mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Bilder och mycket surr

Kategori: Allmänt

Besvikelsen efter helgens förlust i innebandy var som bort blåst på kvällens träning. Bara att ta nya tag och se framåt mot nästa viktiga match som är redan nu på söndag. Det har varit mycket tjat på grabbarna i laget och det dom tjatar om är att jag ska lägga ut bilder på dom. Så här kommer några bilder och vi startar med trion som lirar i andra kedjan. Tydligen tycker dom själva att dom är värda att visas upp trots att dom släppte in hela 9 mål senaste matchen så fatta hur många bilder jag måste lägga upp när dom gör en bra match....

Owe, Backman + trogen IBK supporter
JV, kandidat till årets genombrott
Micke, är inte lika psycho som han ser ut
Tränar duon

Tränar duon har även valt att ändra om lite i laget så vi får se om det löser våra problem till nästa match. Personligen hade jag hoppats på en spelar som "lovat" en comeback vilket nu börjar bli lite av en tradition i mitten av sesongen. Spelaren är ingen mindre än Pelle Pettersson men tyvärr fick jag veta i kväll att inga papper var påskrivna. Det är ju ingen hemlighet att vi har problem med vårat försvarsspel så en spelande back hade jag inte tackat nej till.

Annars har det inte hänt så jätte mycket senaste dagarna. Vi fortsätter att leta ny bil och det var ett betydligt större problem än jag väntat mig. Visst det finns massor av bilar jag kan tänka mig ute på marknaden, synd bara att mitt konto inte vill ha samma bilar som mig. Sen när man frågar olika säljare om råd blir man ju inte direkt mer säker på sin sak. Nu går väl tankarna mer och mer åt det säkra kortens håll. Tror vi satsar på Volvo och en V70. Känns som att det är ett märke man kan lita på och som håller ganska bra klass... eller? Jag vill ju helst ha en Audi eller den nya Honda Cr-v men vet inte om det är prisvärda bilar. Ska leta på under veckan sen måste vi ta ett beslut.

Kan väl nästan inte låta dagens stora snackis gå mig förbi heller. Läget är ju så här, Zlatan nobbade gårdagens idrottsgala för att i stället gå på någon gala i Italien. Detta sågas nu av alla möjliga experter och framför allt av idrottsgalans VD. Det hela är bara ett stort bevis på att vi i sverige inte har fattat det viktigaste när det gäller Zlatan. Det viktigaste är att fatta att Zlatan är Zlatan.

Nu ska jag försöka ta mig till sängen för att glo på en rulle jag sett fram i mot att se, nej det är tyvärr inte Snabba cash som jag helt oväntat fått mycket klago mål på. Många som redan sett det total sågar den vilket gör mig lite orolig. Vill ju fortfarande tro att den kommer ge mig total film njutning men har börjat tvivla nu. Nej i kväll/natt ska jag glo på Adam Sandlers senaste verk "Funny people". Tror den kan få mig att dra på mungiporna  på väg in i drömmarnas värld.

Ska barnen se ut så här när man ska plocka upp dom ur badet???? Det gör mina i alla fall:-)

Peace

Kommentarer

  • Jossi säger:

    Exakt sådär såg våra tjejer också ut när vi plockade upp dem ur badet ikväll =) Hoppas vi kan ses snart igen. Tack för senast förresten! Hälsa familjen. Kram

    2010-01-20 | 21:48:24
    Bloggadress: http://jennifer8.blogg.se/
  • Eve säger:

    så klart dom ska!!!!!! ;)

    de e jukul å bada ju.... ;)

    2010-01-20 | 22:49:22
  • emrik säger:

    har lillen gått øver till enbart coaching?... med tanke på ølmagen på bilden?

    2010-01-21 | 12:23:00
    Bloggadress: http://fjerdingbygutter.blogg.se/
  • Mackant säger:

    Hahaha hm den får han nästan svara på själv Emrik...

    2010-01-21 | 12:42:01
  • Lillen säger:

    hahah aa man skulle lätt kunna tro de Emrik.... Det kanske skulle vara lika bra... Hur gåre där börte?

    2010-01-22 | 08:05:24
  • emrik säger:

    gå in en svæng på bloggen som jag skriver lite på då och då... men vi ær på jakt efter guldet iaf! lycka till vidare i serien nu, dags att børja vinna!!

    2010-01-22 | 15:08:47
    Bloggadress: http://fjerdingbygutter.blogg.se/

Kommentera inlägget här: