mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Fredagsmys = Boxning

Kategori: Allmänt

I dag har det hänt ganska mycket saker på jobbet vilket oftast är väldigt positivt för mig. Dels så går dagen fort vilket alltid är bra sen  fick jag äntligen mera besked av vad som väntar mig. Att vi ska öppna ny butik i Norrtälje är nu helt klart och klart är också att det blir jag som ska sköta allt som har med butiken att göra. Upplägget är att jag i slutet av mars kommer knalla in i en ny rustad lokal färdig för att fyllas med produkter. Kommer ha smyg öppning för att se att allt flyter på fint innan portarna slås upp 1 aprill. Sen ska jag lära upp en ny butikssäljare som kommer ta över mer och mer. När allt rullar kommer jag troligtvis köra 50-50 mellan Norrtälje och Östhammar. Förberedelserna startar redan nu och jag tror jag har en hektiskt tid framför mig.

Hektiskt kan man nog även säga att våran "fredagsmys" kväll har varit. Tjejerna som garanterat mste fått i sig någon form av uppåttjak under sitt besök på sjukhuset i dag. Det var full fart genom Middagen, wii spelandet och Lets dance. Slutade med en mindre form av handgemäng mellan de båda (slagen satt i sen boxningen på wii spelet), då vet man att det är dags för sängen.

Har äran att få jobba även i morgon.... Vet inte om jag skrivit det tidigare men i veckan när jag kollade in schemat insåg jag att jag kommer jobba 19 av 21 dagar. Ledig på söndag och näst kommande söndag sen blir det sju dagar i rad eftersom vi då ska i väg på kickoff fredag lördag och söndag. Kanske inte kan räkna hela kickoffen som jobb men det har ju med jobbet att göra. Vi ska då i väg till sollentuna och bo på fina Scandic star där vi även kommer ha alla konferenser och workshops. Sen hålls den stora leverantörs mässan i sollentunamäss hallar. Kommer vara 400-500 kolleger på plats så det blir nog roligt.

Har även viktig match på söndag mot botten kollegorna Stenhagen. Tyvärr har vi flera viktiga spelare borta så det kommer bli en sjukt tuff match. Mera tankar om den kommer nog innan match start.
Fick en ganska rolig historia i dag om den store Zlatan så jag bjuder på den som avslutning för i dag.

Året är 2011 och Figo, Ronaldo och Zlatan har alla hamnat i Real.

Av någon anledning är de ute och åker bil tillsammans med Kluivert.
Kluiverts körkapacitet är ju inte så lysande och efter några pilsner så drar han rätt in i ett träd. Alla fyra dör.
Som alla förstår så tar Kluivert steget direkt ner i helvetet.

Figo, Ronaldo och Zlatan tar sig dock upp till pärleporten där de välkomnas av Sankte Per som direkt leder dem in till vår Herre.

De tre stegar fram mot Gud som sitter på sin tron. Gud säger då: "Figo, vad är det bästa med fotboll?" Figo bugar sig och svarar: "Det bästa med fotbollen är att jag har kunnat sprida glädje till folket, tjäna pengar till mitt uppehälle och få se hela världen". Gud ansåg att det var ett bra svar då han sa:

"Bra Figo, kom och sitt på min vänstra sida"

Gud tittade sedan på Ronaldo och sa:

"Och du Ronaldo, vad är det bästa med fotbollen?", Ronaldo svarar lite försynt:

"Herre, jag kommer från fattiga förhållanden och har lyckats visa mina medmänniskor att det finns en väg ut ur det hela och att man inte behöver vara dömd till ett liv i misär. Samtidigt har även jag kunnat sprida glädje till folket".

Gud svarade:

"Bra svarat Ronaldo, kom och sitt på min högra sida."

Gud tittade sedan på Zlatan och sa: "Vad tycker du då Zlatan?"

Zlatan tittar upp, harklar sig, spottar på marken och säger:

"Du sitter på min stol"

Kommentarer


Kommentera inlägget här: