mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Veckan är igång

Kategori: Allmänt

Ganska segt att ta sig ur sängen i morse men jag klarade det till slut. Väl på jobbet flöt det på och en trevlig överraskning väntade mig när jag slog på datorn. I den stora Dialect tävlingen, den som jag vann en resa till Dominikanska Republiken i förra året har tydligen första deltävlingen avslutats. Visste ju att jag ledde min kategori men inte att deltävlingens sista datum var kommet. Men som sagt vann jag den och får som pris ett Nintendo Wii. Tack säger jag och hoppas på roliga speltimmar:-)

Efter jobbet åkte jag hem för att fixa middagen åt familjen som var på väg hem från en shopping tur i Uppsala. Sätter i gång med laxen som jag och min sambo ska käka samtidigt som jag fixar lite blodpudding till barnen. Inga problem men ett samtal från Tommy & Carola skulle ändra det hela. Eftersom dom ville komma över en sväng fick jag den brillianta iden att slänga ihop en kaka rättare sagt kärleksmums. Kände ganska snabbt att jag tagit mig vatten över huvudet när jag skulle sköta tre saker samtidigt. Men allt gick bra fram tills jag skulle hälla smeten i formen. Nej jag blandade det inte med laxen men jag glömde smörja formen och fick hälla tillbaka allt i bunken och göra om.... ingen större kris men irriterande. Tror att både maten och kakan tillslut smakade helt ok så jag får nog vara nöjd med mitt jobb.

Efter mat och fika följde jag och Tommy kvällens fotbollsmatcher, tyvärr är ju Tommy fiskarpojke så han jublade lite smått över fiskrensarnas vinst över Malmö medans jag jublade över att Aporna fick stryk av BK Arslet och pundar bajen loosa mot Halmsta. Kvällen kunde ha varit perfekt med en förlust för fiskrensarna och vinst för mig i den avgörande FIFA10 matchen mot Tommy. Man kan inte få allt men jag är nöjd över det kvällen hade att bjuda på.
Åter dags att kolla in grabbarna som skall följa i Zlatans fotspår innan sängen kallar. I morgon är det jobb, hemmafix sen träning.

På återseénde

Kommentarer

  • Eve säger:

    vi vill spela wiiii när vi kommer!!!! ;) fick du några bra spel? bowling, og friidrott är jätte kul!!

    2009-10-19 | 23:43:15
  • Carola säger:

    Jättegod kaka:)

    2009-10-21 | 21:47:21
  • Anonym säger:

    Kakan var så god så!!! :)

    2009-10-21 | 21:53:52

Kommentera inlägget här: