mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Tränar hårt nu

Kategori: Allmänt

Yes iam back!! Sitter ner sjunken i soffan efter ännu en fotbollsträning. Tycker väl själv att det går bättre och bättre för varje träning men fortfarande får jag snällt följa med det gänget som står utanför A-lags 11an när det delas upp för olika övningar.
Ja jag vet att jag skrev att ambitionen med mitt lirande inte var att lira i A-laget men ändå känns det jobbigt att inte få träna med dom som tränaren menar är det bästa.... Jag har ju inte spelat B-lagsfotboll på välldigt många år så det blir väl en ny upplevelse. Nu menar jag inte att det skulle vara någon sämre standard där än vad det är i tex division 7 som jag spelade med Gräsö senaste åren utan det är just det att det kallas för B-lag och B kommer ju faktiskt efter A.
Men till saken hör att jag kanske inte ska räkna med något spel över huvud taget, hittills har jag inte ens fått frågan om jag vill skriva på för klubben. En sak är säker och det är att jag aldrig kommer fråga om jag får komma till en klubb, jag menar att jag visar ju med att komma på träningar och visa upp (det lilla) jag kan att jag vill spela här och då är det väl upp till tränarna att ställa frågan om dom tycker att jag kan tillföra någonting. Eller har jag fel där är det inte så det funkar längre? Får jag inte frågan snart så tolkar jag det som att dom inte vill ha mig där och lägger ner min lilla satsning.

Dagens snackis handlar så klart om gårdagens derby där domaren i mina ögon stal tre poäng för gnaget. Hade vi fått straff och satt den tror jag inte aporna hade klarat att ta igen det men det är vad jag tror med mitt AIK hjärta. Måste ändå ge lite cred till difs it ansvarig som gjorde den roliga bilden på världens största målis men det är inte han ni ska skratta åt utan texten i pratbubblan som är ganska rolig, hatar att länka till en så rutten sida men kolla in bilden

För AIK fortsätter det gå tungt och i dag har flera spelare gått ut öppet och totalsågat sin egen målvakt vilket dom absolut har all grund att göra men jag menar att det är sjukt onödigt just nu när samtliga spelare underpresterar och krisen i laget redan är ett faktum. Nu jagar dom en icke licensierad målvakt som kan komma på kort varsel och jag skriker bar KOM TILLBAKA HEDMAN!!!!! Ja platsa han hos världens bästa Chelsea så borde han platsa i allsvenskans just nu näst sämsta lag och han sa ju här om dagen att han var pank så Hedman välkommen.

Fansen har börjat kräva allt möjligt nu som möten, öppnabrev, ursäkter och massa annat men jag tycker att nu ska dom få jobba i lugn och vi ska bara stötta som de bra fans vi e eller? Men jag håller med om att frågan -Vad har hänt med miljonerna man fått för Hooiveld? är befogad

I morgon ska jag jobba i butiken i Norrtälje och jag hoppas att det blir lite bättre drag än tidigare dagar jag varit där.
Ska nu försöka hålla i mitt skrivande så ni inte behöver vänta så länge på uppdateringar. Nu väntar sängen och några timmars skönhets sömn.

Natta

Kommentarer

  • Johan Andersson säger:

    Du kommer nog få frågan snart du värkar omtyckt av tränarna som bara den kämpa på gosse syns i morgon 19 00 IP

    2010-05-04 | 17:51:56
  • Johan Andersson säger:

    19 30 börjar den

    2010-05-04 | 19:48:41
  • Johan Andersson säger:

    19 30 börjar den sorry

    2010-05-04 | 21:31:35

Kommentera inlägget här: