mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Barn, födelsedagar och nytt jobb.

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och kollar på ett favorit program, Berg flyttar in. Tycker faktiskt att det är ett riktigt roligt program med en skön programledare.

Har ju inte hunnit skriva sen vi var i Norge och detta förklaras med nytt jobb, sjukhusbesök,träningar och födelsedagar.
I dag fyller min älskade sambo år och som vanligt skulle det firas med frukost på sängen och presenter. Ställer klockan på 05:50 eftersom jag numera börjar mitt jobb okristligt tidigt för att hinna få upp tjejerna, fixa frukost och sjunga upp innan firandet skulle börja. Men som den ruttna sambon jag är vaknar jag av min sambos röst som säger - måste inte du åka nu klockan är 06:50, AAAAHHHHHH!!!!
Min besvikelse är total och jag springer in till stortjejen och väcker henne med orden - förlåt jag har försovit mig så skynda dig med ner så visar jag hur du fixar brickan till mamma.

Jag känner mig genom rutten när jag slänger mig in i bilen 15 minuter senare än vad jag borde och gasar på mot jobbet. Ringer sen hem och stortjejen har fixat allt exemplariskt.

Jobbet ja, har som sagt börjat min nya tjänst och att vara sämst på stället är ingen skön känsla så jag sliter hund för att lära mig och jag tycker det går åt rätt håll. Har ju aldrig jobbat med liknande saker så allt är nytt men roligt. I dag var första dagen som min upplärare inte var på plats och jag hade väntat mig ett kaos men får jag säga det själv så lyckades jag riktigt bra.

Har även hunnit göra min andra seriematch för i år i innebandyn. Veckan innan gick träningarna riktigt bra så jag var sugen och såg fram emot att få lira. Orkar inte dra hela matchen men efter andra perioden stod det 3-3 och vi ändrade om i laget och vann sista perioden med 7-2. Tycker själv att jag gjorde en ganska bra match  och känner mig nöjd med min egen insats och lagets sista period.

Kanske även ska nämna våra sjukhusbesök, som det flesta nu vet så är dotter nummer tre på väg. Vi har varit på ultraljud och försäkrat oss om att kusin skaran på min sida fortsätter att bestå av endast tjejer. Så tjej nummer 10 välkommnas i Mars någon gång och vi vet inte säkert när det blir eftersom det kommer bli ett snitt som ska planeras i god tid. Så nu rullar namn förslag för fullt här hemma.

Till sist måste jag nämna det underbara Stockholms derbyt från veckan. Men för att visa respekt för alla apor som redan lider av förnedringen håller jag mig till att säga att AIK vinner rättvist och NOLLAR dif mer underbart kan det inte bli.

Bäst att bädda ner sig nu så jag vaknar i tid i morgon.

Peace

One piece for me

Kategori: Allmänt

Så är vi inne på sista dagen här i Norge och i morgon tar vi flyget hem igen. Det har varit en riktigt skön semester men den lilla skillnaden med att åka hem till jobb och vardagsliv är att jag ser fram emot att börja på mitt nya jobb.

Sen jag skrev sist så har vi hunnit med mycket roligt här i Norge. Först drog vi in till Oslo för att turista och se på allt viktigt Oslo har att bjuda på.
Vi började med slottet där minstingen tyckte det var lite väl stort för bara två personer och stor tjejen undrade varför dom inte hade öppet så att man kunde få gå in och fika med kungen och drottningen.Sen blev jag tvungen att visa stor tjejen party ställena som jag tillbringat mycket tid på och självklart tog vi en bild.Och en glass nere på Aker brygge.Jag var även in till Oslo själv en kväll för att möta upp två kompisar Hassan och Andis. En riktigt trevlig kväll med öl, mat och enormt trevliga samtal. Kvällen avslutades med att jag fick springa i full fart för att hinna med det sista tåget hem till Lilleström.

I dag har det varit en otroligt stor dag för mina barn.... Jag fyller nämligen år. Så för att fira min..host 26 års dag kom dom med frukost på sängen. Även en hel del paket fanns med på brickan, kolla in min nya snus hållare!!

När vi vaknat till drog vi iväg till en stor skidmässa där jag och Tuva gjorde årets bästa inköp. Hon har nekat många eftersom dom inte varit äkta så självklart kunde vi inte stå emot.Får hon så vill jag haSå man kan lugnt säga att jag fått fina presenter i dag och hela dagen har varit topp. Efter att Tuva spöat moster Evelina på längdskidor på mässan så drog vi på restaurang och tröck glasstårta hemma i Lilleström.

Tackar för en riktigt bra födelsedag!!!

Peace

Det här är NJUT

Kategori: Allmänt

Ahhhh njuter av att bara vara ledig och garanterar er att vi tar det fruktansvärt lugnt. I dag har vi dock varit ganska aktiva, vi passade på att ta oss till Hoppeloppeland. Det är Lilleströms svar på Uppsalas Nickis. Barnen älskar det och har varit dit många gånger.

Självklart var även jag tvungen att visa mina barn hur det faktiskt ska gå till men att jag höll på at dö efter två snabba vändor i klätterställningen talar vi tyst om.

 Sjukt smidig kille

 Barnen larvar sig......

 Nora i full fart

 Tuva

Efter allt ös drog vi hem och gjorde det jag är bäst på, jag och små tjejerna somnade i soffan medans mamma grädda pannkakor. En bra dag som alla var nöjda med och barnen somnade ovaggade i kväll.

I morgon blir det en tur in till Oslo för att strosa runt och lära barnen Oslos historia. Ja jag kan faktiskt en hel del, jag vet vart det bästa restaurangerna ligger, det bästa uteställena och vart slottet ligger. Är lite osäker på om dom flyttat några butiker sen jag bodde här men sånt snappar ju tjejer upp ganska snabbt ändå så det kan jag hoppa över. Självklart blir det en sväng ner på akerbrygge för att visa vart man kan få en kaffe för typ 100:-

Ska även försöka stöta på lite kompisar under det närmaste dagarna så vi får se om det blir flera svängar in till Oslo.

Fick frågan i dag om jag inte skulle dyka upp på mitt gamla innebandylag Bärumsverks träning i kväll och blev riktigt sugen. Tyvär är det en bra bit att åka från Lilleström så jag hoppade det i dag men kanske drar dit senare i veckan om jag får. Är ju trots allt en del spelare kvar sen min tid i klubben. Nu tänker ni alla tvivlare, hur ska du orka det... ja den frågan ställer jag också men som ni vet är min grund kondition som jag la för ca 15 år sen riktigt bra så det ska nog gå bra.

Såg även att laget hemma skulle spela DM match på lördag som jag tycker det är otroligt tråkigt att missa men jag hoppas dom tar sig vidare så jag få vara med i nästa runda mot något division ett lag och få stor stryk.

Nu ska jag ta mig en löp runda på ca en mil innan jag slår mig ner i soffan eller så hoppar jag över rundan och sitter kvar i soffan.

Nora vad tyckte du om dagen?Peace