mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Nu e vi här!

Kategori: Allmänt

I fredags packade vi in oss i bilen och drog mot Arlanda för att tillbringa höstlovet i Norge hos Moster, onkel och kusin Max. Tjejerna var tok trissade och har längtat enormt mycket efter sin kusin.

Fly resan gick bra och som vanligt tyckte jag att den var skit äcklig och även min äldsta dotter tyckte det var lite obehagligt men vi tog oss igenom.Som vanligt när vi ska ut och resa så packar vi som att vi ska stanna i flera månader, det här var packning för 9 dagar....I går var det extra spänning i luften eftersom vi skulle hem till Adde & Johanna på halloween party. STORA pluss poäng till alla som var utklädda men vinnarna var nog kvällens värdpar eller vad säger ni?

I dag har vi kört en riktigt Norsk söndag vilket betyder att man ska ut på tur. Så vi drog in till Oslo och Frogner parken. Där kollade vi in alla konstiga statyerna och minstingen knäppte väl närmare 100 bilder med sin nya kamera. Efter det grillade vi och lekte för fullt i lekparken.

En riktigt skön dag med fint väder och jag tror barnen hade det riktigt bra. Nu ska vi fortsätta njuta av ledigheten och vi har massor av saker att göra under tiden vi är här.

Återkommer snart
Peace

Kommentarer


Kommentera inlägget här: