mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Bara surr

Kategori: Allmänt

Har väl egentligen inget vettigt att skriva i kväll men just nu har jag ju faktiskt tiden så varför inte utnyttja den tiden till att skriva lite skit.

Jublar innombords eftersom aporna i kväll fick stryk av Ellos vilket betyder att dom nu är nere på näst sista platsen på samma poäng som de som ligger sist. Tycker själv att jag varit ganska snäll och ödmjuk mot dessa anhängare till botten laget djurgården men tycker själv att jag alltid får ta emot käftsmällar. Kanske dags att jag ändrar på det och börjar slänga lite skit jag med.... nä det kommer alltid tillbaka.

I morgon är det en stor dag, jag har bestämt mig för att twittra om allt som händer hela dagen. Följer ju ett antal personer via twitter och förundras över allt dom skriver och har nu bestämt mig för att prova att gå i deras fotspår. Tror inte att så många följer mig där men ni som vill, kolla in mactofters i morgon på twitter:-)

Semesterplanerna rullar på fint och med det kommer jobb ångesten smygandes mer och mer. Slängde därför i väg ett mail i dag till broder Zingo som tillsammans med Mange var förra årets reseplanerare när grabbgänget drog till Barcelona. På den resan surrades det friskt om att uppföljaren skulle komma i år och då var det New York som skulle få besök av ligan. Hur det blir med den resan återstår att se men ingen kan väl tvivla på att det skulle bli en succe!!

Nej nu knallar jag in i duschen så att jag är ren och fräsch tills BigBrother börjar, kvällens höjdpunkt:-)

Over and Out

Kommentarer


Kommentera inlägget här: