mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Forza Gräsö!!!

Kategori: Allmänt



Ahhh vilken härlig måndag kväll, Aik har precis förnedrat aporna från djurgården. Inte ofta som man kan avnjuta 90 minuter fotboll men i kväll var det en njutning att se dom svartgula. Visst var djurgården riktigt dåliga men sägas ska att Aik gör ju allting helt rätt och planens bästa enligt mig var Martin och Ivan. Orkar inte utveckla matchen mer än så här för det spelades ju en match i går också.

Sista matchen för oss hjältar i Gräsö spelades i går mot Söderfors. Eftersom våran ordinarie Kapten Freddan inte var på plats fick jag nytt förtroende och den här gången gick de bättre. Senast jag var K så fick vi stryk med 12-0 mot de överlägsna serie segrarna så målet var att göra det bättre den här gången. Allt flöt på bra och de första 25 minuterna var enligt mitt tycke de bästa för i år. Kommer inte riktigt ihåg när vi gjorde våra kassar men det hela slutade 5-1 och här kommer mina hyllningar.
Erik "Rubarth" Lövström som för dagen stod för 1 mål och 3 assist var enligt mig matchens lirare. Kom förbi fint på sin kant och hade många fina individuella "reider"
Mr Robbin skall hyllas för sin kämpainsats och sin otroliga effektivitet, grabben behöver aldrig mer än 5 minuter för att leverera ett mål. Grattis till skytteliga vinsten!!
Snyggsmöret skall hyllas för att han överaska mig med att visa upp fina fotbollskonster även som utespelare, tycker han gjorde allt rätt den tiden han var på planen.
Sist hyllar jag den som vi aldrig räknar med när vi ska ta ut den som är bäst på planen eftersom han alltid utan snack alltid är bäst (när han inte är skadad) och som vi ska tacka gudarna för att han vill fortsätta med oss vanliga fotbollsspelare. Det är självklart våran egen Anders "Darren" Adill!!
Tack alla spelare och ledare för en härlig säsong, ses den 17de hos snygg Smöret.

Nu när fotbollen är slut är det dags för Innebandysäsongen på allvar. I morgon spelar vi DM match mot Söderön vilket är de närmaste ett derby man kan komma. Har faktist inte en aning om hur matchen kommer sluta men självklart hoppas jag på vinst. Söderön lirar ju ett par divisioner lägre än oss så rent logiskt borde vi vara bättre på pappret. Tycker i allafall att det ska bli kul att möta ett lag där man känner till de flesta grabbarna.

Väntar fortfarande på min nya telefon som Samsung ska bjuda mig på och hoppas den ska förgylla min morgondag. Njut nu av de vackra bilderna jag bjuder på och ett stort tack till fotografen.

Forza Gräsö!!

Kommentarer

  • Darren säger:

    Det vill jag kalla hyllning till en ålderman, ha, ha! Men bäst vet jag inte, kanske överdrivet mest tävlingsmänniska bland Gräsö-boys...

    Snygga bilder från matchen förresten. Fotografen hade en förkärlek till Jensen va?

    2009-09-30 | 22:33:44
  • Mackant säger:

    Tycker trots din ålder att du förtjänar mina hyllningar:-) Har massa flera bilder från matchen som snart kommer upp bla en riktigt skön bild på dig in action

    2009-09-30 | 23:50:29

Kommentera inlägget här: