mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Påsk

Kategori: Allmänt

Då var påsken över och i backspegeln kan man se en underbar vecka i Åre. Det har blivit lite av en tradition att vi drar dit tillsammans med tjejens familj. Hennes syrra bor ju i Norge så även hennes sambos familj var med som tidigare år.
Påsken låg ju sjukt sent i år så man kan väl säga att åkningen var ganska dålig med vädret var underbart. Små tjejerna gick på skidskola måndag till fredag och där snackar vi väl invisterade pengar. Båda har blivit jätte duktiga och klarar nu alla sorters liftar och tar sig ner för ganska branta backar. Minstingen tycker det är roligast att åka lift och stor tjejen tycker allt är kul bara inte pappa är med och tjatar.

Förutom skidåkning hann vi med massor med roliga saker. I början av veckan var vi på barnensafterski som barnen tyckte var otroligt roligt. Ansiktsmålning, barn drinkar och två (ruttna) sångerskor som försökte sig på slagerlåtar och lite annat.En av kvällarna drog vi "vuxna" på Bygget för att se sveriges bästa rappare Petter. Sjukt bra kväll tycker jag där kungen drog av många gamla sköna låtar, jag njöt i fulla drag.Eftersom barnen fick dra på afterski skulle självklart även vi vuxna ta en eftermiddag på Dippan och självklart fick stor tjejen haka på. Vädret var otroligt bra och vi fick även kalla drycker att avnjuta men eftersom det var så fint väder satt alla ute och underhållningen som alltid brukar vara bra på Dippan uteblev förutom ett par korta sånger ute på terassen.

 Lyckas inte vrida bilden.....

Påskafton drog vi till Hollyday igen och käkade påskmiddag och efter det drog vi ut i backen för att kolla in tävlingen Jon Olsson Invitation. Helt sjukt att se världseliten hoppa och trixa i hopp som jag själv inte ens skulle våga gå upp på. Som tur var åkte barnen hem med mormor och morfar innan olyckorna började rasa in. Har aldrig sett en sån tävling live men det var inte sista gången.
Man kan säga att det varit en underbar vecka som avslutades med stortjejens födelsedag. Självklart gick vi i familjen upp tidigt och gratulerade henne med frukost på sängen och några paket. Sen var det bara att slänga oss in i bilen och rulla hemåt. Det blev en del stopp på vägen eftersom det var stortjejens dag och vi försökte göra den så bra som möjligt, lunch på Max, glass stopp och självklart godis i bilen.
Men nu är hon en nöjd sjuåring:

 YEA

Nu är det bara att göra sig redo för en arbetsvecka och börja slita igen. Skulle kunna tänka mig att vinna typ 20 miljoner och bara glida runt och ha veckor som denna varje vecka.

Försöker undvika att prata om dagens AIK match men jag ska ärligt erkänna att i dag skämdes jag. Att några få personer kan förstöra så mycket.....

See Ya

Kommentarer


Kommentera inlägget här: