mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Allsvenskan ja jag gillart!!

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och kollar på BB som vi gör varje kväll, kan inte sluta fascineras av alla sjuka deltagare och detta underbara projekt. Kan ni förstå hur kul de måste ha som castar till det här programmet.

Måste bara skriva vilken underbart bra sportslig dag jag hade i går, AIK tog tre pinnar borta mot Syrianska. Fortfarande ganska svårt att göra mål men jag tycker spelet når nya höjder för varje match. I övrigt fick real sillarna bara en pinne, Chelsea vann enkelt och det bästa var att brynäs fick stryk i sm final fyra. Brynäs som redan tagit ut segern hade smyckat staden med skyltar med texten, Grattis till sm guldet...hahaha
Det där funkar bara på Mr Mutumba, kom ihåg det.

I kväll har jag kollat in aporna mot Malmö och det kan ju tyckas konstigt att jag som gnagare kollar in djurgården. För mig är det absolut inte konstigt eftersom jag älskar att kolla på fotboll och ska ärligt erkänna att djurgården är ganska bra i år. Kollade även sillarnas match i går för jag tycker om att ha koll på lagen i allsvenskan. Man kan tycka vad man vill om kvalliten men jag tycker i alla fall om att kolla på den.

Själv har jag lirat två matcher i helgen och tycker väl själv att jag börjar närma mig en helt ok form. Grymma match referat kan ni läsa här och passa på att kolla runt på sidan för där finns mycket roligt att läsa. Serie premiär i helgen för a-laget så nu återstår att se om jag tar någon plats.

Med familjen är allt bra och Gabbe har börjat gå upp i vikt som han ska. Vi var hela familjen hem till Ericsson/Emriksson på middag i lördagskväll så även jag går upp i vikt som jag ska.... eller? Riktigt god mat och efterrätten, ja vad tror ni?Självklart vill Lukas hålla i lill gnagaren Gabbe för han själv vill ju så gärna bli en riktig GNAGARE, visst ser han nöjd utNej nu sängen

Peace

Kommentarer


Kommentera inlägget här: