mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Yea Iám back

Kategori: Allmänt

Nej då jag har inte lagt ner bloggen, tiden har helt enkelt inte räckt till senaste veckan. Jag har tränat och jobbat så hårt att kvällarna har inte kunnat tillbringats på något annat ställe än i soffan.

Jag har nu skrivit på för en ny klubb i innebandyn och inte helt oväntat blev det Alunda som blev min nya adress. Vi är nu 7 killar från Östhammar som samåker så resorna ser jag inte som ngt problem. Gjorde i dag min första match i u-laget och trots vinst med 11-3 kan jag inte vara nöjd. Missade träningen i torsdags eftersom barnvakten låg hemma och spydde så i dag när jag kom till sammlingen fick jag veta att jag skulle börja på bänken.
Detta skulle innebära att jag förförsta gången i mitt liv skulle få känna på hur det är att vara bänkad i division fyra..... Ingen god smak i munnen kan jag lova men det skulle visa sig att en spelare inte dök upp så jag startade matchen och lirade alla 60 minuterna.
Klev av planen som segrare men från min klubba levererades endast 2 poäng så lite besviken är jag.

Inte blev det bättre när jag kliver in i bilen och slår på sportradion och får höra att Gnaget ligger under i derby matchen mot aporna med 2-1. Tyvärr blev det stryk och jag är glad att jag höll en låg profil tidigare i veckan när gnaget krossade aporna i hockeyn.

Eftersom jag varit rutten på att skriva får vi hoppa tillbaka ända till förra helgen för att jag ska kunna bjuda på lite bilder från den årliga kräftskivan i Heby. Som vanligt var det roligt och trevligt men om jag minns rätt så bröt vi upp betydligt mycket tidigare i år än tidigare och vad det berodde på har jag inte en aning om. Om man säger så här, Jögge var till och med vaken hela kvällen....

 På D&L fina altan
Värden gillade maten... och drycken:-)

Försökte lägga upp flera bilder från skivan men det funkar tydligen inte så jag bjuder på dagen efter bilder i stället då vi gav oss i väg till Uppsala med barnen.

 Jag & Tuva på Nickis, lika som bär?


 Så nöjd var Nora

 Jo då jag lekte lite jag med

 Mamma var självklart med

Som sagt så har jag varit helt slut på kvällarna och självklart fångade familjen det på bild...........




Nu är det bara 11 dagar kvar tills jag drar till Barcelona, har faktiskt inte hunnit fundera och längta efter resan men kul ska det bli.

Nej nu ska jag lira lite poker för att försöka öka på fickpengarna till resan. Har spelat ett tag nu på en ny sida och det ser ut att bli en bra resa:-)

Kommentarer

  • Christel säger:

    Fina bilder på fina familjen!! Va cool hon ser ut Tuva, som sagt lika som bär :)

    2010-10-04 | 19:28:11

Kommentera inlägget här: