mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Det stormar

Kategori: Allmänt

Det stormar just nu kring AIK och detta på grund av att tv programmet Uppdrag granskning vill påvisa vilken makt supportergruppen Firman boys har/vill ha i AIK. Kollade programmet i går tillsammans med min sambo…… ingen bra ide. För mig var det absolut inga nyheter dem släppte och jag tar det hela med en nypa salt eftersom deras ”bevis” på att Firman faktiskt ”styr” något i AIK är väldigt svaga. Sen att dem möter upp andra supportergrupper (JA alla stora klubbar har liknande fans) för att boxas skiter jag helt i så länge dem inte gör det på eller kring stadion.

Min sambo var inte helt av samma åsikt, hon blev mest arg och menar på att klubben måste kunna ta större avstånd från grupperingar som Firman. Ingen ska kunna hota sig till gratis bijetter och spelar köp mm sen får vi se om hon tillåter mig att ta med tjejerna på flera matcher J

Jag köper det resonemanget eftersom det var ju precis det UG ville få ut av sitt reportage och vinklingen var ju värkligen så att det är livsfarligt att gå på matcher för Firman boys bestämmer allt där. Jag tycker självklart att våld och fotboll inte hör ihop och jag vill självklart inte att någon utanför AIK´s styrelse ska få ta avgörande beslut.

Jag tycker att Jocke Hall förklarar det hela mycket bra här.

 

Jag ser mig själv som en ganska hängiven AIK are men jag skulle aldrig kunna slå någon annan på grund av att han eller hon inte håller på samma lag. Jag har många kompisar som jag tycker mycket om trots att dem håller på Djurgården och jag skulle aldrig kunna hata bara för att man inte delar mina åsikter. Sen så älskar jag ju så klart att håna och reta mina vänner så fort deras lag presterar som skit vilket aporna alltid gör men det är alltid på en hjärtlig nivå som vi alla kan ta. 

 

Jag sliter fortfarande med att komma på vad jag ska klä ut mig till på helgens avslutningsfest med innebandylaget. Pressen blev ju inte mindre i går när en av killarna visade mig bild på vad han skulle ha. Han hade beställt värsta grejerna på nätet för ganska mycket pengar och allt såg oerhört bra ut, lovade honom att inte säga något men jag ska ta massor av bilder på lördag så ni kommer få se alla filmstjärnor.

Kanske jag skulle köra på den här looken:

 
eller
 
 
eller
 
 
kanske
 
 
vet att en poolare tidigare kört den här
 
 
Ja som sagt förslag mottages tacksamt.
 
Nu ska stor tjejen iväg på träning och det är jag som kör så det är väl bara att pallra sig iväg.
 
Peace

Kommentarer


Kommentera inlägget här: