mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Nu är den äntligen här

Kategori: Allmänt



Sweet, nu har den äntligen kommit och hur den levererades sen. Så här vackert med skumpa och allt fick jag i dag min nya Samsung Jét. Har börjat knappat på den nu och ja den är grym. Så i morgon startar den stora tävlingen och all information kommer till min mobil i morgon.

I går var de ju stor derby för oss i innebandy. Som jag skrivit tidigare så kommer jag här lägga ut alla MINA tankar om de matcher v kommer spela i år, är du spelare, motståndare,domare eller suporter som inte klarar av att ta kritik, beröm eller annat som kan ploppa upp här så bör du sluta läsa nu. Annars är du välkommen att läsa vidare och sen såga eller hylla precis vad du vill under komentarer.
Under uppvärmningen var vi nog ett av de segaste lagen jag skådat på väldigt länge och eftersom jag va kapten för dagen blev jag lite sur och samlade killarna i omklädningsrummet och sa några visdomsord. Vet inte om de gjorde någon skillnad men när matchen väl startade så var vi med. Motståndet som var precis så bra som jag anat och matchen var faktist ganska jämn. Vi hade tots det befälet matchen igen och vad jag kan minnas så låg vi inte under någon gång under matchen. Söderöns taktik var ganska enkel men smart, snabba omställningar snabbt avslut rakt igenom och det var även så dom skapade sina chanser och mål. Överlägset bäst hos motståndarna var deras målis som i mina ögon borde ta sig upp till betydligt högre divisioner. Sen hade dom även ett par spelare som föll mig i smak och förtjänar beröm. Kan ju inte namnen på alla killar men T.Westerlund skapade oro med sin snabbhet och kvicka avslut samt tvillingarna som båda två var kluriga och listiga i allt dom gjorde.
Sen hade dom en back som fick mig på riktigt dåligt humör, vet vad han heter men vill inte hänga ut grabben. Han spelde riktigt hårt vilket jag igentligen tycker om men han gjorde så otroligt många fula saker som tex. armbåge i magen, sparka undan benen och det värsta jag vet crosshecking. Blev lite less på grabben och sa till han och efter det lugnade han ner sig mot mig iallafall. Lite små fula grejer ska man som back ha i sitt register och kan tänkas att jag överreagerar. Måste ändå säga att han var ganska bra och blir därför omnämd som bra spelare hos mig.

I vårat lag så hyllar jag nog hela min egen kedja, om jag kommer ihåg rätt så stod vi för 8 av 9 mål vilket är riktigt bra. Hade äran att för dagen få spela med Oskar och Kungen och även om spelet inte var det bästa så satte vi våra chanser. Bra var även en vilt kämpande Backman som jag totalt glömt bort att nämna tidigare när de gäller poängvinnaren, kan vara en bubblare eftersom han alltid gör poäng. Måste ju även ha något negativt att säga och i dag går det mot de välkända domarna. Det jag irriterar mig på är att dom är så nonchalanta, dom rent ut sagt skiter i (eller så hänger dom inte) vem som gör mål och vem som assar. Tror vi hittade 5 fel i protokollet trots att vi var snabba att påpeka allt efter varje mål. Nu är ju det här inte så viktigt men fruktansvärt kul att innom laget hålla lite koll så skärpning domarn!!
Skönt att se att Kungen levererade första matchen vilket betyder att jag inte är helt ute och cyklar i mina tankar omårets genombrott. Hans närmaste konkurrent JV gjorde en helt ok match men spelar fortfarande för svårt och trasslar till många situationer, jag är ganska hård på killen under matcher och träningar eftersom jag vet att han lär och kommer bli riktigt bra. Min egen insats var helt ok, 2 mål (osäker om jag gjorde 3) och 3 ass är jag helt klart nöjd med men jag borde kanske sprungit typ dubbelt så mycket. Matchen slutade förresten 5-9.

Nog med sport nu, jobbar förfullt med att hitta ett bra visningsprogram för alla bilder jag vill visa här på sidan. Tycker att det är ganska tråkigt och fult att bara lägga massa bilder under varandra så ett visningsprogram är på g. Flera Gräsö hjältar som efterfrågat flera bilder från sista matchen och det kommer så fort jag har det färdigt.
Annars tycker jag det är lite märkligt att jag har så många läsare som jag har men så få som skriver komentarer, skriv vad ni tycker och tänker så jag får massor att fundera över:-)
Jobbet flyter på ganska bra just nu och det är fullt upp hela dagarna. Får mer och mer ansvar vilket jag tycker är kul men det tar även mycket tid och ork. Just nu försöker jag lära mig mycket om nätverksprodukter och tillbehör men eftersom erfarenheten är näst in till obefintlig så tar det tid men det går framåt. Har du vägarna förbi så kom in så ska jag sälja på dig en ny mobil eller dator:-)

Blev ganska långt i dag men jag hoppas alla orkade ta sig igenom. Sylvester jobbar för full nu men att pimpa bloggen så snart hoppas jag den kommer bli riktigt snygg. Ha det bäst gott folk!!!

PEACE

Forza Gräsö!!!

Kategori: Allmänt



Ahhh vilken härlig måndag kväll, Aik har precis förnedrat aporna från djurgården. Inte ofta som man kan avnjuta 90 minuter fotboll men i kväll var det en njutning att se dom svartgula. Visst var djurgården riktigt dåliga men sägas ska att Aik gör ju allting helt rätt och planens bästa enligt mig var Martin och Ivan. Orkar inte utveckla matchen mer än så här för det spelades ju en match i går också.

Sista matchen för oss hjältar i Gräsö spelades i går mot Söderfors. Eftersom våran ordinarie Kapten Freddan inte var på plats fick jag nytt förtroende och den här gången gick de bättre. Senast jag var K så fick vi stryk med 12-0 mot de överlägsna serie segrarna så målet var att göra det bättre den här gången. Allt flöt på bra och de första 25 minuterna var enligt mitt tycke de bästa för i år. Kommer inte riktigt ihåg när vi gjorde våra kassar men det hela slutade 5-1 och här kommer mina hyllningar.
Erik "Rubarth" Lövström som för dagen stod för 1 mål och 3 assist var enligt mig matchens lirare. Kom förbi fint på sin kant och hade många fina individuella "reider"
Mr Robbin skall hyllas för sin kämpainsats och sin otroliga effektivitet, grabben behöver aldrig mer än 5 minuter för att leverera ett mål. Grattis till skytteliga vinsten!!
Snyggsmöret skall hyllas för att han överaska mig med att visa upp fina fotbollskonster även som utespelare, tycker han gjorde allt rätt den tiden han var på planen.
Sist hyllar jag den som vi aldrig räknar med när vi ska ta ut den som är bäst på planen eftersom han alltid utan snack alltid är bäst (när han inte är skadad) och som vi ska tacka gudarna för att han vill fortsätta med oss vanliga fotbollsspelare. Det är självklart våran egen Anders "Darren" Adill!!
Tack alla spelare och ledare för en härlig säsong, ses den 17de hos snygg Smöret.

Nu när fotbollen är slut är det dags för Innebandysäsongen på allvar. I morgon spelar vi DM match mot Söderön vilket är de närmaste ett derby man kan komma. Har faktist inte en aning om hur matchen kommer sluta men självklart hoppas jag på vinst. Söderön lirar ju ett par divisioner lägre än oss så rent logiskt borde vi vara bättre på pappret. Tycker i allafall att det ska bli kul att möta ett lag där man känner till de flesta grabbarna.

Väntar fortfarande på min nya telefon som Samsung ska bjuda mig på och hoppas den ska förgylla min morgondag. Njut nu av de vackra bilderna jag bjuder på och ett stort tack till fotografen.

Forza Gräsö!!

Svamp plockar dag.

Kategori: Allmänt

Som ni ser har det inte hänt något med bloggens utseende och de har en ganska enkel förklaring. Sylvester som ska sköta det hela är i sina bästa unga år och då förstår ni att helgen är helig. Den skall tillbringas med en flaska innehållande alkohol, sen är det brudar och utgång som gäller. Kan inte klandra grabben som just nu har flytet både med alkoholen och brudarna:-)

Själv var jag ju på jobbet i dag och det var en ovanligt seg tillställning men som vanligt på lördagar får man äran att arbeta med Mr Pioneer och det är alltid lika trevligt. Familjen mötte upp mig utanför jobbet efter ett besök i affären och stor köp av lördagsgodis.

Väl hemma var planen att sjunka ner i soffan och se Kalmar mot fiskrensarna. Familjen hade andra planer på g, vi skulle ut i skogen och leta svamp!!! Ja när tre tjejer bestämten sak mot en ensam kille så är det väl bara att lägga sig platt och hänga med. Faktiskt var det ganska kul eftersom vi hittade as mycket kantareller och  jag fick ju faktist jubla högt en gång också. Nej det var inte pågrund av all svamp, jag hade ju tagit med mig min telefon så jag kunde höra matchen på radio och Kalmar tog en tidig ledning som fick mig att jubla.
Andra halvlek såg jag hemma och det var underbart att se IFK Glenn få stryk. Ännu bättre är ju att jag tagit fel på dag gällande derbyt. Vet ite varför jag fått för mig att det skulle spelas på tisdag men rätt dag är iallafall MÅNDAG.

I morgon är de alltså säsongsavslutning för komunens coolaste lag Gräsö. Vi tar då emot Söderfors ute på ön och där är vi starka. Själv missade jag ju senaste matchen men hoppas på en plats i startelvan och en lyckad avslutning.  Räknar med storpublik och bengaler på läktaren som vanligt, hoppas det blir många spelare jag får hylla i morgondagens matchreferat.

I dag säger jag även grattis till Alunda IBF och Henke W ( gjorde 1+1)som vann i seriepremiären mot Björklinge BK, har ingen riktig match info så jag kan tyvärr inte hylla eller såga nyförvärvet Mattsson, hoppas dock han gjorde bra i från sig. Hyllar även Zlatan efter kvällens match där han åter hängde en kasse, 5 mål på 5 matcher är ju helt godkänt.

Nu är det dags för sängen och lite film.
Peace

Tanden är ute!!!!

Kategori: Allmänt



Så där ja då var det bara en arbetsdag kvar.... Ska väl inte klaga eftersom Lördagar är helt ok att jobba. Vi har ju bara öppet mellan 10-14 och jag kan lova att dom timmarna flyger i väg. Det negativa är väl att hela helgen blir uppbokad, man kan ju inte dra iväg och göra något så helgen blir ju ganska kort.

I dag har jag iallafall lyckats övertala min gode vän, äh så god är han väl inte men en kollega att pimpa min blogg. Vi kan kalla honom Sylvester för de heter han faktist. Han har mycket goda kunskaper när de gäller datorer och hemsidor. Grabben är faktist helt sjuk, om jag säger att jag vill ha på ett vis så börjar han skriva massa koder som han kan i huvudet och vips så är det fixat. Hoppas bara att han har tid att fixa det snart.

I dag har jag så klart fått tagit mycket skit för gårdagens match, har väl låtit det mesta rinna av mig och hoppas hjältarna rycker upp sig tills på tisdag då det är dags för derby mot stockholms sämsta lag. Har ju match mot Söderön då så vi får se hur mycket jag hinner få med mig av matchen. Räknar med att jag inte kommer kunna sitta med min telefon och lyssna på sport radion som jag gjorde på senaste träningen. Vill ju inte missa någon av matcherna.

Dagens stora händelse är ändå att min äldsta dotter Tuva i kväll tappade sin första tand. Tanden har varit lös i ca två veckor och i dag va jag ganska förundrad över att den överhuvudtaget kunde sitta kvar. Tror hon var ganska stolt men också chockad när hon kom med tanden i handen. Jaha det här är väl bara ytterligare ett tecken på att tjejerna växer i ett rasande tempo, fatta att det bara kommer smälla till så är dom 16 år och man får åka och hämta dom efter en sen kväll på fest.. nej nej nej det måste gå att stoppa upp tiden lite.

Filmen jag skrev om här om dagen såg jag färdigt i går och jag måste säga att den var helt ok, ska försöka få med mig sambon nu och se den andra Johan Falk filmen. Älskar film och ser väl ganska mycket. Gillar allt utom skräckfilmer, ja jag vet att jag är mesig men jag gillar inte att bli skrämd. Ska väl försöka få tid i morgon kväll att dra igenom I love you man som jag hört ska vara ganska rolig. Förslag på bra filmer mottages med glädje.

Så raka vägen mot sängen och en ny rulle som väntar. Sov gott people!

Fullt Upp

Kategori: Allmänt

Torsdag kväll och glädjen hade kunnat vait större. Aik fick i kväll stryk av Henke Larsson med 3-2, såg inte själv matchen eftersom jag istället åkte ner och tränade. Men vi tar dagen i rätt ordning.

Måste säga att det var en ganska sjuk morgon. Min sambo drog hemifrån 07.15 vilket fick minstingen att helt go bananas. Hon stor grina och ville absolut följa med min sambo till hennes jobb. Till slut ca 08.00 somnade vi äntligen om och jag hoppades på iallafall en timmes extra sömn. Vaknade upp 10.45!!!!! och fick då lite panik. Tanken var ju att vi skulle vakna runt 9 och plocka i ordning här hemma och dammsuga av lite. De konstigaste av allt var att minstingen fortfarande sov. Lite små kaotiskt men vi kom i väg i tid.
Åkte först hem till mamma och hämtade stor tjejen och de blev ett riktigt kramkalas. Sen drog vi vidare hem till Molly som skulle med oss hem. Hämtade upp sambon i Uppsala och nu var bilen full så vi kunde gasa på mot Östhammar.

Senare mot kvällningen var det dags för träning. Hade tydligen utlyst att jag skulle komma extra taggad eftersom jag missade Tisdags träningen men kan väl ärligt erkänna att suget inte va på topp. Tycker väl ändå att jag gjorde en godkänd insats med lite extra plus eftersom jag lyckades tackla ner JV riktigt snyggt, en av mina fegaste tacklingar någonsin tror jag. Hårt i ryggen på killen som stöp en halvmeter från sargen, sägas ska att han är väl hälften så gammal som mig och han fick inte ens frislag..ahhhh. Sorry Jake.
Annars så gav väl träningen allt för mycket, skönt att se att Kungen va på plats och jag tror han saknat mig senaste träningarna för han frågade vart jag varit. Lirade ihop med han i början av två målsspelet och vi hängde en del snygga kassar. Fick veta att de är en viktig match på Tisdag, DM match mot Söderön, riktigt derby alltså. Vet väl inte riktigt vad jag ska tycka om den matchen, självklart vll man vinna men vinnaren i den matchen går vidare och får möta Sirius.... Ja om man säger så här vi håller inte ens på med samma sport. En enkel gissning så skulle jag säga att dom slår oss med minst 15 måls marginal.

Storasyster har ju sin bästa kompis här i kväll och allt har flytit på fint och dom båda sover sött i sängen. Hoppas natten flyter på i samma anda.
I morgon är det jobb igen och det är Fredag!!! Jobbar tyvärr på Lördag så de blir en kort helg för min del menman får njuta av det med. I morgon kväll blir det middag med hela Mollys familj och den vanliga Fredagsmysen med familjen. Sovtid nu, Godnatt

Livet rullar på

Kategori: Allmänt

Har i kväll försökt pimpa min blogg men de slutade som vanligt, ingenting blev bra. Ska som sagt lägga ner mera tid och försöka få den lite finare.
Dagen har väl inte bjudit på några större händelser, på jobbet flöt de väl på som vanligt. Väntar ju fortfarande på mailet från Samsung som bekräftar mitt deltagande i deras tävling. Om allt går som de ska dimper min nya Samsung Je´t ner på kontoret i början av nästa vecka. Jo en tråkig och problematisk sak som jag upptäckt är att JH s 30 års fest äger rum samma datum som vi ska ha Höstkonferens med jobbet.... Vi ska befinna oss i Grisslehamn på något hotell och ha konferens Lördag eftermiddag och Söndag förmiddag. Förra året var det jätte roligt men nu tappade man ju sugen redan innan. Min nya butikschef som jag för övrigt tycker är väldigt bra sa i dag att vill jag kan jag ju åka i från på lördags kvällen bara jag är tillbaka Söndag morgon. Den risken är ju inte så stor att jag plöjer dom milen tur & retur.

I morgon är det en fullbokad dag. Dagis är stängt så jag ska vara hemma från jobbet eller rättare sagt jag och minstingen ska dra "hem" till Östervåla och hämta storasyster. Behövs inte många dagar förräns man saknar sina barn här hemma. Fastän barnen bråkar med varandra större delen av tiden dom leker här hemma så saknar dom varandra 24 timmar om dygnet när dom är i från varandra. Nora ( den yngsta) har ringt storasyster varje dag.

Stora syster Tuva ska ha med sig bästa kompisen Molly hem från Östervåla och hon ska för första gången sova över hos oss själv utan mamma och pappa. Tror de kan bli en ganska intressant upplevelse för alla innblandade men jag hoppas och tror att det kommer gå bra. Annars är det ju bara för pappa Molén att dra hit mitt i natten.

I morgon kväll ska jag träna innebandy för första gången den här veckan. Planerat var ju seriepremiären på lördag men i dag fick jag höra att motståndarna flyttat matchen på grund av ombyggnasion i deras hall. Skönt att slippa bränna till Enköping en lördag kväll men jag tippar på att det istället blir en veckomatch och det kommer ju suga lika mycket det.Fick iallafall sms från min fotbolls coach i dag. Trots den stora vinsten i söndags utan mig så blev jag uttagen till säsongens sista match. Ska bli riktigt roligt eftersom vi ändå gjort en ganska bra säsong.

Nej nu ska jag bädda ner mig och glo på en rulle, tror jag ska bjuda mig själv på johan falk gruppen för särskilda insatser. Brukar gilla svensk rullar men har inte så stora förväntningar på den här rullen. Betyg kommer i morgon.

Sov gott!Längtande syster

Tråkig Tisdag

Kategori: Allmänt

I dag har det varit en ganska tråkig dag, har liksom inte hänt så mycket roligt. Vanlig dag på jobbet som jag kryddade med att bjuda kolegorna på AIK fika. Sände ut ett mail på förmiddagen att jag skulle bjuda på fika eftersom vi skulle fira AIK s segertåg i går. Fick många spydiga mail tillbaka men jag tror alla gillade äppelpajen min kära hade fixat.

Efter jobbet har jag inte gjort ett ruttet handtag, spelat poker i ett par timma med riktigt dålig timlön, kollat på underbara wipeout som gav många skratt. Nu slö tittar jag på Zlatan som dödade matchen efter ca20 minuter.

Missade kvällens träning eftersom min sambo jobbar så jag får köra extra hårt på torsdag. Tror vi har seriepremiär med innebandyn på lördag och sista fotbollsmatchen på söndag, sån helg gillar familjen....not.

Ska göra mitt bästa för att ha något roligt att berätta i morgon.

Peace

Det är skönt att va Gnagare!!!!

Kategori: Allmänt

Martin Mutumba

Vaknar upp med en skum känsla i kroppen, hmm vad är de som är fel? Kollar mobilen och ser att klockan visar 09.22. Väcker sambon och frågar vad hennes klocka är, skit också de är ju Måndag och jag skulle ha varit på jobbet för 22 minuter sen. AAHHHHHHH tar upp mobilen som levt sitt eget liv sen i Fredags när jag slog av den under bio besöket och försöker ringa till jobbet men den vägrar koppla upp samtalet. Springer runt och letar efter den fasta telefonen och ringer till jobbet. Öh god modmorgon de är Marcus jag har nog försovit mig. Till svar får man kollegans hjärtliga skratt.

Kommer iallafall till jobbet och min butikschef hade tydligen ringt på min mobil ett antal gånger och va jätte orolig att de hänt mig något. Nej då jag var bara lite trött. Skönt ändå att de är första gången på många år som jag kommer försent till jobbet på grund av min trötthet.

Dagen flyter på och jag går mest och längtar tills kvällens match. AIK skulle ta i mot Örgryte på råsunda. Åker hem och drar i mig lite mat sen går färden tillbaka in till Östhammar och hem till Mr Alm. Aik leker sig upp i serieledning igen genom att enkelt besegra Örgryte med övertygande 3-0. Matchens lirare tycker jag helt klart går till Martin Mutumba. Han har ju inte varit så bra senaste matcherna och jag klagade lite innan start på att han alltid får nya chanser trots tveksama matcher. Tycker helt klart han bevisade sina styrkor under dagens match. Men de är ju inte bara i fotbollen vi tar stora segrar i kväll.
I superligan i innebandy vann vi i kväll mot Ballrog med 15-4 och i hockeyn slog vi Örebro med 5-1, det är skönt att vara AIK are nu och bäst av allt djurgården åker ur!!!

Nu är de dags att dra fram hyveln och raka skallen sen blir det raka spåret mot sängen, har som mål att komma i tid till jobbet i morgon. Hoppas även på att få ett givande mail från Samsung under morgondagen som bekräftar mitt deltagande i deras stora tävling.

Dröm om Gnaget

Söndags hyllning!

Kategori: Allmänt

Då har vi precis kommit hem från underbara Östervåla. Förutom mina föräldrar och några väldigt goda vänner som bor där så är de verkligen ett ställe jag aldrig skulle vilja flytta tillbaka till. När man åker "hem" och ser att allt är precis som förr så blir man verkligen inte sugen. Eftermiddagen och kvällen som vi har tilbringat där har varit väldigt trevlig.
Födelsedags middag för mamma och den stora sensationen var att vi va hemma alla syskon. Helt sjukt är att det krävs typ ett halvårs planering för att få det att hända. När jag tänker efter så va faktist alla syskonbarn utom ett med också. Fatta att mamma och pappa har 9 barnbarn och alla 9 är tjejer.... vad gör vi för fel som inte fått en enda kille?
Vi lämnade kvar vår äldsta dotter som ska vara med farmor i några dagar och drog sen hem till några vänner, där lämnade jag övriga familjen och hakade på min systers man och lirade innebandy. Skönt med lite slaktar bandy fast de va sjukt jobbigt.

Dagen till ära ska jag hylla två av mina vänner och ett team som står min varmt om hjärtat. Vi börjar med den viktigaste av dom tre.
Christel fyller i dag ..... nä ska inte tala om hur många år hon fyller men hon är i sina bästa år och skall därför hyllas. Hoppas du haft en riktigt bra dag och att du fått många dyra presenter.
Sen är de min vän Emrik som i går gjorde debut i Norska elitserien i innebandy och han firade de med att hänga två kassar och assa till två, snyggt jobbat och lycka till i fortsättningen. Tror faktiskt grabben kommer göra de riktigt bra där.
Sist men inte minst ska en lite hyllning gå till Gräsö boys som i dag lyckades vinna utan mig på planen. Hela 9-1 stod de på resultat tavlan när slutsignalen gick. Stort grattis grabbar bara en match kvar nu.

I morgon väntar en ny arbetsvecka  och det är väl bara att bita ihop och se på livets alla ljusa sidor, vackert skrivet va.

Natta!

Pokerproffs

Kategori: Allmänt

Ja de blir jag nog aldrig! Som ni förstår så var gårdagens turneringen ren besvikelse. Tyckte själv att jag spelade ganska bra förutom en enda hand och de va inte den handen som jag åkte ut på. Varför är de alltid samma personer som har TUR i rätt sitvationer? Min sista hand va som så många gånger förr mot Hoggisch, han har pocket 3or och jag pocket 5or, självklart kommer de en 3a på river och turneringen är över för min del. Tror jag slutade på 12e plats av 27 startande. Vem som vann har jag inte en aning om eftersom jag snabbt skulle i väg på middag. I ren vrede spelade jag några händer cashgame och plusade iaf 150:- på ca 20 minuter. Sen bar de av till familjen Ericsson Emriksson. Där bjöds de på en riktigt god middag och god dryck. Kvällen fick ett ganska snabbt slut när de visades att yngsta dottern fått hög feber rättare sagt 39,6 fick vi veta när vi kom hem. I dag ska vi troligtvis i väg hem till mina Hoods. Mamma har fyllt år så hela familjen ska hem och fira. Måste slå en signal och kolla läget eftersom minstingen har feber även i dag. Stora syster ska stanna ett par dagar så vi åker nog dit en sväng så jag slipper få stryk av mina döttrar. Tyvärr missar jag matchen i dag mellan Ferro och Gräsö men jag räknar med att vi klarar av en storvinnst utan mig i dag. Inte så mycket mer roligt att delge just nu men återkommer under kvällen. Ha en skön söndag.

En riktigt bra dag!

Kategori: Allmänt



Nyss hemkommen från biografen där jag och min sambo gluttat på Flickan som lekte med elden. Kan väl inte säga att jag jublade och apploderade under slut texten men den var helt klart sevärd. Ganska bra story och huvudpersonen "Lisbeth Salander" som spelas av Noomi Rapace gör ett grymt bra jobb. Hörde i sorlet under sluttexten att sista filmen har premiär redan i November så den måste ju ses.

Här hänt flera härliga saker denna fredag förutom bion. Jag skrev ju i går att Samsung skulle sända mig ett brev, tro mig de va inte vilket brev som helst. I kuväret låg en fin folder som de stod Touch the sky på. När jag ivrig som jag va öppnade folder stod de en fet text:Vi söker sveriges 10 bästa mobiltelefon säljare - Är du en av dem? Sweeeet för de är väl klart att jag är. Det hela är alltså en jätte tävling som går ut på att sälja telefoner, vilket är mitt jobb. Det speciella med den här tävlingen är att det garanterat är de bästa och finaste priserna man kan tänka sig. Eller vad sägs om att vinnarna får en lyxresa som är värd den nätta summan av 100.000:-
Sen är de under tävlingsperioden åtråvärda delpriser och som tack för att jag registrerade mig till tävlingen får jag ett startpaket som innehåller Samsungs nya telefon Samsung Jét..... sjukt nice!!!
Återkommer garanterat till mitt tävlingsresultat:-)

Nästa trevliga överraskning väntade nu när vi kom hem från bion. Fick telefonsamtal hemifrån under dagen, tydligen låg de en skum cd/dvd skiva i brevlådan tillsammans med dagens post. Ingen adress bara en adresslapp med mitt namn på. Hm... va kunde nu detta vara? Hemliga bilder tagna i smyg på mig, en film där någon kräver mig på allt jag har annars....  Nej då de hela var en mycket cool och snygg film som förmedlade en inbjudan till JH´s 30 års fest. Riktigt kul att bli bjuden och en smula förvånande. Temat för festen är Hollywod,film så de kanske helt enkelt beror på att han vet att jag passar bra in i de temat. Tack JH!

Alltså en riktigt bra dag där de enda jobbiga som hänt var när jag lämnade minstingen på dagis i morse. Hon älskar dagis men de två senaste dagarna har hon gallskrikit och inte velat att jag ska gå, jag kan också jobba  på ditt jobb snyfftar hon fram. Det skär i hjärtat när man måste gå men som tur är så vet man att de slutar så fort jag kommit runt hörnet.

I morgon är det dags för pokerturnering. Klockan 12:00 samlas 40 slasksugna själar för att göra vad vi kan för att ta varandras pengar. Ska bli riktigt kul eftersom de va ett tag sen jag lirade live. Hoppas på att få ett bra start bord för i morgon ska jag spela grymt aggresivt tillskillnad mot vad jag brukar, det är iallafall planen just nu.

Nu ska jag bara slänga in stryktippset för i morgon (tippar ihop med några på jobbet) sen är de sängen som väntar.

Sweet dreams

JAG Idol 2010

Kategori: Allmänt

Kul att se att det är så pass många som kollar in min blogg, ska bli riktigt intressant att se hur de ser ut om en månad eller två. Min tanke är absolut inte att få så många läsare som möjligt utan att få er som en gång läst här att stanna.

Just nu sitter jag som ett antal andra svenskar och glor på Idol 2009, sjukt pinsamt program men ack va roligt. Fattar inte hur folk kan ha så dålig självinsikt. Fattar ni hur taskiga kompisar och släktingar vissa måste ha som kommer dit och säger att alla tycker jag sjunger skit bra.... sen låter de som ja ni vet vad. Sen total sågar jag även dom idioter som kommer dit och sjunger, gör de as bra och sen säger att idol bara e skit, varför söker man då?
Själv sitter jag och kollar och blir mer och mer övertygad om att jag skulle vinna hela skiten om jag ställde upp. Självklart skulle jag även vinna Big Brother och Robinsson utan problem, visst är de väl så man tänker när man sitter och kollar eller är de bara jag:-) Så här ser jag min audition framför mig, jag glider in drar av en refräng med Toploaders Dancing in the moonlight. Laila skulle självklart tjuta av glädje, Andreas skulle hylla mig för min grymma styling och Bagge skulle skriva kontrakt med mig direkt på plats, hur svårt kan de va?? Ni fattar att jag driver va.

Min dag har annars varit ganska så vanlig men med en ganska så intressant cliffhanger inför morgondagen. Chefen sa att i morgon kommer de komma ett brev till dig från Samsung, öppna de så fort som möjligt och följ de som står i brevet. Då kommer du belönas väl... tror jag kan ana vad som väntar men vill inte hoppas för mycket. Så jag hoppas på de bästa och lovar att berätta allt i morgon.

Efter all dålig sång på idol så hade jag tänkt bjuda på lite av de bästa men min dator vägrar lägga till videon jag vill ha så de kommer en annan dag.
I morgon är de FREDAG!!! De ser vi fram i mot.

Hej hej

Match dag

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från kvällens match och måste nog säga att jag känner mig lite besviken. Blev upp plockad av Bulan direkt efter jobbet som tog oss till Örbyhus. De slog mig på vägen dit att man aldrig skulle åka dit och till Österbybruk om de inte va för idrotten. Så till matchen, vi startade på tre liner vilket jag är en stark motståndare till. Tycker aldrig man kommer in i matchen men förstår att man vill testa mycket folk så här innan serie start. Igentligen borde jag med min ruttna kondision vara glad över all den vila man får när man spelar på tre. Vi startade matchen riktigt dåligt och kom väl inte igång förräns 10-12 minuter in i perioden, då tog vi över matchen och skapade många fina lägen men inget resultat.
Vi fortsatte dominera i andra perioden och till slut gav de utdelning, Johnny Ingmarsson visade vägen med ett fint skott ganska nära krysset. Jag själv ökade sedan på till 2-0, Bulan 3-0 och skytte kungen Tobbe dundrade in 4-0, Töff reduserade även i andra perioden och där med va målskyttet över för kvällen. Sista perioden va så sjukt dålig och tråkig att jag inte ens orkar skriva om den. Väntar nog till seriestart med att dela ut mina poäng till matchens spelare också för i dag blir de svårt att hitta någon som gjorde bra i från sig i 60 minuter. Dagens besvikelse va ändå min stjärn spelare som jag lyffte fram i går. Fick höra i omklädnings rummet innan match att Kungen tackat nej för att han skulle på bio med någon tjej..... Kanske har jag överskattat killen, han kanske inte har den där viljan  jag tyckte mig se. Hm... ja de kommer jag garanterat att återkomma till senare under säsongen.

Dagen för övrigt har väl inte bjudit på så mycket god saker. Min stora syster ringde iof och pratade om  middagen vi ska träffas på för att fira Mammas födelsedag, alltid kul när hon ringer.
Jo kom på att jag måste delge en av höjdpunkterna under mina arbetsdagar. Är så att jag varje dag käkar lunch ihop med mina affärskolleger i butiken bredvid våran. Där uppe träffar man alltid ett härligt gäng. Slemsar och Tap out är de två killarna som jobbar där sen dyker offta Ville och Slangen upp lagom till lunch. En skön skara killar som alltid får mig att under 45 minuter tänka på allt annat än jobb. Sägas ska att de är de sjukaste grabbarna jag känner så vi garvar i princip i 45 minuter.

Nu är de dags att förbereda inför morgon dagen. Äldsta dottern ska på simskola och de kan ju bli jobbigt om jag glömmer packa i baddräckten så nu ska allt dubbel kollas.

Höres i morn!!!

Yes jag gjorde de!

Kategori: Allmänt




Förstår att ni tvivlar men jag gjorde de faktis, klev upp 07:45 och sprang mina 3 km. Ja jag vet att de inte är speciellt långt men de är en början. Kan väl inte säga att de va någon skön start på dagen men jag kanske blev lite piggare. Annars har dagen varit ganska basic. Möte ett par timmar på jobbet sen rulla dagen på som vanligt.

När jag kom hem från jobbet möttes jag av en glad överaskning, hantverkaren som lovat komma senaste månaden för att fixa våran värmepump (åskan tog hela skiten) va här och fixade. Äntligen börjar alla skador efter smällen att fixa till sig. Gosade med mina härliga döttrar innan de va dags för dom att krypa ner i sängen och för mig att dra på innebandy träning. Har funderat lite på kommande säsong och kommit fram till följande:

Hoppas och tror att vi kommer bli ett mitten lag i år, rutten inställning tänker ni nu men med tanke på de unga lag vi kommer ha i år (inte bara för att jag själv e gammal som jag säger så) så tror jag inte vi kan ha högre målsättning. Kollat lite på laget också och tror mig redan ha hittat årets genom brott. Jag tror de kommer bli "Kungen" som vi kallar honom i laget. Tycker mig se att han byggt på sig lite muskler under sommaren och att han helt enkelt tar för sig lite mer.
Den jag tror kommer göra mest mål e jag däremot inte helt säker på men jag tror de kommer stå mellan den ruttinerade "Bulan" och "lillen".
Vem som gör totalt mest poäng är jag däremot helt säker på för de kommer bli jag!!! Kanske är mest en önskan och ett personligt mål men jag tror så klart på de jag skriver:-)
I morgon har vi ännu en träningsmatch så vi får väl analysera vidare efter den. Ingen morgon promenad planerad så jag sover nog de extra minuterna jag kan få.

För övrigt så har dagen bjudit på ännu ett glädje besked, Örgryte vann mot Halmstad vilket betyder nederlag för Djurgården och de är ju alltid kul. Så mycket mer har jag inte att dela med mig av i kväll men återkommer i morgon. Bjuder dock på en bild från kvällens träning och de är ingen mindre än "Kungen" själv. Kom ihåg vad jag sagt, kommer ge er hela hans grymma säsong!

See ya

Galen Måndag

Kategori: Allmänt

En gammal men vacker bild
Trött efter minimalt med sömn va jag åter på jobbet 09.00. Bland de första som möter mig är en total sågning, nej de gällde inte den brutala överkörningen på fotbollsplanen vilket jag hade väntat mig. Nej då de som slängdes rakt i mitt fejs va, vilken fulblogg du har startat..... Självklart hade datatekninkern MR D på jobbet varit inne och kollat och jag förstår att kan man så mycket som han så ser de här så klart ut som skit. Eftersom Mr D och jag gör vårat bästa för att kasta skit på varandra tog jag de hela med et skratt och bad om några goda råd, så innom en snar framtid ska bloggen bli snyggare. Jag e faktist en av Mr D´s största kunder men den som betalar minst så jag hoppas på mycket hjälp där.
Annars flöt dagen på i sjukt tempo och dagen avslutades med en klassiker. Kunden glider in fem minuter i sex och vill kolla på en dator, när han frgat ut mig på alla datatermer jag kan vill han ha den. Den ska självklart köpas med ett mobiltbredband så 25 minuter senare är all registrering klar och vi får stänga butiken 20 minuter över sex. (stänger igentligen sex) Eftersom kunden glatt traskar i väg med en dator är jag ganska nöjd för 4 av 5 gånger säger kunden tack så mycket för informationen, nu ska jag hem och fundera.
Lite små stressad och ganska taggad inför AIK matchen gasar jag på hemåt, först då slår de mig att min sambo ringt på förmiddagen och nämt något om att tv´n och internet inte fungerade. Förstå mig rätt nu, jag älskar min sambo och hon e duktig på de mesta men när de gäller teknik prylar så.... ja jag tog de hela med en nypa salt och svarade bara att de där fixar jag när jag kommer hem.
Ahhhhhhh skiten vägrade fungera och jag missade 70 minuter av matchen, då lyckades jag på något konstigt sätt få igång de. Kör liksom tv genom mitt internet så lägger de av är de mycket av våran kvällsunderhållning som försvinner. Till min glädje ( de lilla jag kunde få fram) ledde AIK med 0-2 vilket även blev slut resultatet. Svårt att delge någon match bild efter de ynka 20 minuterna jag fick med mig men försvaret såg sjukt stabilt ut.
Efter matchen slängde jag mig över alla tekniska prylar igen och lyckades förstöra de hela igen så i morgon ska Mr D få testa hela skiten och laga de som behövs.
Så de va bara att knalla upp till sängen tidigare än vad jag gjort senaste halvåret och lägga mig. Kom då på att jag faktist har ett inbyggt modem i min nyaste dator så nu sitter jag här med ett mobilt internet och skriver.
Hoppas att morgondagen ger mig lite bättre flyt och att jag får sova i natt utan två döttrar som roar sig med att komma in runt 01.00 ta över hela sängen och sparka på mig tills jag ger upp och lägger mig i deras säng. Ska förövrigt upp tidigt i morgon för att försöka mig på en tre kilometers runda ( springer på löpband) innan jobbet.
Yea!!
(Bjuder på en gammal bild men välldigt vacker)

Kul nästan jämt

Kategori: Allmänt

När man kommer hem från en match och berättar resultatet för sin sambo och hon frågar: Hade inte ni någon målvakt? Då vet man att man gjort en riktigt dålig match. Efter en skön morgon med trevligt sällskap begav jag mig iväg till Östhammar för att sluta upp med de övriga hjältarna som spelar i division 7 laget Gräsö IF. Vi har en hyffsad sesong på g och skulle i dag möta redan klara seriesegrarna Olands IF. De första som möter mig är nyheten om att vi saknar 5 av våra absolut bästa spelare, aj aj aj redan då förstod jag att de va 90 tunga minutrar som väntade. Och mycket riktigt, när jag som Kapten för dagen  tackade motståndarna för match stod de alltså 12-0 i domarens protokoll. Tilläggas ska att bäst eller rättare sagt minst dålig i Gräsö va dagens målvakt Hempa, då förstår ni hur utspelade vi var.

Roligare var de i går när vi hade årets första innebandy match med IBK Östhammar. Tanken var äl att vi skulle åka med vårat A-lag ( Div.4) och möta Alundas U-lag ( B laget till ett div.3 lag) Men vid närmare koll visade de sig att jag och våran målis va de enda som va med som var ordinarie i A laget förra året. Sägas ska att dessa två klubbar har enligt mig två helt skillda ambitioner. Östhammar är en ganska oseriös klubb som är välldigt nöjda med divisions läget och mer en socialverksamhet medans Alunda sattsar hårt på att stiga i divisionerna och hela tiden värva nya bra spelare. Har själv gjort tappra försök att slå mig in i laget men blev så sent som för att par veckor sen ratad och får harva vidare i Östhammar. Tillbaka till gårdagens match, vi blev ganska brutalt överkörda i två perioder och 17 minuter och låg under med 1-3. Då bestämde jag som kapten att vi skulle ändra våran taktik och bara dumpa allt på mål och hugga med tre stycken . Mycket lyckad taktik eftersom vi på 2 minuter vände matchen och vann med 4-3, mycket fint!  Hoppas till nästa match att alla som va borta kommer tillbaka snart!

I morgon e de Måndag igen och jobb på schemat. Tror dock att dagen kommer flyta på ganska bra eftersom kvällen ser ljus ut. Aik ska möta BK Arslet och jag hoppas på 3 nya friska poäng. Matchen kommer avnjutas hemma i soffan.

Helt slut efter helgens matcher är jag nu värd en kväll i soffan. Hörs i morn!

Skratta i dag

Kategori: Allmänt



Börja dagen med den här videon och skratta i dag

Here We Go!

Kategori: Allmänt

Sweet, efter sjukt mycket hjälp från en erfaren bloggare är jag äntligen på banan.( Thx Jossi) Har faktist funderat välllldigt länge på att starta min alldeles egna blogg. Hm.. varför tänker ni säkert nu och de är ju faktist en befogad fråga. För min del handlar de nog om att jag faktist älskar att skriva. Mitt enda lilla problem eller rättare sagt mitt stora problem är att jag är totalt rutten på att stava men eftersom de här är min och endast min blogg så tänker jag nog skita i de.
Vad kommer jag då att skriva om? Troligtvis de som händer runt om kring mig, min familj, mina idrotter, mitt jobb, mina vänner och en heldel om AIK s segertåg genom Sverige.
Ja hur intressant läsning de kan bli har jag inte en aning om men jag ska göra mitt bästa för att iaf jag själv ska gilla de jag skriver. Så Välkommen till Mackan T`s blogg!
Peace