mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Sorry

Kategori: Allmänt

Förlåt, ja jag vet att jag skrev sist att jag skulle börja skriva mycket oftare och det var en vecka sen men tro det eller ej jag har inte haft tid en enda kväll. Jag vill skriva oftare så det kommer. Veckan som har varit har sett ut så här:

Måndag, jobb till 18:00 fotbollsträning med HÖFFK vilket inte var någon större succe. Man kan väl säga att en kväll i soffan hade gett mig lika mycket rent fysiskt.

Tisdag, jobb till 18:00, käka middag sen iväg till Viktor för att se CL matchen som var klar strax efter 23:00

Onsdag, jobb till 18:00 hämtades för fotbollsträning 18:25 för träning med HÖFF vilket var betydligt mycket roligare än med HÖFFK ( ni ser skillnaden va:-) ) raka vägen hem så jag hann ta emot grabbarna som kom 20:45 för att se CL matchen med Zlatan i huvudrollen.

Torsdag, jobb till 18:00, Fotbollsträning 19:00 med HÖFF, ja jag vet att det är helt sjukt att jag tränar två gånger i rad med samma lag.... men det kan nog bli en fortsättning där. Eftersom dom skulle kalla lag och fika så blev det sen hemkomst för min del även denna kväll.

Fredag, jobbade till 18:00!!!!!!!! vilket var extremt jobbigt eftersom det var folktomt från 16:00 så tiden kröp fram. Sen raka vägen hem till familjen Ericsson/Emriksson där det som vanligt bjöds på godmat och dryck. Vi knallade ner till krutudden för att kolla in brasan och fyrverkerierna. Blev en ganska tidig hemgång eftersom min sambo skulle upp och jobba kl 06:00.

Så där har ni min fullspäckade vecka och i allt det här är det ju lite andra saker man ska hinna med också. När det gäller min träning så blev den ju lite speciell den här veckan, planen var att bara träna i måndags med HÖFFK som man kan kalla HÖFFs c lag. Det är trevliga killar med stor vilja och kriget på planen är väl större än det så kallade finliret. Detta gjorde att jag drog för att träna med div.5 laget HÖFF där jag nu (tror jag) kommer att fortsätta att lira. Har väl inte direkt några stora ambitioner med mitt tränande utan hoppas få upp min kondition och kanske ta en plats så småning om.

I helgen har vi fått en del gjort här hemma på gården men vi har även varit ute på sightsing och sett Öregrund och Östhammars alla nya hus och gator. Riktigt kul att bara åka runt och kolla in allt nytt som dykt upp lite här och där.
Sen har ju AIK blivit bortdömda i derbyt mot djurgårsaporna i dag. Orkar inte klaga mer nu för jag ser inte vad som ska kunna få detta sjunkande skepp att börja flyta igen. Men som AIKare ger man aldrig upp så man får fortsätta att hoppas att under snart kommer att ske.
Chelsea vann i alla fall i dag så där lever guldrömmen vidare., nog om sport nu.

Vad veckan som kommer har att bjuda på tänker jag inte ta nu eftersom jag kommer uppdatera betydligt oftare nu..... ska göra mitt bästa. Ska även försöka få över lite bilder från min telefon från veckan som varit.

Hörs snart

Kommentarer


Kommentera inlägget här: