mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Zlatan är Zlatan

Kategori: Allmänt

Nu har jag fått mail,sms och till och med förfrågningar via Facebook angående mina och Ralleralles stora planer för våran innebandy framtid. Hahaha kul att våra komiska skämt kan bli så intresanta.
Våra tankar var ganska enkla så här var det, jag och Ralle startar ett nytt lag där vi handplockar de spelare vi vill ha. Hur ska vi då finansiera detta lag med spelarlöner, dommaravgifter,licenser och annat jo med sponsorer. Våran plan är att våra vänner Joggystyle och Partyjack som i dag drar in storkovan på poker ska få den stora äran att äga detta lag i självaste Roman Abramovitj stilen. Dom skjuter in degen och kan sen peka med hela handen på spelare och ledare som ska in och ut i laget. Vad laget ska heta....ja vi har lite ideer men överlåter det till kommande ägare.
Vad har vi då,utan ägarnas inblandning, för ambisioner med laget? Utan problem borde vi nå division 3 på 5 år och efter det division 1 på 3-4 år.  Så nu vet ni vad som väntar innebandy Uppland!!!

Vi har precis avslutat fredagsmys kvällen som i kväll bestod av middag i vardagsrummet framför den hyrda filmen Bolt. Ganska bra barnfilm som gillades av tjejerna som nu har somnat in i sina sängar.
En trevlig överraskning var att deras morbror med sambo dök upp under kvällen. Förr var det ett gjutet inslag under helgkvällar men eftersom han varit sjuk och legat på sjukhus så har detta inte hänt på närmare 4 månader så det var ett uppskattat besök.

På jobbet har det varit lugnt så här i veckoslutet men vi jobbar på och hoppas att det inom kort tid blir bra drag i vår nya butik i Norrtälje.

Fick i dag veta att nästa kvalmatch som blir ett derby mot Gimo laget Mälby kommer äga rum på söndag klockan 12:20 i Gimo. Tror det kommer bli ännu en tuff match mot ett lag som nog hellre vinner mot oss än något annat lag i sverige. Vet inte så mycket om laget förutom att dom har en spelare med förflutet i vårt lag. Phille som är en riktigt duktig spelare med ett sjukt dragskott kan nog bli våran tuffaste uppgift på söndag men som vanligt tror jag på vinst.

Detta gör ju att jag inte kommer vara på plats när AIK möter Gefle på söndag men hoppas kunna se matchen hemma i soffan, tror jag på vinst där....självklart vi är ju AIK!!

I morgon väntar stora delar av sportvärlden på en av det största matcherna som spelas på en fotbollsplan, el classico. För mig dog en del av entusiasmen i dag när det meddelades att våran egen Zlatan inte kommer spela matchen på grund av skada. Kommer kolla på matchen i alla fall men saknaden kommer vara stor för Zlatan är Zlatan.

I morgon spelar även AIK innebandy viktig match i slutspelet 19:00 som måste följas på något sätt, vinst där och det är kvitterat till 2-2 i matcher.  Tar dom den ser jag OSS i sm finalen som blir en enkel match eftersom Storvreta redan är final klara.

Nu chill i soffan!!!

Kommentarer

  • ralle säger:

    är rätt nöjd över våran idé faktiskt

    2010-04-10 | 15:48:57

Kommentera inlägget här: