mackanT

Sportgalen 3 barns pappa som skriver för att jag vill och kan.

Slut

Kategori: Allmänt


VM drömmen är nu defenetivt över. Kommer bli sjukt tråkigt att följa ett mästerskap där vi inte ens deltar. Självklart älskar man ju fotboll så upplevelsen av ett VM med allt vad det innebär är ju fortfarande stort men nervositeten, den stora glädjen och firandet kommer lysa med sin frånvaro.
Kvällens match var helt ok men när man samtidigt såg målen rulla in i Portugal förstod man hur det hela skulle sluta och man kunde inte riktigt glädjas åt det som hände i Stockholm. Marcus Berg gör ett lyckat och bra inhopp och S.Larsson får även han VG i dag. Zlatan som inte alls va Zlatan var riktigt dålig, stillastående,lat,gnällig och alldeles för invecklad i det han skulla göra. Börjar nästan tvivla på grabbens kvalite och längtar efter att få se han med grabbarna i Barca.
Har nästan bestämt mig för vilket lag jag ska hålla på i sommar. Tror det blir Elfenbenskusten och varför kan alla som känner mig och som gillar fotboll lista ut.
Känns ändå skönt att veta att alla sport intreserade inte kommer att minnas det här året som det året då vi missade VM utan att det blir, det va året då AIK tog SM guld

I morgon är det dags att träna innebandy igen efter över en veckas uppehåll. Börjar känna suget komma tillbaka efter förnedringen i Enköping. Vet att en del ordinarie killar är borta på lördag när vi tar imot Stenhagen KK. Hoppas även att Bulan är tillbaka i laget då och att vi börjar hitta målformen.

Nu vankas det film och sova för att orka morgondagen.

Kommentarer

  • JV säger:

    matchen mot stenhagen bli vinst, jag och tobbe på kanterna, det säger allt ;)

    2009-10-15 | 21:48:34

Kommentera inlägget här: