mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Skit & mörker

Kategori: Allmänt

Årets sista derby är precis avblåst och det är tur att barnen sover med tanke på mina ramsor just nu. Vi får stryk av ett djurgården som inför dagens match låg på en 13 plats. Det skillde alltså 10 placeringar men som komentatorerna ALLTID säger, i ett derby kan allt hända.

Jag är sjukt besviken på vissa spelare som under presterar en match som denna och man kan ifrågasätta Mr Alms laguttagning. Grejen är inte den att jag är besviken för att vi nu inte kan vinna guld eller att det är just aporna vi får stryk mot grejen är den att så här dåligt har VI inte spelat på vällllldigt länge. Aporna var precis lika dåliga som vanligt men gör en individuell prestation som blir matchavgörande.

Orkar inte såga mer än så och inväntar allt hån och slag som kommer under morgon dagen. Pratade med barnen innan matchen och försökte förklara vad ett Stockholms derby innebär. När jag skulle förklara att man måste hata djurgården kom jag på mig själv.
Jag hatar att förlora och visst det gör mera ont mot aporna än mot andra lag men jag tror jag hatar djurgården mest för hatandets skull. Jag skulle aldrig hata en djurgårds supporter bara för att han håller på världens sämsta lag. Vid närmare eftertanke så är några av mina skönaste kompisar faktiskt djurgårdare och jag skulle aldrig ta en fight för den saken. Sen är det en helt annan sak att håna varandra och spotta på varadra (verbalt) så länge man inte kliver över den hår fina gränsen.
ÅÅÅÅÅÅ jag kommer få så mycket skit i morgon!!!!

Inramningen av matchen var helt sjuk, alla på läktaren satt tysta det första 10 minuterna i en manifestation mot typ svff syn på läktarkulturen. En banderoll med texten "så här låter fotboll utan supportrar". Märkligt men när det väl drog igång tyckte jag bara att allt var coolt. Andra halvlek blev precis tvärt om, då small det och bengalerna var ganska många. Matchen avbröts i sex minuter men efter det körde dom vidare, bra kännsla av beslutstagarna.

Jaja nu till förra veckan. Eftersom fotbollsträningarna flyttas till nya dagar hela tiden blev det innebandy debut för min del. Var med på båda träningarna i veckan och får jag säga det själv så gick det ganska bra. Hängde några sköna kassar och tyckte jag hängde med bra i tempot.
En nygammal tränare har tagit över i år och det är ingen mindre än Peter Becker. Han har tränat mig tidigare och jag tror det kommer bli bra. Laget då, jo med en veckas erfarenhet kan jag väl säga att jag tror på laget i år, kanske inte att vi vinner serien men topp tre borde fungera om alla tränar och hänger i. För egen del vet jag inte hur mycket jag kommer hinna med men suget kom när jag insåg att jag kan hamna i en drömkedja. Två av mina favoritspelare är tillbaka i klubben och tillsammans med dom garanterar jag 30p om jag lirar det flesta matcherna:-)
Backman även kallad Kenny Pavey (bara av mig) löper för tre personer, vinner 93,2% av alla dueller han går in i och sätter 86,2% av det chanser han får. Kris som vänder hem efter flera säsonger i betydligt högre divisioner har jag spelat ihop med förr. Ruskigt smart spelar, fina passningar och ett grymt krigar hjärta.
Förstår ni hur bra jag passar in i den linan, lat, seg men bra på att hänga in dom i öppen kasse, kan bli sjukt bra.

I övrigt så har vi ett ganska ungt lag och jag hoppas att några spelare ska kunna blomma ut nu i den här divisionen, vilka jag menar släpper jag senare.

I morgon är det första matchen och om jag fattat det rätt är det en dm match mot Frötuna som spelar två divisioner högre upp än oss. Känns väl som att vi inte ska förvänta oss några stordåd med tanke på det nya spelsystemet och det nya linerna men jag funderar på att kräva en vinnst.

Nej om man skulle ta och gräva ner sig så man vet vilken nivå alla apor kommer vara på i morgon.
Sov gott ni som kan!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: