mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Game day

Kategori: Allmänt

I går drog jag och fyra stabila grabbar in till Stockholms huvudstad Solna för att åter igen stödja Gnaget på vägen mot sm guldet. Själv missade jag ju senaste hemma matchen mot Göteborg och fick se den på tv uppe i Åre men grabbarna har varit duktiga och varit på alla hemma matcher i år. Vi pratade även om att det skulle vara kul att dra på en borta match längre bort än Gefle som jag åker på varje år så vi får se vart det slutar.

Örebro stod för omgångens motstånd och Mr Alm hade gjort om lite i start elvan och funderingarna var många innan matchen blåstes igång. Min Dialect vän i Västberga, Stefan gjorde det finaste man kan göra inför matchen vilket är att ge mig VIP biljetter. Man sitter så sjukt bra och får avnjuta det goda i restaurang Råsunda så allt var upplagt för fest. Det skulle visa sig att övertag skulle bli dagens ord.

I mina ögon hade kung Tjerna ett grymt övertag på mitten och han har även börjat säsongen helt enormt bra. Underbart att se att 37 årige Tjernström är den som springer, sliter och vinner mest boll, inte konstigt att norra aldrig slutar sjunga Tjerna till landslaget.I backlinjen var den ifrågasatte Lorentzson iöverläge från start, i dag var han inte bara bra offensivt som han i mina ögon alltid är. I dag skötte han även det defensiva arbetet näst intill exemplariskt. Tror han kommer växa under säsongen och tysta alla tvivlare.Aik var det bättre laget matchen igenom men lyckades inte avgöra förräns i den 92 minuten och då var det Kenny som efter ett fint anfall dunka in bollen. Glädjen visste ingen gränser och kvällen var fullbordad det enda tråkiga var att endast 10000 ca var på plats. Glada satte vi oss i bilen och konstaterade att resan går så mycket enklare med tre poäng i bagageluckan.Tack Kenny, tack AIK och tack Stefan för biljetterna!!!!!Kommentarer


Kommentera inlägget här: