Under frukosten får jag sms från tränaren som meddelar att flera spelare hört av sig på morgonen och meddelat att dom är sjuka, perfekt eftersom dagens match är ett derby och endast handlar om prestige. Som jag skrivit tidigare så är det ju inte matcher mot topp lagen vi måste vinna men man vill inte heller bli förnedrad i ett derby. Självklart har motståndarna Alunda ett extra bra lag för dagen med spelare som tidigare spelat i vårat lag och därför är det tråkigt att vi inte kan ställa det absolut bästa vi har på planen. Men men vi får ta det för vad det är och göra vårat bästa.

I går var planen att åka till stockholm om kolla på hockey men tyvärr hade jag ingen barnvakt och fick i stället kolla in matchen hemma i soffan. Självklart gör AIK en riktigt bra match och vinner över Modo med 5-3. Får se om man kanske tar sig in i morgon när dom möter Färjestad hemma.

Annars har veckan varit ganska lugn med mycket jobb för både mig och min sambo så på kvällarna efter att man lagt barnen har man stupat i soffan för att sen krypa upp i sängen och sova.

Tapout var över en sväng i fredags så vi glodde på lets dance och jag konstaterade ännu en gång hur mycket skit det går på tv. Är det så svårt att göra bra program eftersom det går ca 2-3 år mellan varje gång man upptäcker ett riktigt bra program eller serie. Självklart skulle jag kunna kolla sport 24/7 men det räknas ju inte riktigt eftersom övriga familjen då skulle skrika rätt ut.

Nu stormade tjejerna ner och tar över vardagsrummet för nu ska man lira tv-spel. Av erfarenhet flyr jag direkt för att kanske kunna bespara mig en huvudvärk eller liknande för nu kommer det gå vilt till.

Ska försöka tagga till för match nu, kommer förövrigt åka till matchen med fienden i min bil.... Henke ringde och ville samåka som vi gjort i alla år när vi lirat i samma lag så en vinnare kommer i alla fall åka i bilen och vara glad på vägen hem.....

Peace

AIK Hockey, Tack!

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och har en kort rast så jag tänkte försöka hinna med ett litet inlägg. Som ni förstår så räcker inte tiden till ibland och ibland orkar jag helt enkelt inte skriva. Otroligt mycket som händer just nu och jag lovar att jag kommer komma tillbaka till er med info om vad som händer. Förhoppningsvis kan jag dela med mig inom en snar framtid.

Kan snabbt rapportera att förra helgens match var ett stort fiasko från våran del. Enligt mig förlorade vi mot ett sämre lag och det är bara att gratulera dom. Vi hade stolpe ut medans dom hade stolpe in och lite annat. Tyvärr faller vi på individuella misstag trots att vi gör en bra match. Våran 14 åriga yngling Samuel var bäst på planen och det är sådana som han som får en att fundera på att det är dags att lägga av. Hoppas han fortsätter att lira med oss i stället för sitt pojklag eller lämnar oss för en bättre klubb för han kan bli riktigt bra.

I helgen är det derby mot Alunda som ångar på i toppen av tabellen, som jag sagt tidigare så är det ju inte de lagen vi ska vinna mot men nu är det derby och vem vill inte vinna då. Jag har ju fått veta att jag ska få smaka den matchen så den vill jag inte missa ….:-) Hoppas även att tränaren plockar in de tunga killarna Bulan och Dagge för då tror jag vi vinna om vi har en bra dag.

Helgen var lugn förutom att jag jobbade i lördags och när jag kom hem var det kusligt tyst i huset eftersom barnen har varit hos mina föräldrar hela helgen. Självklart ringde dom i söndags för att fråga om dom kunde få stanna några dagar till. Stor tjejen går ju i den så kallade lill ettan (förskolan) och kan därför missa en eller två dagar utan problem så självklart fick dom vara kvar.

I går klockan 16:15 fick jag en impuls och ett stort sug efter att få se lite hockey och eftersom Brynäs mot AIK skulle spelas 19:00 i Gävle drog jag i lite trådar. Frågade chefen om jag kunde gå lite tidigare och 16:45 satt jag på hockeybussen mot Gävle med MR Lindgren vid min sida. Han och Lunkan var snälla och lät mig haka på i deras sällskap vilket visade sig bli en riktigt trevlig kväll.

Själva matchen var väl bland det sämsta jag sett men AIK vann på straffar, korven smakade bra och jag debuterade i Läkerol arena så jag är nöjd.

Nu måste jag tillbaka till jobbet!!

Hoppas hoppas hoppas få tid att skriva mer i kväll/Marcus

Match ref och en riktigt skön helg

Kategori: Allmänt

Om vi börjar med helgens match så har jag oerhört mycket på mitt hjärta. Vi skulle mötas 15:40 i Heby för att tagga igång ordentligt för detta viktiga botten möte. Tanken var ju att den här matchen skulle bli det riktigt stora steget för oss bort från bottenträsket. Självklart lyckades en bil köra riktigt fel och hamnade i mina hoods Östervåla men när vaktmästaren i Östervåla hallen såg ut som ett frågetecken när grabbarna efterlyste den nybyggda hallen förstod dom att Heby och Östervåla är två olika ställen.... bra där.

Väl samlade gjorde vi enligt mig en helt ok uppvärmning men tempot var lågt men jag tyckte mig kunna se att vi var riktigt taggade och det var dags för match. Tränaren hade bestämt att vi skulle lira på tre liner eftersom han tyckte att vi då borde kunna dra upp ett riktigt högt tempo.
Första perioden drog igång och jag kan bara tala för mig själv men tempot var väl lika högt som när pojkar 99 värmer upp och det var absolut inte vi som höll i taktpinnen. Västerlövsta har en max två riktigt bra spelare och självklart var det deras bästa lirare som bestämt sig för att göra dagen sur för oss. Efter två individuella misstag av oss hade han på egen hand givit sitt lag en bekväm 2-0 ledning. Det konstiga var att jag hela tiden kände att vi var det bättre laget och även här kan jag bara tala för mig själv men när jag och min lina var inne kände jag aldrig att vi blev pressade utan hela tiden skapade läge på läge och det var bara en tidsfråga innan bollen skulle hitta in. Men perioden slutade 2-0 till hemma laget.

Kan absolut inte påstå att tempot blev bättre i den andra perioden  men redan i den femte minuten hänger Backman in 2-1 och enligt mig har vi fortfarande spelövertaget. Mitt i den andra perioden snackar jag och Dennis på bänken och vi är båda två lika förundrade över det låga tempot. VARFÖR kan vi inte föra matchen mot ett sämre lag...ja inte vet jag. I 19 minuten kommer i alla fall kvitteringen efter sjukt bra jobb av Backman längs sargen och till sist hittar han Owe som i stället för att ge mig öppet mål tar det säkra före det osäkra och hänger upp den i första krysset.

Tredje perioden hinner bara starta innan Backman (17 sekunder in) hänger 3-2 och sen bjuder vi Västerlövsta på flera utvisningar och en straff men dom lyckas aldrig kvittera. En skön och viktig seger som var allt annat än övertygande rent siffermässigt men jag menar fortfarande att segern hade kunnat vara betydligt större och säkrare om vi spelat annorlunda. Nu är ju inte jag någon tränare och ingen expert men eftersom det är min blogg ger jag er mina tankar om det hela.
 När man spelar med tre linor mot ett så pass svagt motstånd som absolut gör allt dom kan för att hålla nere tempot så kommer man inte in i matchen. Enligt mig skulle vi antingen ha åkt med endast två linor och en extra gubbe eller låtit en lina vila periodvis. Med det menar jag inte att någon av det tre linorna vi hade för dagen var sämre än någon annan, nej hela laget, alla linorna tappade på grund av att vi gick på tre linor. Tror ingen i laget var helt slut efter matchen och jag tror alla kände att dom hade mera kvar att ge. Som det kändes under matchen så hade vi kunnat dödat matchen i andra perioden om vi bara hade fått köttat på hela tiden men av någon konstig anledning fick vi börja om efter varje gång vi suttit några minuter. Men men vi vann ju matchen och det var det viktigaste och det kan hända att det bara var min lina som kände frustration över detta trots att vi var den linan som fick spela lite oftare än andra.

Nästa helg har vi åter en viktig match som vi bör vinna om vi ska ta oss uppåt i serien men jag återkommer närmare helgen om den matchen.

Efter matchen åkte jag tillbaka till familjen Edvardsson där jag och min familj fick en OERHÖRT god middag. Danne stod vid grillen vilket är en av få saker den killen gör bra men det kan han verkligen. Tyckte jag la upp taktiken helt perfekt för att orka trycka i mig den efterlängtade och dyra desserten men tyvärr gick jag i fällan och hade stora problem med att klara hela efterrätten. Sjukt gott var det i alla fall och som vanligt riktigt trevligt.

På söndags morgonen drog alla tjejer i väg till stallet för att kolla in när Tyra ( Danne & Linas äldsta) hade ridlektion och jag och Danne körde lite Wii. När jag vunnit i både golf och tennis fick Danne nog och slängde kontrollen i den desperation som endast han kan uppvisa och det är bland det bästa jag vet, jag kan dö av skratt när han spårar ur.
Sen käka vi en lika god lunch innan vi begav oss mot Östhammar och jobb för min älskling.
Eftersom jag inte lagat mat på hela helgen körde vi vidare i det spåret och intog middagen hos barnens morbror och moster som bjöd på hemma gjord Pizza..mmmmmmmm

Kan man kalla detta något annat än en riktigt skön helg?

Peace

11 Veckor kvar i morgon

Kategori: Allmänt

Om jag räknat rätt så är det i morgon 11 veckor kvar till den allsvenska premiären mot dif. Jag längtar.....

Veckan som gått

Kategori: Allmänt

Så var det äntligen fredag och veckans jobb är avklarat. Även denna vecka har varit fullbokad och tiden räcker inte till för allt man vill göra.
Måndagen var jag hemma med barnen efter som dagis var stängt så den dagen flög iväg. Sen har det varit träningar, jobb och massor av andra saker.
Har startat upp mitt pokerspel för året och har som mål att förbättra mitt spel betydligt detta år och har i dag tagit mitt första stora steg i jakten på det vinnande spelet. Min stora förebild och förhoppningsvis min store mentor gällande poker Partyjack har i dag svarat på mitt mail att han vid rätt tidpunkt kommer försöka hjälpa mig i mitt spel. Han har redan givit mig goda råd som jag ska försöka lära mig och använda. Min årliga turnering kommer ju äga rum den 26 februari och i dag ser det ut att bli en riktigt bra och genom planerad turnering. Är redan 30 personer anmälda så jag har stora förhoppningar på att vi kommer nå 50 spelare som är målet. Sugen på att vara med? Bara att höra av dig.

Har i kväll kollat lite på VM krönikan från förra årets fotbolls vm. Man fick följa den store eller rättare sagt den störste i Spanska landslaget Andrés Iniesta. Han är inte bara den bästa spelaren utan han har en personlighet som är överfylld med ödmjukhet och han visar att även om man är en av världens bästa fotbollsspelare kan man stå med båda fötterna på jorden. När han berättar om sin nära vän Daniel Jarque som tragiskt avlidit vid 26 års ålder blir man rörd och när han fortsätter berätta om hur han ville hylla sin vän under vm-finalen och på det sättet han gör det då trycker det på under ögonen och tårarna vill ut. Bjuder därför på den sköna bilden där man kan se hyllningen och en ganska glad Iniesta



När jag ändå snöat in på sportens väg kan jag dela lite tankar om morgondagens borta match mot Västerlövsta. Detta är alltså det enda laget vi vunnit mot den här säsongen och den vinsten tog laget innan vi tre nya spelare kom. Förhoppningen om vinst är stor och jag tror vi ska kunna kamma hem det om inte underskattning skrattar oss i ansiktet. Laget vi ställer upp med är näst in till det bästa vi har men det jag tror vi kan falla på är att vi ska lira på tre linor. Min tanke där är inte att någon lina inte borde vara med på grund av att den är sämre än någon annan nej det hela grundar jag på att vi är och kommer alltid vara helruttna på att föra en match, hålla upp tempot och vara laget som bestämmer. Personligen tycker jag att när vi möter "sämre" lag borde vi spela på två linor vilket automatiskt ger ett högre tempo eftersom du kommer in i matchen och hela tiden är med, spelar man på tre linor tappar du tempot under dom 2-3 minuter du sitter och vilar. Ja jag kan ha fel men när hände sist....?

Återkommer med match referat men troligtvis inte direkt efter matchen eftersom jag och familjen ska passa på att hälsa på familjen Edvardsson som bor i Heby.Ska bli riktigt kul att ses igen för det var ett tag sen och Danne har lovat att bjuda på den finaste och dyraste middagen och drycken kommer vara riktigt exklusiv.

Stor tjejen var i går iväg till Gimo på knutmasso med sin kompis och hennes familj. Då ska man klä ut sig och knalla runt och visa upp sig, de som har åldern inne, tydligen 14 år och uppåt dricker även starkare drycker och avslutar kvällen i den berömda ladan där det är dans och fest.
Några killar på jobbet kom på den underbara iden att smita lite tidigare från jobbet för att hinna dit i tid och drack sen sig riktigt fulla. Respekt till dom som var på jobbet i tid i morse och tog emot utskällningen av chefen på grund av den lite korta arbetsdagen.... undrar vad dom som inte dök upp alls i dag kommer få höra på måndag, glad att man växt i från sånt där:-)

Min dotter som är sex år skötte sig utmärkt och kommer så göra tills hon är 20 år, i och för sig valde hon att sova hos en kompis så jag kanske redan nu ska börja ana oråd?



Trevlig helg på er alla!!!

Match referat från min synvinkel

Kategori: Allmänt

Årets första seriematch är avklarad och för motståndet i dag stod serieledarna Hagunda. Att det skulle bli en tuff match var vi förberedda på eftersom det tidigare mötet slutade med förnedrande 20-4. Sedan den förlusten så är vi ju några nya spelare som kommit tillbaka och framför allt så har mycket i klubben förändrats.

Vi startade matchen på tre liner och var med riktigt bra hela den första perioden och det var absolut det högsta tempo jag varit med om i den här divisionen. Hagundas Simon Johansson som i det tidigare mötet gjorde fantastiska 11 poäng skulle sättas under hård bevakning men man kan väl säga att det gick.... så där. Efter första perioden låg vi under med 0-2 och Johansson hade gjort ett mål och ett ass.

Andra perioden blev våran sämsta och Johanssons bästa, han hänger tre kassar och vi förlorar perioden med 1-4. Vi är ändå med i matchen och viker aldrig ner oss. Självklart var det klass skillnad på lagen men med tanke på att deras A-lag spelar i allsvenskan så borde skillnaden ha varit större. Vi lyckas i alla fall göra ett mål och inte helt oväntat så var det Backman som hängde.

I tredje perioden gick vi ner på två linor och det visade sig vara ett bra beslut. Vi vinner den sista perioden med 1-0 och jag tycker vi ska vara hel nöjda med matchen. Som jag skrev tidigare så är det inte dom här matcherna vi måste vinna och spelar vi som vi gjorde i dag kommer vi ta riktigt många poäng i kommande matcher.
Min lina spelade faktiskt plus i dag vilket jag tycker är mer än godkänt, 1 bakåt och två av Backman framåt. Vi släpper in ett i 4-5 spelet, andra linan spelar 0-0 vilket också är godkänt med tanke på motståndet, tredje linan som för dagen bestod av några yngre och oruttinerade killar spelade 0-4.

Ändå vill jag ge hela laget godkänt eftersom vi genomför hela matchen med krig och för att vi aldrig viker ner oss. Plockar därför inte ut någon som matchens lirare eller rättare sagt ALLA. Tycker att det senaste spelarmötet har gjort att vi tagit ett stort steg i rätt riktning och framför allt har det taktiska blivi mycket bättre sen coach börjat jobba aktivt på sidan. I dag tycker jag han gör allt rätt med spelare och taktik.

Bananerna i pyjamas var även dom bra i dag men jag förstår inte varför man inte kan prata normalt bara för att man är domare... Tydligen så ska man tolka allt spelarna säger som negativ kritik sen om man ställer en fråga eller berömer dom har ingen betydelse.

Säger grattis till Hagunda som jag tror kommr ta hem seriesegern ganska enkelt i år.

Peace

Nytt år

Kategori: Allmänt

Nytt år, nya möjligheter, starta från noll, byta blad, vända sida eller något annat beprövat uttryck skulle jag kunna andvända men jag väljer bara att säga god fortsättning.
Självklart är även årets nyårslöfte det samma som det senaste tio årens löfte. Träna mer, gå ner massor i vikt, beach 2011 ska domineras av mig, sluta snusa och tjäna massor av pengar så inga konstigheter.

Vad har då det nya året bjudit på så här långt, jo det firades in med familjen Ericsson/Emriksson och det var som vanligt en trevlig tillställning. God mat, god dryck och självklart bjöd Lukas på fyrverkerier.

 Uppdukat för nyårsmiddag

 Värdinnan gör sig redo för tolvslaget

 Fyrverkeri kungarna

Jo då jag hatar snö även på nyårsafton

Januaris första stora händelse var ju som jag tidigare nämnt Östhammar floorball cup där åtta lag skulle göra upp om den åtråvärda titeln. MITT lag, Tofters vänner möttes upp klockan tio och det var först då vi insåg att vi kanske var några spelare för lite men vältränade som själva tycker att vi är körde vi på. Ärligt talat så blev vägen till seger, ja självklart vann vi hela skiten, betydligt lättare än jag väntat mig. Hade räknat med att våra svåraste motståndare skulle vara FC Östhammar som vunnit cupen det två år som cupen spelats. Men det skulle visa sig att FC fick slita för att ta sig vidare från gruppen och när vi väl möttes så blev det en promenad seger för oss, tror vi vann med hela 9-2 ( kan vara fel ). I stället blev det Åkes lärjungar som lyckades ta en poäng mot oss i gruppen men som fick ge vika i finalen. En rolig cup som var riktigt bra anordnad så vi kommer med samma lag nästa år, kanske alla våra spelare kommer då....

 Vinnarlaget
Tobbe L, Lillen, Nr 10, Tapout, Emrik, Smed,Backman, Owe och Stangeby!

Kul att Stangeby som aldrig stått i mål tidigare övertygade, som han själv sa innan cupen - Hur svårt kan det vara:-)
Lagets bästa spelare i år blev Smed med en otroligt stabil insats på Backen, Grattis.
Seger banketten kommer bli ett slag och den kommer äga rum så fort alla spelare är samlade igen.

Själv har jag mest jobbat i mellan dagarna och i början på året men tjejerna har passat på att åka lite skridskor och enligt deras mamma gör dom stora framgångar så i morgon blir det isen för våran del. Så här har det sett ut:

 Älskar den hjälmen :-)

 Tuva dominerar på isen

I går var det den årliga juldansen i Norrskedika som barnen inte skulle missa för allt i världen så det var bara att åka dit och dansa ut julen. Efter var dom helnöjda och har redan bokat in nästa års dans.



I morgon ska vi som sagt ner till isen och jag ska lära tjejerna allt jag kan för att sen möta serieledarna i årets första innebandy match. Tyvärr har vi ett par spelare borta så det kan bli riktigt tufft men det är ju inte dom här matcherna vi måste vinna. I huvudet finns självklart tanken om en super skräll, det händer ju faktiskt ganska ofta att botten slår toppen och varför skulle inte det kunna hända oss? Tror på X i morgon:-)

Har även bokat datum för min årliga poker turnering och så här ser inbjudan ut:

Marcus Invitation
Nu är det dags för min årliga pokerturnering och just du är inbjuden. Vi kommer lira 300:-+50:- Rebuy. Turneringen går av stapeln lördagen den 26 Februari 12:00. Satsar på att bli 50 spelare och ni kan anmäla här på FB eller direkt till mig via tele eller mail. När jag mottagit din anmälan ( som det är ok att göra tidigare än två timmar innan) får du ett meddelande om var vi kommer hålla till. Mat och dryck kommer finnas på plats och självklart kommer det vara bounty på senaste segraren Lillen och några fler grymma spelare. Välkommen

Alla som vill spela är välkommna så det är bara att höra av sig.

Avslutar med en nyårsbild på minstingen Nora



Skål och god fortsättning!