mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Aska, undergång och huliganer

Kategori: Allmänt

Ja ja jag vet, glömde skriva hur det gått i den stora pokerfinalen vilket betyder att jag inte vann. Till min stora glädje var det min vän Partyjack som till slut tog hem det efter en tuff drabbning mot Mr Landberg. Riktigt kul att han vann och det skulle vara ännu roligare om man kunde vara på plats när han lirar sm.

I helgen har vi haft besök från Heby, familjen Edvardsson var här och vi hade det trevligt. Alltid lika kl att träffa dom och barnen lekte konstant, vi kryddade helgen med en fiske tur som säkert hade blivit skit bra bara vi inte fått fisk. Panik utbröt eftersom ingen ville plocka av fiskarna från kroken som vi fick. Vi lyckades till sist och la en av fiskarna i en plastlåda vi hade med oss men när vi skulle åka hem lyckades Lina tappa ner fisken i vattnet och vi åkte hem utan fisk.

På jobbet flyter allt på som vanligt och min träning håller även den i sig. Tycker det är riktigt kul på träningarna och jag tror att jag orkar mer och mer för varje gång.

Ute i den stora världen snackas det om jordens undergång, askmoln och huliganer som gör bort sig. Personligen har jag svårt att ta in allt konstigt det skrivs om och jag tror inte jag förstår den allvarliga tonen i vissa saker. Ännu ett askmoln.... fattar ju att det inte är så bra men drabbar det mig här i Sverige?
Nej jag nöjer mig med att kolla in bigbrother varje dag och skratta åt deras bekymmer, på den nivån är jag.

AIK fjaska hemma mot Gefle vilket gör mig orolig inför morgondagens match mot Kalmar. Kollade matchen mot Gefle och konstaterade att allt såg ut som skit. Självklart ställer man sig frågan hur dom ena matchen kan spela ut ett topplag för att sen bli utspelade av Gefle. Hånen från anhängare till aporna tog inte lång tid därför var det extra skönt att dom igår fick pisk av Syrianska.

Tyvärr har huliganerna slagit till igen, i kvällens match mellan MFF och HIF slängdes det smällare men man tyckte i MFF klacken att det inte var nog. När målvakten i HIF låg och led över tjutet i öronen passade man på att springa in och ge på honom en smäll också. Helt sjukt att så få kan förstöra så mycket. Har funderat mycket efter det som hände AIK men jag kan inte komma på hur man ska lösa detta STORA problem. Man kan inte annat än tycka att det är tragiskt.

Nej jag lägger mig nog ner och kollar in bigbrother i stället:-)

Peace

Kommentarer


Kommentera inlägget här: