mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

EM, Sommar och lite annat

Kategori: Allmänt

EM rullar på och ingen har väl missat Sveriges ruttna insatts i den första matchen mot Ukraina där nästan hela laget underpresterade till max. Mycket besvikna fans, spelare och ledare senaste dagarna och många ”experter” har varit framme med motorsågen och jag kan väl hålla med om det mesta. Kändes som att det var en måste match men så här i efterhand så har man inte gett upp hoppet helt utan hoppas på att vi ska slå England på fredag.Själv hade jag match i går och för första gången kändes det som att jag gjorde en bra match i 90 minuter men vad hjälpte det….? Stryk mot serie tvåan med 1-3 och då betyder det ingenting att man tycker att det gått bra. Tyvärr har vi väl ingen utpräglad målskytt som kan hänga ett par kassar per match. Vi skulle behöva en Inzagi eller en Jimmy Floyd Hasselbaink eller varför inte en Marcus Tofters för ca 15 år sedan?
Tänk på den tiden man var forward och satt och grina efter matcherna om man bara hängt ett eller två mål så borde även dagens unga lirare tänka. Men jag tror det är som vår kloka Tordan sa innan matchen i går, målskytt det föds man till.

BTW fick jag gult kort när den absolut sämsta linjedomaren i Uppland lyckades hitta en offside när huvuddomaren blåst straff till oss, min reaktion var att jag skrek otroligt när jag joggade hemåt…. Sen att alla skrek och svor under matchen gav inga kort, bra där!

 I söndags var vi till Vaxholms kastell på barnensdag för andra året i rad. Barnen gillar det skarpt och fick både dansa på scenen och höra sitt favorit ”band” Next generation. Tur med vädret och man kunde även skymta Renee Nyberg med maken David Hellenius på plats.Även Gabbe trivdes.

 

Nästa vecka har jag semester vilket jag välkomnar med öppna armar. Har väl inga jätte planer men ska hänga med barnen och försöka ta oss till det nya leklandet i Uppsala som ska vara riktigt bra. Tjejerna har ju sommarlov nu så lite kul ska vi ha. Sen väntar det traditionella midsommar firandet i Östhammar och jag hoppas att det inte kommer regna.


 

Stortjejen hade pool spel i lördags och jag fick äran att vara coach för ett av lagen. Självklart blev det succé så för min del är det bara att lägga skorna på hyllan. Riktigt kul att se vilka framsteg alla gör och att min dotter gör det bra värmer extra i hjärtat. Hon hängde 5 mål vilket är 5 fler än vad hon gjorde på alla pool spel ihop förra säsongen. Kul att se också att hon inte ärvt pappas ruttna humör på planen och hans lathet. Jag hoppas så klart att hon kommer lira i många år för då tror jag hon kan bli riktigt bra MEN risken finns att intresset för de fyrbenta djuren kommer köra över mig totalt men det återstår att se.

Hittade denna sköna familjebild på min pappas ”blogg” , yes så cool pappa har jag.Slut på lunchen, jobba jobba joooooba

Kommentarer

  • Syrran säger:

    Härliga bilder på din familj! Kul att det går så bra Tuva med poolspel😊. Ha det gott! Kram

    2012-06-14 | 12:27:48

Kommentera inlägget här: