mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Bilder och OS

Kategori: Allmänt

Nu har jag alla bilder klara från vår vecka i Åre och jag ber om ursäkt för min sena uppdatering. Får väl skylla på OS som tar mycket tid på kvällarna. Börjar väl med att bjuda på lite bilder.
ww
Tuva i värmestugan

Drottningen i backen
Moster
Onkel Alex med lillebror Patrik
Nora med morfar
Hela ligan på afterski
Där det var bra drag
med mycket dans
Glada Norrbaggar
Jag och minstingen

Det får räcka så, bra var det i alla fall. Den här veckan har varit helt ok på jobb fronten, ganska lite folk i rörelse i butiken och jag tippar på att det har att göra med det hel ruttna vintervädret vi har drabbats av. Hatar kylan som försöker bita sönder min kropp varje morgon och all snö som jag mest tycker ligger i vägen. Men i morgon startar den stora bokrean på jobbet så jag hoppas på mycket folk och mycket att göra då.

Annars är det väl OS som dominerar just nu till min sambos stora glädje.... Lite märkligt är det ändå att sporter som curling, skicross och annat konstigt blir skit kul att kolla på bara för att det är OS. Allt som Sverige är med i och har en liten liten chans att ta medalj i blir hög intressant.
I natt är det hockey som gäller och i morgon bitti spelar ju Sverige mot Slovakien och det är en match som inte får missas. Planen är att trycka in några timmars sömn efter två perioder av Ryssland-Kanada för att sen vara pigg 06:00 när Sverige spelar. Kvällens stora GULD känns extra skönt eftersom vi krigade ner Norrbaggarna men samtidigt kollade jag in kvällens stora fotbolls match som inte gladde mig lika mycket, se här och här tråkigt men sant och det ser trots allt helt ok ut inför returen.

En stor och glad nyhet som måste släppas är att mina barn ska få en kusin till. Moster Evelina är gravid och en Ole-Gunnar är på väg. Ja enligt mig är det en Ole-Gunnar för vi vet att det blir en gutt och varför inte hylla den bästa fotbollsspelaren dom haft genom att döpa sin son efter honom? Hoppas på ett riktigt Norskt namn men tror inte dom lägger så stor vikt i vad jag tycker. Kul är det i alla fall att dom ska ha barn, stort GRATTIS!

På lördag bär det av till Stockholm för min del till Casino Cosmopol. Har äran att haka på Östhammars poker elit för att delta i en turnering där. Ska bli sjukt roligt att få slaska av sig lite och jag hoppas så klart att jag inte blir upp käkad och sönder läst. Inbillar mig fortfarande att jag är en helt ok spelare som ofta spelar lite för tight för att slutligen stå som segrare i turnerings sammanhang. I vilket fall som helst så ska det bli riktigt roligt.

Nu ska jag trycka in lite sömn innan nattens match, tror Sverige vinner sin match med 4-1, Z hänger 2!

Natta

Kommentarer


Kommentera inlägget här: