mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

God fortsättning och allt sånt

Kategori: Allmänt

Jul helgen är över och det är nu man ska börja ladda om inför nästa party, nyår. Årets julfirande bjöd inte på samma action som förra året då vi bjöds på vatten skada, sjukhus vistelse och ambulansåkande. I år bara njöt vi av att alla var med, maten var god och julklapparna fler än någonsin.

Stor tjejen höll på att knäcka ihop totalt eftersom hon börjat tvivla på att tomten skulle dyka upp. Men bättre tomte har vi aldrig haft, inte ens jag var säker på vem som döljde sig bakom masken och jag tror att båda barnen kommer tro på tomten ett år till.

 Väntan

 Men han dök upp tillslut


 Bästa julklappen var Båtsman

 Tror Max var nöjd med

 Ha ha dom är söta när jag sover.....


 Lite av allt jag tröck i mig

Julens enda besvikelse var att Alex, min svåger hade lovat mig en Ipad i julklapp men för att strö extra mycket salt i det öppna såret jag fick av den uteblivna Ipaden så gav hans son som är sex månader en Ipad till sin pappa....

 Alex & Evelina, se den oskyldiga blicken på Alex..., jag lovar, jag viste inte att Max köpt en Ipad till mig.....

På juldagen åkte vi som alltid "hem" till Våla eller rättare sagt till min syrra i Harbo. Där följde vi traditionen som består av bakad potatis, massa julgodis, trevligt sällskap och spel. Efter det drog vi hem till mamma och pappa för att dela ut ytterligare ett gäng julklappar innan vi begav oss mot Östhammar.

En riktigt skön julhelg som avslutades med en sista julklapp, minstingen fick en förkylning och feber. I måndags var vi en sväng till Uppsala för att uträtta lite olika ärenden och själv passade jag på att köpa en ny vinterjacka för lite pengar jag lyckats vinna på poker, tack svenskaspel!!! Sen var det bara att åka hem och bädda ner lilltjejen och skicka iväg VAB mailet til jobbet. Blir väl hemma i morgon också innan det är dags att jobba igen på torsdag.

Annars är det väl nyår som står på tur och riktigt vad som händer vet jag inte. Det vi bestämt är att det nya årets ska firas in (säger man så?) med familjen Ericsson/Emriksson. Tror det blir ett lugnt firande med god mat och dryck.

Den stora händelsen sker annars den 2 Januari då det är dags för den årliga innebandyturneringen som korpenlaget FC Östhammar håller i. Vi ställer upp med ett lag i år och jag tror vi har ganska bra chanser att ta hem den. Ska i alla fall bli riktigt kul att lira med det laget vi dragit ihop. Saknas fortfarande någon stabil back så vi får leta vidare.

När det gäller det sportsliga och mina favoritlag så håller jag ganska låg profil om dagen eftersom mina lag går på otroliga smällar just nu så jag biter ihop och visar min ödmjuka sida för tillfället.

Nu blir det lite poker innan sängen ska intas.

God fortsättning!

Kolla in!!!!

Kategori: Allmänt

Ja...... Vad säger man

Kategori: Allmänt

100media_imag000 (MMS)

Ja...... Vad säger man

Poker, jobb och lite annat

Kategori: Allmänt

Nu var det riktigt längesedan jag skrev och man kan väl säga att det som stulit min tid har allt att göra med poker. För det första så hinner jag egentligen inte skriva i dag heller men jag får hoppa över min dagliga syssla under lunchen i dag. Min absoluta favorit "bloggare" dagboksskrivare ja kalla han vad ni vill men Partyjack is back!!! För er som inte gillar poker eller som inte förstår alla konstiga förkortningar och så fattar jag att det inte är något för er men själv bara älskar jag att läsa det han skriver. En skön lirare som skriver på ett skönt vis och som delar med sig av det mesta här i livet så jag säger bara TY Sir:-)

Mitt egna online lir har legat nere även det ett tag och det roliga var att samma dag som jag gör comeback på svenskaspel så startar jag med att kolla vilka av mina polare som är inloggade. Den första är så klart Jacken och det är då han delar med sig i chatten att han är till baka i "blogg" svängen. Tror att den glädjen han gav mig då är grunden till att jag inte backat en enda dag sen dess. Det sjuka är att jag lirar på en alldeles för hög nivå för mitt kunnande (2-4kr) men ändå går det riktigt bra och jag känner mig bekväm. Har det senaste två dagarna mött killar som jag vet normalt sitter på 25-50 bord och jag går ändå plus varje dag. Hur ska jag tolka det?.... Har jag blivit så mycket bättre.... nej jag väntar med att uttala mig om det i några veckor till.

I går hade vi riktig julstädning hemma vilket jag normalt rent ut sagt hatar men även där kom den stora vändningen i går. Jag drog på mig lurarna, kopplade upp mobilen mot spotify och inser att spotify är det bästa som finns. Städningen flöt på sjukt bra likt Drogba ´fintade jag dammsugaren och sjöng för full halls till allt mellan himmel och jord. Allt gick så bra så vi körde hela huset på en gång.

Nu till en otroligt stor sak...... Man säger ju att en bild säger mer än 1000 ord så om jag ger er den här bilden och sägerVi är tillbaka!!!!!!

På jobbet flyter det på fint nu och julhandeln ökar för varje dag. Det mest tragiska som hänt är att jag fått lämna i från mig Iphonen till våran andra butik som behövde den i TVÅ veckor. Fattar inte hur jag ska klara mig samtidigt ska jag egentligen bara hålla tyst eftersom jag "får" telefonerna av företaget och inte betalar en krona för att få andvända dom så det är väl bara att bita ihop. Så nu kör jag en Htc och det flyter på ganska bra.

Snart är det jul och i helgen ska det sista klapparna inhandlas, jag och tjejen drar in till Uppsala på lördag för att fixa dom sista lösa trådarna. Efter det drar jag och lirar match för att sen dra tillbaka till Uppsala och checka in i Tapouts lägen het som han lånar ut till mig och tjejen. Det betyder att det blir ett dyrt restaurang besök med efterföljande bio. Riktigt nice ska det bli och förslag på restaurang mottages gärna även förslag på bra filmer.

Nu är det back to work, seeeee ya!!

SMS-inlägg

Kategori: Allmänt

Äntligen är Owe back in black.

Kategori: Allmänt

Äntligen är Owe back in black.

Skänker här med bort min 52" till den som ...

Kategori: Allmänt

img_4493 (MMS)

Skänker här med bort min 52" till den som kommer och hämtar den. Ja den har varit med i några år men fungerar fint

Helgen gav

Kategori: Allmänt

Veckan har åter dragit igång och jag ska försöka blicka bakåt och berätta vad helgen hade att erbjuda.

I lördags knallade vi ut i snön och röjde lite på gården, skotta är ju en ganska vanlig upgifter så här års men att plocka ner studsmatta tror jag vi var ganska ensamma om denna lördag. Fattar inte varför vi inte gjort det tidigare men nu är den i alla fall nere. Barnen roade sig med att sopa snö från bilarna och ville aldrig komma in.

Efter det drog jag iväg för att spela match mot botten kollegorna Uppsala teknologerna. Detta var en match som vi bara måste vinna för att inte bli fast i botten träsket.
Efter halva matchen stod det 2-2 och vi var väl ganska bra med i matchen sen kom det vanliga raset när det gäller IBK Östhammar. Andra perioden slutade 2-4 och efter det reste vi oss aldrig så matchen slutade 4-8. Kan ärligt säga att jag inte tyckte någon i laget spelade bra och vi vek ner oss alldeles för billigt. Vad är det då som inte fungerar, enligt mig så har vi för dålig defensiv, inga uppspel och ingen kämpa glöd överhuvudtaget. Många spelare försöker men kör då sitt eget race som absolut inte är i enlighet med tränarens plan.

Just nu kan man nog jämföra våran säsong med AIK´s 2010, många stjärnor lämnar klubben och det skapar lite turbulens i klubben. Man slänger in en ny tränare som inte riktigt förstår vad han ger sig in på eftersom det är en välldigt speciell klubb att ha hand om. Spelarna levererar inte och nyförvärven är helt anonyma i matcherna men det positiva är att klubben reser sig och klarar trots allt ett nytt kontrakt. Sen har vi supportrarna som inte sviker utan kommer match efter match vilket kommer hjälpa oss att nå målet precis som för GNAGET!!
Min vän, svikaren Owe var på plats och höll i kameran denna match så här kommer lite bilder från nederlaget:

 
Sedvall ser nöjd ut så jag räknar med att det var tidigt i matchen.....Nr 12Svikarna Oskar och OweJonny firade sin 18 års dag med 2 mål och den sämsta straffen jag sett i hela mitt liv, men vi säger grattis i alla fall.Lill SebbeCoach

Efter matchen var det raka vägen hem där det var uppdukat för hela familjen Abrahamsson för lite försenat födelsedagsfirande. En trevlig kväll med god mat och dryck och självklart visades Så mycket bättre inne i salongen. Kul att alla stannade så länge vilket jag hoppas tyder på att även gästerna hade trevligt.I fredags när jag och tjejen firade elva år skulle man ju göra sig till och beställde blombud för ganska så mycket pengar. Vad tror ni händer jo butiken ringer till tjejen och säger att hon har ett blombud som är på g men tyvärr hinner dom inte leverera det i dag så hon får vänta en dag..... Tack för den överaskningen! Så här såg dom i alla fall ut när dom kom:


I kväll har vi varit i skolan för att kolla in stor tjejen som skulle vara Lucia. Vet inte varför men alltid när jag kollar på luciafiranden så dyker filmen Blackjack upp i mitt huvud och jag börjar skratta för mig själv. Men åter till kvällens lucia, stor tjejen var nervös innan men klarade det hela galant och var självklart den sötaste lucian av alla, för det var många:-)

Börjar se likheter.... stackars barn.

Mycket som händer i veckan så nu säger jag
PEACE

Inte vilken fredag som helst

Kategori: AllmäntJa då sitter man med lunchen framför datorn ännu en dag. Julhandeln har fortfarande inte dragit igång på fullaste allvar men det ökar lite för varje dag som går.
Dagens goda gärning är att jag hjälpt Mr Henning att få en Iphone till sjukt bra pris, snacka om att dra ner brallorna men jag kommer självklart kräva en motprestation som gynnar mig ännu mer.

Hemma börjar vi bli helt klara med köket och jag lovar er att jag aldrig aldrig aldrig ska hålla på med hantverksarbete igen. Det är inte mycket jag brukar erkänna att jag är dålig på men sånt här är jag verkligen sämst i hela världen på. Ta tex jobbet jag skulle göra i går, Jag skulle lite snabbt hänga upp två tavellister där enda kravet var att dom hängde rakt mitt på väggen.
Jag plockar fram skruvdragaren, skruvar, vattenpasset och ett glatt humör. Innan jag var klar var listerna skadade, väggen hade betydligt flera hål än nödvändigt och mitt humör ska vi inte ens prata om. Hur kunde juste jag bli så kass på sådana här saker...????

I dag är det fredag vilket alltid är kul men just den här fredagen är faktiskt lite speciell för i dag har jag och min sambo varit tillsammans i .....11 år!!! Ja jag vet vad ni tänker, hur har hon stått ut...ja jag ställer samma fråga själv. Vi får väl se hur vi ska fira denna årsdag men trevligt är att hennes syster och sambo kommer hem från Norge i dag men det skiter jag egentligen i för det är deras son jag vill träffa! Så kvällen kommer nog tillbringas i soffan gullandes med MAX.

I morgon blir det hemma premiär för mig med innebandylaget och det kan väl inte bli mindre succe än förra helgen hoppas jag. Efter matchen blir det raka vägen hem för att hålla i en något försenad födelsedagsfest för mig och min sambo och NEJ ni är inte bjudna.

Nu tillbaka till det jag lever för....jobbet

Peace

Så vackert

Kategori: Allmänt

img_1807 (MMS)

Så vackert

För att glömma 2010 utökar jag samlingen f...

Kategori: Allmänt

För att glömma 2010 utökar jag samlingen från guldåret 2lax9