mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Sorry

Kategori: Allmänt

Har varit riktigt rutten på att skriva senaste dagarna och förklaringarna till det är många. Dels så har jag haft så sjukt mycket att göra på jobbet så att när jag kommer hem är jag helt slut och orkar ingenting. Hm... nu är väl inte de hela sanningen eftersom jag det tre senaste dagarna har suttit med datorn i knät. Har åter upptagit mitt poker spelande och försöker göra det seriöst den här gången. Följer upp det med annteckningar, kollar +- för varje dag och kollar upp mina motståndare lite bättre. Har gått bra så här i början och jag hoppas kunna plussa lite extra pengar, ja inte som Partyjack som snittar runt 40000:- i månaden men några kronor extra hoppas jag på.
Har även fått ny mobil som jag måste lära mig och tro mig det tar tid att lära sig allt. Kör en Samsung Galaxy med android vilket jag aldrig gjort förr men den blir bättre och bättre för varje stund jag pysslar med den.

Har tränat båda träningarna den här veckan vilket var välllldigt längesedan jag gjorde. Riktigt ruttet tempo har det varit hela veckan så jag är lite orolig inför morgondagens match. Min femma fick även stryk för första gången för i år så jag kan inte påstå att jag är i form. Har inte riktigt koll på hur laget ser ut  i morgon men jag vet att alla måste vara på topp om vi ska ta poäng. Kul är att nya stjärnan Owe är tillbaka på allvar och visade tydligen bra form förra helgen vilket glädjer mig.
Mindre glädjande är att Bulan mystiskt försvunnit och inte visat sig på träning på flera veckor. Vet inte om det bara har att göra med att han renoverar halva huset eller om han helt enkelt ledsnat. Hoppas att han snart är tillbaka på planen för vi behöver honom.

På hemma fronten har det inte hänt så jätte mycket. Vi ska snart köpa ny bil och ha börjat leta lite. Jobbigt är att när man väl hittat en snygg bil är det alltid någon specialist som total sågar märket, formen eller färgen. Hur ska en okunnig människa som jag göra ett lyckat bil köp? Funderar på att gå in på en av bilbutikerna här hemma och fråga min jobbarkompis man vad han tycker blir bäst. Självklart kommer han som säljare vara partisk och lura på mig något han behöver bli av med som säkert rasar efter ett par dagar men just nu är det nog min enda plan.

Snart är det jul och det märks på jobbet kan jag lova. Folk har börjat handla sina julklappar vike innebär massa paket inslag från min sida. Kan äl säga att det inte är det roligaste jag vet och när en del glider fram med 15 saker och vill ha alla inslagna i olika paket undrar jag vad jag håller på med.... teknikansvarige Marcus, nej paket inslagaren Marcus.

Har som sagt match i morgon på den underliga tiden 11:00 så nu,00:51 börjar det väl bli time att krypa ner i sängen. Ska försöka få lite bilder med mig från morgondagens match där jag förhoppningsvis gör många poäng och kliver av som en vinnare.

Peace

Kommentarer


Kommentera inlägget här: